החרב שאיסתרק רצה לקבל ליום הולדתו! נו, עם הסיף, ולמיכאל היה מגיע אותו יותר ממנה והוא התעצבן.. זה?מדובר על חרב המוזכרת בספר איסתרק. (ואין מדובר בחרב שהוזכרה לעיל).
והשירים אדירים, וואוו
החרב שאיסתרק רצה לקבל ליום הולדתו! נו, עם הסיף, ולמיכאל היה מגיע אותו יותר ממנה והוא התעצבן.. זה?מדובר על חרב המוזכרת בספר איסתרק. (ואין מדובר בחרב שהוזכרה לעיל).
יאני? וואו. בהחלט!האמת שאני דימיינתי משהו בסגנון יאני.... עם מלאא כלים...
אין על נבלאופססס שכחתי נבל.
הכי קריטייאני? וואו. בהחלט!
אופססס שכחתי נבל.
אם @לוצ'י ענתה על זה נכון אז זה באמת היה גבוה ורחוקמה היתה החידה?
העליתי תמונה של חרב וביקשתי שיזהו את הסצנה.
התריתי מראש לחשוב גבוה ורחוק.
המוסיקה הקווארית שהוכרח איסתרק לשמוע בקונצרט עם קאה הי
צפה בקובץ המצורף 1755618
אני אשמע עוד מעט, חכו לתגובות...ואם תיכנסו רגע לסצנה בה איסתרק נכנס לזירה מול הירלוס ומצליח להצמיד את חרבו...
סצנה במנגינה!
צפה בקובץ המצורף 1755621
תמונה של חרב, עולה לחפש...מה היתה החידה? אני מנסה להעלות למעלה, אבל זה כל הזמן מעלה אותי עוד ועוד.. כמה ישנה החידה הזו?
זאת החידה
אם זה היה השם שלו, כשלקח אותו לכושי שיהרוג אותוהחרב שהתהפכה על קלידיאס? כשהוא שחרר את בסטיאן?
מתאים לי שהוא אהב את סגנון התופים המעניינים האלה... שעושים אותם בסולו בכל מיני שירים...משום מה כינור וצ'ילו הכי נשמע לי שקאה אהב, מה עוד לדעתך?
הסיטואציה שזה החרב עומדת גם קשורה לעניין? על הגזע הכרות..זאת החידה
לא.החרב שאיסתרק רצה לקבל ליום הולדתו! נו, עם הסיף, ולמיכאל היה מגיע אותו יותר ממנה והוא התעצבן.. זה?
ראיתי שהעלו, אבל אין כבר צורך...יש מצב לתמונה או שאני יחפור מעלה?
ישתבח הבורא ויתעלה שמו.החרב שהתהפכה על קלידיאס? כשהוא שחרר את בסטיאן?
אבל משמעותית!וואוווווו
@מהללו זה סצנה כל כך נידחת באיסתרק!
זה סצנה כל כך נידחת באיסתרק!
נו,אבל משמעותית!
צודקת.אבל משמעותית!
זה היה סכיןהחרב שהתהפכה על קלידיאס? כשהוא שחרר את בסטיאן?
קודם אני צריכה להתאושש מהתשובה הנידחת הזו...ואיך מתקשר כאן המשפט תחשבו גבוה ורחוק?
באמת???זה היה סכין
המשפט הזה הופיע במהללאל אבל נתתי אותו בתור רמז.לא אמרת שתחשבו גבוה ורחוק זה ממהללאל?
איסתרק.עמוד 414. מיה קינן.באמת???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: