התכוונתי שלעביר ילד למוסד לימודים אחר, זה לא מחייב יפתור את הבעיה,??????!!!!!!
כי מי מבטיח שבחיידר השני לא יהיה אותו דבר?,ואז מה?, נעביר אותו שוב?
התכוונתי שלעביר ילד למוסד לימודים אחר, זה לא מחייב יפתור את הבעיה,??????!!!!!!
אם החינוך הציוני שנמצא בפשיטת רגל נכנס בכל הכח למחנה שלנו, והורים לוקחים את המחנכים [בדור המסכן שלנו] ומגבים את ילדיהם כשהם טועים ומפתחים לילדיהם אכזריות לתפור תיקים למלמדים שמלמדים ללא אמוציות אישיות, אלא לשם שמים, מספיק הורה אחד או 2 [בדור שלנו לא חסר] לחסל את עולם המלמדים האיכותיים, שילכו לעבוד בהייטק או כל דבר אחר,כל המורות שלימדו אותי, נשארו במשרה עד זקנה ושיבה, לא רצו לעזוב את הביה"ס על אף שהגיעה הפנסיה. בסוף הן נאלצו לעזוב, מה לעשות אי אפשר ללמד שאתה חצי גוסס......
רגע, אני הולך לבדוק שוב...אתה יודע? לא בטוח ....
חיים ולדר קורא לזה שהיום יש פליקים יותר כואבים, פליקים לנפש.אם זה המקרה אז תודי לה' שהמלמד מוכן להשתמש בשיטה הישנה והותיקה שעדיפה מכל העונשים החליפיים
כל המלמדים המעולים מתגעגעים לשנים בהם היה מותר להשתמש במידה ב"פליקים"
זה העונש היחיד שמצד אחד מרתיע את הילד ומצד שני תוך שניה הילד כבר אחרי העונש
כל עונש אחר לוקח זמן ומשגע את הילד
לגבי היום נכון!!!לא היום ולא פעם.
עד כאן מסכים!אם זה משהו חד פעמי בעקבות התנהגות חריגה- זה סיפור אחד
אם זה משהו קבוע- מודיעים לו חד משמעית שאין על מה לדבר על התנהלות כזאת הלאה.
ואם חייו חשובים לו- אז הרגע שיפסיק עם זה.
לא יעזור? פונים למנהל שיתערב בדחיפות
אם גם זה לא עוזר- הולכים לרב לשאול מה לעשות.
אסור לתת לזה להמשך.
פעם כן, היום לא ראויים!ככה לא מחנכים. נקודה.
לא היום ולא פעם.
לא מבין את כל אלו שממהרים להמליץ לפנות למשטרה!
נכון שהמלמד לא נוהג כשורה, אבל מכאן ועד להרוס לו את החיים..
תחשבו על המשפחה שמאחוריו ! חוץ ממשטרה יש דרכים אחרות למגר כאלו תופעות !
אני שוב אשאל. תנסו להתרכז.
מה הייתם עושים אם המלמד שנפל בחלקו של בנכם הוא אחד שמאמין בכוח הזרוע. ולאו דווקא סטירות וכיו"ב. אלא מכות קשות עם קורטוב אכזריות.
עכשיו תדלגו על הקטע של "מי אמר שזה נכון" "האם אפשר לסמוך על עדות הילד". בואו נניח שזה אמיתי ונכון וברור. עכשיו ספרו לי מה הייתם עושים.
אין ספק שהורים טועים, אבל הורה הוא ללא ספק אוהב את הילד יותר מאשר המלמד שלו. ומה שבעיקר מפריע לי הוא שזה מול 30 זוגות עיניים נוספים.נ.ב. לצערי הרב "אני לא בטוח" שכל אלו המתלוננים מעולם (אבל מעולם) לא עשו זאת הם או בני זוגם (בטעות כמובן) על אחד הילדים..
נכון.כילד חטפתי הרבה מהרעבעס וחלקם גם שלא בצדק.
כל מי שהיה מחנך עם אהבה המכות שלו לא השפיעו לרעה.
ויש מלמד שאין לו סבלנות, או שהוא פתיל קצר מידיאין מלמד. רע יש מלמד שרע לו
כשתהיו הרב עובדיה תעשו מה שאתם רואים לנכון.קצת על החינוך של הרב עובדיה זצ"ל
(מיותר לציין שזה לא לכל אחד..).
אצלנו, עוד לפני שהבן שלי חטף, אבל סיפר כמה פעמים שהרב מרים ידייםאני שוב אשאל. תנסו להתרכז.
מה הייתם עושים אם המלמד שנפל בחלקו של בנכם הוא אחד שמאמין בכוח הזרוע. ולאו דווקא סטירות וכיו"ב. אלא מכות קשות עם קורטוב אכזריות.
עכשיו תדלגו על הקטע של "מי אמר שזה נכון" "האם אפשר לסמוך על עדות הילד". בואו נניח שזה אמיתי ונכון וברור. עכשיו ספרו לי מה הייתם עושים.
כשהתקשרתי למלמד כשהוא הכחיש שהרביץ לבני, ואמר לי ש95% ממה שהילדים מספרים זה המצאות אזרתי אומץ ושאלתי אותו, אם גם ילד שמתלונן שמישהו נגע בו ברחוב, אני גם אמורה להכניס את זה ל95% אחוז האלו. למה לזה להאמין ולזה לו? יכולתי למשש את ההלם שלו דרך הקו.הכי חשוב מהכל, להאמין לילד למה שהוא מספר,
מתקשרים למלמד ומבהירים לו חד משמעיאני שוב אשאל. תנסו להתרכז.
הייתה פעם מורה באיזה בית ספר של חסידות מסוימת שמאד הציקה לילדות, לאחר תלונות רבות, פנתה הנהלת הבית ספר לרבי של החסידות לשאול מה לעשות עם אותה מורה. וההוא הורה לפטר אותה מידית.לא מבין את כל אלו שממהרים להמליץ לפנות למשטרה!
נכון שהמלמד לא נוהג כשורה, אבל מכאן ועד להרוס לו את החיים..
תחשבו על המשפחה שמאחוריו ! חוץ ממשטרה יש דרכים אחרות למגר כאלו תופעות !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: