לא אמור להיות.מישהו יודע אולי אם "מלגהפה" מגישים אותי למלגה ואני נרשמת גם הנפרד לאותה מלגה.
יש בזה בעיה?
מלגה של משרד החינוך...
לא אמור להיות.מישהו יודע אולי אם "מלגהפה" מגישים אותי למלגה ואני נרשמת גם הנפרד לאותה מלגה.
יש בזה בעיה?
מלגה של משרד החינוך...
יש מלגות מעטות שנותנות גם ללימודי הנדסאים, וזה יכול להתאים לתלמידות סמינר במסלולי תכנה, אדריכלות או הנדסאות מדיה.
(נדמה לי שמלגת מפעל הפיס השנה נפתחה גם להנדסאים, למשל.)
כן...מי שניגש למשרד החינוך חייב להיות כבר עכשיו רשום ל 5 קורסים בשנה הזו?
אני חושבת שכן אבל לא בטוחה (תבדקי אם מופיע ברשימת המקומות המוכרים)אח/ות שהוא סטודנט זה יכול להיות גם במכללת ינר או מעיינות לצורך הדוגמא? (שלוקחים שם קורס ולא לימודי תואר)
לא חושבת, אבל את יכולה לשאול במשרד, הם עונים בשמחהבקמח יש מינימום קורסים שאני אומרה להיות רשומה אליהם בשעת הגשת המלגה?
לא חושבת, אבל את יכולה לשאול במשרד, הם עונים בשמחה
נראה לי מה שיש באתר.יש מספר ספציפי למלגות או מה שיש באתר?
(התכתבתי עם מי שקשור למלגות במייל ולא יצא לי כ"כ ברור מהם כמה שנים אפשר לעשות תואר )
חינוך והתמחות באנגליתבאיזה מקצוע?
הם יגידו לך....בקשר למלגת משרד החינוך. אחרי שחישבתי את הניקוד, איך אני יודעת לפי הניקוד איזה דרגה אני א', ב' או ג'?
לא הבנתיאח סטודנט
תתקשרי אליהם.האם יש כאן מישהו שהגיש בקשה למילגת משרד החינוך, התבקש להשלים מסמכים והצליח?
הם מבקשים השלמת מסמכים, אבל לא נותן לערוך את השדות.
כיוונת לדעת גדולים.תתקשרי אליהם.
תפני לך שעה להמתנה
למה היא מוקפאת?...כיוונת לדעת גדולים.
התקשרתי אליהם הרגע, והם אומרים בהודעה מוקלטת שהתמיכה מוקפאת, והם יאריכו את הזמן להגשת בקשות.
חסכתי שעה.
אין לי מושג.למה היא מוקפאת?...
הבנתי מהמכללה שניתן להגיש עד יום חמישי הקרוב ה-10 בדצמברלא רק התמיכה הטכנית. הכל מוקפא בגלל בלאגן של משרד החינוך שדרשו להקפיא זמנית
תתקשרי לתקליט ותשמעי בעצמך...הבנתי מהמכללה שניתן להגיש עד יום חמישי הקרוב ה-10 בדצמבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: