ומתאים לבחורה חרדית?מכירה את זה
ממש שווה!!
ומתאים לבחורה חרדית?מכירה את זה
ממש שווה!!
מעניין, היית שם?לדעתי, לא מתאים לחרדים שמרנים.
(יש דרישה, למשל, למפגשים של זוגות/משפחות לפעילויות משותפות. זה מצריך להכניס גם את הבעל לעניינים כדי ליצור "קהילה", הקפדה על הפרדה בין גברים לנשים לא מתקבלת שם בעין יפה...)
בהצלחה!
ביררתי לגבי הפעילות, זה לא חונכות עם ילדה אלא יותר עשיה משותפת עם חברות הקבוצהמעניין, היית שם?
חבל להגיד דברים לא מדוייקים
זו מלגה שממש יכולה לעזור והדרישות הם כמו פרח רק עם 12000 שח יותר
בהחלט כןביררתי לגבי הפעילות, זה לא חונכות עם ילדה אלא יותר עשיה משותפת עם חברות הקבוצה
לכן אני חוזרת לשאלה שלי, זה מתאים לבחורה חרדית שמורה????
מדברת מידיעה.מעניין, היית שם?
חבל להגיד דברים לא מדוייקים
זו מלגה שממש יכולה לעזור והדרישות הם כמו פרח רק עם 12000 שח יותר
כמה בערך ומה הקריטריונים?אני קיבלתי מבר אילן ויש לי חברות נוספות שקיבלו ממש יפה
אם אני מבין נכון באתר של ארגון המורים וגם באתר של קמח , כל המלגות מיועדות רק למוסדות הרשומים ומוכרים על ידי המוסד להשכלה גבוההלמשרד החינוך 2 סוגי מלגות:
1. מלגות לסטודנטים הלומדים במוסדות אקדמאיים - מיועד לכל הסטודנטים בהתאם לכמות הנקודות. (מס' ילדים/ אחים, מצב כלכלי, שרות בצהל וכדו') כל אחד בהתאם לנקודות שלו וכמובן שיש הרבה שלא זכאים.
2. מלגות לעובדי הוראה קבועים שעובדים לפחות בחצי משרה ולפחות בשנת וותק רביעית. (בשליש משרה ניתן לבקש מענק שעות) מלגה זו לא קשורה למצב הכלכלי וניתן לקבל אותה 3 שנים, עד סכום של 10000 בכל שנה.
- יש גם מלגה של אירגון המורים, גם לא קשור למצב הכלכלי, לכל מי שבאירגון, גם מנויים של שנה ראשונה.
אם אני מבין נכון באתר של ארגון המורים וגם באתר של קמח , כל המלגות מיועדות רק למוסדות הרשומים ומוכרים על ידי המוסד להשכלה גבוהה
כל הסמינרים החרדיים וכל המוסדות כמו בית המורה ומעלות , לא זכאים לא בזה ולא בזה ולא מופיעים ברשימת מוסדות אקדמאים של האתר בבקשת המילגות
מישהו יודע אחרת? אשמח לדעת
למי היא מיועדת???לא זוכרת אם כתבו כאן באשכול,
המלגה של משרד החינוך נפתחה.
לסטודנטים לתואר ראשון, אני חושבת שבכל תואר.למי היא מיועדת???
אגב
בשביל לקבל את המלגה של מפעל הפיס יש צורך במילגה נוספת של 5000 לפחות כדי לקבל אותה(לא כולל פרח)
איך מקבלים את זה? למי פונים?יש את המלגה הידועה של משרד החינוך.
יש מלגה של סחל"ב - 3/4 שעות שבועיות תגבור בבתי ספר תמורת 6 אלף לשנה. קליל ביותר!
מעניין אם יש אופציה לקבל אותה השנה בשל הקורונה ובתי הספר שסגורים...
קמ"ח
מלגות מטעם האוניברסיטה / מכללה בהתאם למצב המשפחתי והכלכלי.
לדעתי ההרשמה נסגרה.איך מקבלים את זה? למי פונים?
נפתחה ההרשמה למלגות סחל"ב לשנה"ל תשפ"א.לדעתי ההרשמה נסגרה.
אבל תנסי לכתוב סחל"ב בגוגל, ההרשמה היא באופן מקוון.
אולי תנסי בכל זאת לפנות אליהם?נפתחה ההרשמה למלגות סחל"ב לשנה"ל תשפ"א.
חברת מרמנת מפעילה עבור משרד החינוך את תוכנית סחל"ב – סטודנטים חוברים לבתי ספר וגנים ועידוד מעורבות סטודנטים בפעילות יום חינוך ארוך.
סטודנטים לתואר ראשון, מלגות סחל"ב מחכות לכם!
מלגות סחל"ב מוקצות מדי שנה לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון.
במסגרת חוק עידוד מעורבות סטודנטים ביום חינוך ארוך מטעם משרד החינוך.
ההרשמה לשנת הלימודים תש פ"א פתוחה כעת! עד 15.7.2020.
אוף הפסדתי...
אנסה.אולי תנסי בכל זאת לפנות אליהם?
לעיתים סטודנטיות עוזבות אחרי מפגש ראשון.
אבל מצטערת בשבילך, זאת מלגה שווה בהחלט!
באיזה מקצוע?אנסה.
אגב, הבנתי כעת ממישהי שרוב המלגות לא אפשריות לסטונדטיות חרדיות. איזה מלגה כעת הכי מעשית ואפשרית לסטונדטית חרדית?
יש מלגות מעטות שנותנות גם ללימודי הנדסאים, וזה יכול להתאים לתלמידות סמינר במסלולי תכנה, אדריכלות או הנדסאות מדיה.אם אני מבין נכון באתר של ארגון המורים וגם באתר של קמח , כל המלגות מיועדות רק למוסדות הרשומים ומוכרים על ידי המוסד להשכלה גבוהה
כל הסמינרים החרדיים וכל המוסדות כמו בית המורה ומעלות , לא זכאים לא בזה ולא בזה ולא מופיעים ברשימת מוסדות אקדמאים של האתר בבקשת המילגות
מישהו יודע אחרת? אשמח לדעת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: