בימינו אנו? שמלמד כך יפליל את עצמו??יש מלמדים שאומרים שזו האג'נדה שלהם.
קשה להאמין...
בימינו אנו? שמלמד כך יפליל את עצמו??יש מלמדים שאומרים שזו האג'נדה שלהם.
כמובן אחרי התייעצות אם זה המפלט האחרוןמבחינתי אם הגעתי למסקנה שהמלמד לא ראוי, וההנהלה מגבה אותו, הילד לא ישאר ללמוד אצלו (ועמדתי בנסיון הזה פעם. והעברתי חיידר)
אני קורא את ההודעה המחרידה שלך וחושב: טוב באמת שיש משטרה!!!!הרבה של הבן שלי התקשר אלי פעם ואמר לי שבני התנהג בכיתה בצורה שלא מתקבלת על הדעת.
לאורך כל השיחה לא הבנתי למה הוא לא יכל להעיף לו איזה סטירה ולגמור את הסיפור, במקום לעשות מזה עסק.
עכשיו אני מבין. הוא פחד מהמשטרה.
.
אתה יודע? לא בטוח ....ולא נשאר לי צלקות מכך
מעבירה כיתה או חיידר באופן חד משמעי.אני שוב אשאל. תנסו להתרכז.
מה הייתם עושים אם המלמד שנפל בחלקו של בנכם הוא אחד שמאמין בכוח הזרוע. ולאו דווקא סטירות וכיו"ב. אלא מכות קשות עם קורטוב אכזריות.
עכשיו תדלגו על הקטע של "מי אמר שזה נכון" "האם אפשר לסמוך על עדות הילד". בואו נניח שזה אמיתי ונכון וברור. עכשיו ספרו לי מה הייתם עושים.
אחד הבנים שלי סיפר שהמלמד הרביץ לילד בכיתה.אם הוא עושה את זה מתוך כעס, זה בעיה. (רק לאבא מותר לתת סטירה מרוב עצבים... )
אבל אם הוא עושה את זה בקור רוח ובשיקול דעת, בעיניי אין עם זה בעיה.
לא חושבת שלראות אלימות על ילד אחר זה עדיף מאשר האלימות עצמה.כבר היינו בסרט הזה רק ששם המלמד היכה ילדים אחרים ולא את בני (בידיעה) ולכן הוא נשאר בכיתה הזאת. מה שכן, טוב זה לא עשה לו השנה הזאת השפיע לא טוב על הנפש שלו.
(הורים אחרים התלוננו והמלמד עזב שנה אח"כ)
אם זה המקרה אז תודי לה' שהמלמד מוכן להשתמש בשיטה הישנה והותיקה שעדיפה מכל העונשים החליפייםכתבתי אלימות.
אם התלמיד מתפרע וקופץ בזיגזג, והרב חד פעמי סטר לו, נו נו,לא בסדר. אבל לא הייתי קוראת לכך אלימות.
שמעתי פעם ממחנך גדול שאומר אם יש צורך להכות תלמיד. רגע לפני ההכאה לאמר "לשם מצות חינוך" מיד יתנדפו האכזריות, הכעס והעצבים וישאר רק החינוך."כל המרים יד על חברו נקרא רשע", גם למלמד אין שום היתר להרביץ!!! גם להורים זה לא כ"כ פשוט, וההורה צריך לחשוב היטב לפני שסוטר לבנו אם עושה זאת לשם חינוך או מחמת הכעס! "חוסך שבטו שונא בנו" - הכוונה לשבט מוסר, לשבט לשונו, שעליו להוכיח ולחנך את בנו לדרך הישר, להכות אסור מכל וכל! רק אם יש צורך גדול לשם החינוך!!! (איך נדע אם אנו סוטרים לשם חינוך או מחמת הכעס? שלא נעשה זאת מיד במקום, אלא נמתין ורק לאחר שעה לפחות אז הכעס ירגע ואם נבין שיש צורך לסטור לשם חינוך, רק אז לעשות זאת, וגם זאת בעדינות ולא בכח!!!) כמו שלא תכה בחור בן 18 אפי' לשם חינוך, כך אין שום הצדקה להכות ילד קטן חסר אונים רק בגלל שהוא חלש ממך!!!
הייתי ממליצה להתייעץ עם איש מקצוע-מחנךאני שוב אשאל. תנסו להתרכז.
מה הייתם עושים אם המלמד שנפל בחלקו של בנכם הוא אחד שמאמין בכוח הזרוע. ולאו דווקא סטירות וכיו"ב. אלא מכות קשות עם קורטוב אכזריות.
עכשיו תדלגו על הקטע של "מי אמר שזה נכון" "האם אפשר לסמוך על עדות הילד". בואו נניח שזה אמיתי ונכון וברור. עכשיו ספרו לי מה הייתם עושים.
זה מה שכתבתי שזה אכן פגע בו. ולא רק בו הכיתה הזאת נהיית כיתה קשה ואלימה.לא חושבת שלראות אלימות על ילד אחר זה עדיף מאשר האלימות עצמה.
זה פוגע ברגישות, במידות הטובות, ובכלל מכהה את החושים והרגשות!
אני מתיחחסת באותה חומרה בדיוק אם הילד שלי קיבל את הסטירה הבלתי מוצדקת או זה שלידו.
אין ביצה קשה, יש ביצה שקשה לה.....אין מלמד. רע יש מלמד שרע לו
או ששום הורה עדין לא הועיל בטובו "להלכלך" ולהקים קול זעקה. מה שלצערי די מאפיין את הציבור.עדיין לא ברור לי למה ההנהלה לא מפטרת אותו...
כנראה הוא פרוטקציוניסט...
לא מבין את כל אלו שממהרים להמליץ לפנות למשטרה!
נכון שהמלמד לא נוהג כשורה, אבל מכאן ועד להרוס לו את החיים..
תחשבו על המשפחה שמאחוריו ! חוץ ממשטרה יש דרכים אחרות למגר כאלו תופעות !
ממש לא להתעלם! ההיפך!ועל עתידו ומשפחתו של הילד שלי - להתעלם.
מה נסגר?
ממש ככה!!!רק לחשוב על המשפחה של הרבה, הא?
ועל עתידו ומשפחתו של הילד שלי - להתעלם.
מה נסגר?
אז זהו.ממש לא להתעלם! ההיפך!
רק לנסות למצא דרכים אחרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: