על איזה ציור אתה מדבר?פרטי הציור יפים אך נראה לי לא כל כך מדויקים- חסרה ההבעה של האב האבל לעבר בנו- יורש העצר העתידי מהבחינה שיותר יפנה ויביט יותר לכיוון האובדן הממשי מאשר למרכז הפריים. כך נראה לי לפחות, בהצלחה !
על איזה ציור אתה מדבר?פרטי הציור יפים אך נראה לי לא כל כך מדויקים- חסרה ההבעה של האב האבל לעבר בנו- יורש העצר העתידי מהבחינה שיותר יפנה ויביט יותר לכיוון האובדן הממשי מאשר למרכז הפריים. כך נראה לי לפחות, בהצלחה !
חבל.חסום
לגמרי!הערסל אצל הקווארים?
האמת מפתה לשכב שם
ובכן, לא זו היתה כוונתי, אבל יפה.הזיכרון שלי לא משהו אבל אני די בטוחה שזו החרב של האביר במערה ההיא עם פדהאל
זה לא החרב של משהו כמו טימאראן העשוי להבה?
אותו רעיון שכבר ענו, אבל כוונתי שונה.זה לא החרב של משהו כמו טימאראן העשוי להבה?
אההמ...איזה סגנון מוזיקה לדעתכם הקווארים כל כך נהגו לחבב, עד כדי כך שהם גרמו לאיסתרק להרגיש תיעוב עצמי כל כך עצום?
יוזבד הראשון?איפה עוד מוזכרת חרב בצורה הזו?
טמיראן נראה לי...טימאראן
מחכה לשמוע את החידה...(גם על המשפט הזה אפשר לתת חידה)
נשמע לי גם, איפה עוד מתוארת חרב בצורה כזאת שיזכרו אותה ועוד יעשו עליה משהו בבינה מלאכותית?יוזבד הראשון?
מתי היא הוזכרה?בעצם אולי החרב של דוד של אלרון?
אברהם פריד זו מוזיקה כוזרית למהדריןסוג אברהם פריד של היום
זו החידה!מחכה לשמוע את החידה...
כל הסדרה הזו חרבות.נשמע לי גם, איפה עוד מתוארת חרב בצורה כזאת שיזכרו אותה ועוד יעשו עליה משהו בבינה מלאכותית?
לא.בעצם אולי החרב של דוד של אלרון?
גם הם עצמם לא דומים לתמונה שלהם על הכריכות...יש בכריכה של הספרים דיוקן של איסתרק, מהללאל... אף דמות באשכול לא היתה ממש דומה למה שמצויר על הכריכה של הספרים
אם קמו על מרדכי בן דוד בעבר - בטוח בכוזר היו קמים על שתיהם...אברהם פריד זו מוזיקה כוזרית למהדרין
מוכר לי!!!!!זו החידה!
מי אמר "חשוב גבוה, ורחוק" ולמי?
בווווולכל הסדרה הזו חרבות.
מלחמתו של איסתרק ביוסף ראויה היתה לכינוי "חרבות ברזל" פי עשר!
מאיזה ספר?לא.
יש עוד חרבות.
הביטוי תחשבו גבוה ורחוק לא עלה בי סתם, זהו רמז!
לאאיסתרק היה בעידן הAI של התמונות כבר?
וואלה!כי אם לא- איזה יצור קם בבוקר וגילה שהוא מרוח על רב מכר שכזה?
ממממממ מזכיר את השאלות במבחן בנביא..מי אמר "חשוב גבוה, ורחוק" ולמי?
בטוח מישהו אמר את זה למהללאל!!!!!!!!!אולי הרב של הכבשים למהללאל?
הפעם לא אתן רמז. אני נותנת בכם אמון מלאמאיזה ספר?
לא.אולי הרב של הכבשים למהללאל?
לא.אולי אבא הקטן או סבתא הטובה?
@yael305 לעיתים אני תוהה לעצמי האם השעון שלך מורה על שעה שונה משל שאר הנבראיםבטוב תלינו וברחמים תקיצו.
סבא רנן לאולה לפני המפגש עם בסטיאןמי אמר "חשוב גבוה, ורחוק" ולמי?
לא חתן ולא נעלייםמזל טוב חתן...
אאל"ט כשאלרון אחרי שאלרון נלחם בדוד שלו והאנשים של הנציבות אוספים את כל מה ששייך לדוד שלו בשביל הירושהמתי היא הוזכרה?
אווף "גבוה ורחוק, מהללאל"כנ"ל. העיקר תקומי עם תשובה לפני שמישהי אחרת תתהדר בה?!
תודהבשביל זה קראת לי??
@שרהלה שרהלה הנה
הערסל צחק, שמעו את זה מצליל...לא חתן ולא נעליים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: