זה היה נכון לפני עשר שנים....קמח וטורונטו
אם את רווקה יש לך יותר סיכוי
אם את נשואה לאברך, יש לך פחות סיכוי
זה היה נכון לפני עשר שנים....קמח וטורונטו
אם את רווקה יש לך יותר סיכוי
אם את נשואה לאברך, יש לך פחות סיכוי
אני מבקשת פרטים על התוכנית מבעלי נסיוןהנה העמוד של בני ברק
הרשמה לקהילת חרדים פרדס כץ (בני ברק) - תוצרת הארץ
בשנים האחרונות קם צורך בקרב סטודנטיות וסטודנטים חרדים באקדמיה בחיפוש אחר קבוצת שייכות משמעותית שתאפשר להם לצד הבחירה בלימודים להיות חלק בלתי נפרד מהחברה החרדית ולהשפיע בה. לצד מודל קהילות סטודנטים הפועל כיום ברחבי הארץ, אנו מקיימים קהילת סטודנטים חרדים. התכנית פועלת בבני ברק עם קבוצה של כ-20...tozerethaarez.org.il
טוב לדעתזה היה נכון לפני עשר שנים....
אחד שמתעסק בסיוע לסטודנטים מטעם אוניברסיטה מסוימת סיפר שכמה וכמה מילגות עדכנו שבקשות שהם קיבלו דרך מילגהפה לקו בחסרים ולכן הוא לא ממליץ להשתמש בשירות שלהםדווקא שמעתי משתיים שנרשמו למילגהפה אחת עם הגשה אוטומטית ואחת רק מידע שזו עם ההגשה האוטומטית קיבלה הרבה יותר מלגות!
אבל מישהי אחרת ששילמה בפעם אחרת על תואר אחר לא קיבלה שקל...
מתלבטת בעצמי
אה אוקי, אין לי מושג.אני מבקשת פרטים על התוכנית מבעלי נסיון
כמה זה מותאם לחרדיות וכו'
בהחלט כן.ניתן לקבל מילגות לשנה שניה, לאחר שלא נרשמתי בשנה א'?
(זה לא סמסטר בפני עצמו.)
תכתבי בגוגלאיך ניתן להשיג את המילגות של פרח או סחל"ב
@בת של מלך:) תודה!!משרד החינוך/טלדור
פרח (התנדבות/חונכות)
מפעל הפיס (התנדבות)
----
לתארים/מוסדות/קריטריונים צסויימים:
קמ"ח: (התנדבות)
טורונטו
ועוד.
הומלץ:
להרשם לאתר 'מילגפה' (milgapo) עד שלב התשלום (לא שווה כספי!ת) ואז מקבלים רק התרעות ותזכורות מתי מתחיל רישום של שלל מילגות קיימות. ולבדוק האם אני מתאים לקריטריונים הנדרשים ולפעול בהתאם.
בהצלחה.
לדעתי, לא מתאים לחרדים שמרנים.אני מבקשת פרטים על התוכנית מבעלי נסיון
כמה זה מותאם לחרדיות וכו'
אני חושבת שזה תלוי בשנים.למה כתוב שם שזה לגברים?
לפי מה שהבנתי, קמח לא תלויה בשעות התנדבות.קמ"ח: (התנדבות)
מלגות קמח הכשרה מקצועית הן לגברים בלבד (ועכשיו גם זה אין....)למה כתוב שם שזה לגברים?
הקהילה בירושלים היא רק לנשים,לדעתי, לא מתאים לחרדים שמרנים.
(יש דרישה, למשל, למפגשים של זוגות/משפחות לפעילויות משותפות. זה מצריך להכניס גם את הבעל לעניינים כדי ליצור "קהילה", הקפדה על הפרדה בין גברים לנשים לא מתקבלת שם בעין יפה...)
בהצלחה!
עד כמה שהתרשמתי, די מרחוק, זה אכן לא קהילה שמרנית.לדעתי, לא מתאים לחרדים שמרנים.
(יש דרישה, למשל, למפגשים של זוגות/משפחות לפעילויות משותפות. זה מצריך להכניס גם את הבעל לעניינים כדי ליצור "קהילה", הקפדה על הפרדה בין גברים לנשים לא מתקבלת שם בעין יפה...)
בהצלחה!
מכירה את זהמישהי שמעה על מלגת 'תוצרת הארץ' בבני ברק, שמותאמת לציבור החרדי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: