בסכום כזה תגיד תודה שקיבלת הלוואה, כי הבנק שונאאאא את ההלוואות האלה.אשמח לחוות דעתכם על האישור שקיבלתי הלוואה של 283.5 א"ש 45% ממחיר הדירה (630 א"ש) מבנק טפחות דרך יועץ משכנתאות
דווקא היועץ שלי כמעט העביר לי את זה במרכנתילבסכום כזה תגיד תודה שקיבלת הלוואה, כי הבנק שונאאאא את ההלוואות האלה.
כן, גם טפחות.
אני בדיוק הרגע בטפחות מעביר תיק של 300,000 ש"ח.
אמרתי ללקוחה שתגיד תודה על מה שיש, כי במקום אחר גם זה לא יהיה כנראה.
אותי מסקרן איפה הנכס הזה???אשמח לחוות דעתכם על האישור שקיבלתי הלוואה של 283.5 א"ש 45% ממחיר הדירה (630 א"ש) מבנק טפחות דרך יועץ משכנתאות
עפולהאותי מסקרן איפה הנכס הזה???
נשמע מחיר טוב.עפולה
למה?
זה חדש לך שזה המחירים בעפולה?נשמע מחיר טוב.
לפני חצי שנה ביצעתי משכנתא שם של 560.זה חדש לך שזה המחירים בעפולה?
הלפני חצי שנה ביצעתי משכנתא שם של 560
התשובה תתחיל ב...שאלה ליועצים -
אם עד לפני כחצי שנה העריכו החזר חודשי של כ500 שח עבור כל מאה אלף שח במשכנתא,
בכמה מעריכים זאת היום?
@Y996
@ari1980
@משכנטוב
@מקצועי בלבד
הבנק אישר לי ל-6 חודשים גרייס.גרייס= תשלום ריביות בלבד, בלי להתחיל לאכול את הקרן, ממילא אין צבירה של ריבית דריבית, כי את הריביות אתה כן משלם כל חודש, לעומת זאת עם יש הצמדה למדד אז הקרן עולה כל חודש, ובכל מקרה היא לא יורדת מה שמייקר את ההחזר בהמשך, ומייקר את ההחזר הכולל בצורה משמעותית, זה ההסבר על מה זה גרייס.
פרקטית אני לא משוכנע שהבנק יאשר לך גרייס, צריך לזה סיבה טובה.
מה הספק בכלל???? פריים פלוס 0.6 זה יוצא 2.45 וזה לא צמוד מדדהלוואה מחברת הביטוח מה עדיף
קבועה צמוד 3%
פריים + 0.6
תודה לעונים
הפריים צפוי לעלות לא?מה הספק בכלל???? פריים פלוס 0.6 זה יוצא 2.45 וזה לא צמוד מדד
כמה שהוא יעלה . והוא יעלה. הוא עדיף פי כמה ממדד.. ככה כל הכלכלנים אומרים. וזה הגיוני לגמריהפריים צפוי לעלות לא?
תמהיל סטנדרטי שאנשים לוקחים היום.התשובה תתחיל ב...
תלוי איזה תמהיל תקחו .. קצ או קלצ. פער משמעותי
תלוי לכמה שנים מדובר.תמהיל סטנדרטי שאנשים לוקחים היום.
לדוגמא מישהו מגיע עם שליש הכנסה פנויה של 5000 שח. כמה משכנתא אפשר להוציא לו?
בפרט שבשיעור ראשון במאקרו כלכלה אתה לומד שזה גם תלוי אחד בשני...תמהיל סטנדרטי שאנשים לוקחים היום.
לדוגמא מישהו מגיע עם שליש הכנסה פנויה של 5000 שח. כמה משכנתא אפשר להוציא לו?
אז למה לא מומלץ 2/3 פריים ?כמה שהוא יעלה . והוא יעלה. הוא עדיף פי כמה ממדד.. ככה כל הכלכלנים אומרים. וזה הגיוני לגמרי
דבר ראשון זה מעלה את הריבית.אז למה לא מומלץ 2/3 פריים ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: