ל
מה שאני הבנתי מכול האשכול, שרובם ככולם פה סוברים, שבמקום לחסוך כסף לחתן את הילדים, עדיף וצריך לעזור להורים לשלם את החובות.
שאלה מענינת, מה ההורים אומרים על כך? כנראה תלוי ברמת החובות של ההורים, כי בבסיס גם ההורים רוצים שיחסכו בשביל הנכדים... ?
אלא אם כן מישהו מבטיח לנו שבעוד דור המצב ישתנה ובחורים טובים לא ידרשו כמו היום.
לא יודעת אם זאת המסקנה...
כל אחת לפי המקרה שלה , מצב ההורים , ובכלל איך שהיא רואה לנכון לעשות..
אבל מכל השיח פה, והמכתב של אחות ההיטקיסטית שהתסיסה את כל האזור( לא חושבת שהיא שיערה איזה שדים רבצו מתחת לשטיח
)
אבל אם כבר נלמד מזה משהו,
לראות דברים קצת מעבר לכותרות ..
גם בהייטק כמו לכל מקצוע אחר(טוב אל תתפסו אותי עכשיו על המילה- אולי קצת פחות מכל מקצוע אחר)
יש קשיים , חלקם גם כלכליים , ולכן לא נכונה ההסתכלות המצומצמת על כאלה ,כאילו כסף לא חסר להם , וברור ומובן שיש להם כסף.. הייטק.
מה השאלה...
ובטח ובטח לא לפתוח עליהם עין, וכל מסעדה או חו"ל שהם הולכים, לצקצק ולהגיד -
תראי את אלה האבא שלה קורס תחת הנטל והם מכלים את כספם באבו דאבי..
אי אפשר אף פעם לדעת מה עומד מאחורי אנשים, מה מצבם הפיננסי ומה עומד מאחורי השיקולים שלהם !!!
אז אולי פשוט צריך להפסיק להיות סטיגמתים , ולהפסיק להכניס את כולם לאותו מגרה...
ובגלל זה אי אפשר לדרוש או להגיד לאף אחת מה נדרש ממנה לעשות עם החסכונות שהיא שמה בצד , או בכלל עם הכסף שלה..
אבל באותה מידה כולנו מסכימות שאנחנו חייבות להורים את החיים, על זה שיש לנו בכלל אפשרות לקחת משכנתה , כי יש כאלה שגם את זה אין להם.
וממש ממש לא משנה אם זה ההורים שלי שהחליטו לקנות לי דירה , ולהתחייב בשבילי אל אף שאני לא ביקשתי ,
לקחו- בשבילי, מתקמצנים- בשבילי, חוסכים כל פרוטה - בשבילי
מספיק לגמרי!!
מקווה בשביל כל אחת, שתעבוד במקום שהלב שלה הכי שמח , ושתהיה הכי מרוצה וממצה, ושזה יהיה גם במקום שתהיה לה נוחות ורווחה כלכלית!!