למסירה מכתב. (כן, בלי חוכמות או שטיקים, פשוט מכתב) + עדכונים ודרמות היסטריות...

מצב
הנושא נעול.

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים
על אף שאני עמוס לאחרונה, הצצתי כאן ונדהמתי. ממש 'כל ישראל ערבים'. וזו לא המלצה, זו מציאות, ופרוג ההוכחה. אשריכם ישראל. אשרינו שאנו מעם ישראל. אוי רבש"ע, מי כעמך ישראל?! גוי "אחד" בארץ!

פשוט אי אפשר לעמוד מנגד.

תרומה פשוטה וצנועה, אבל מכל הל"ב.

‏‏צילום מסך (15)_LI.jpg

וסליחה שלא נתתי 'תודות' לכל משתתפי האשכול, פשוט אין לי זמן. לכולם מגיע, בלי ספק.
אבל עזבו אתכם מתודות ולייקים, לא זה מה שיביא אותנו לעולם הבא, זה בטוח. האחדות, ההזדהות, הרצון הטוב, וכמובן ההירתמות והתרומות - הם העיקר והם תכליתנו בעולם הזה.

אין ספק שמשמים גלגלו את מסע ההתרמה הזה לתקופה כה קשה ליושבים בציון - "צִיּוֹן בְּמִשְׁפָּט תִּפָּדֶה וְשָׁבֶיהָ בִּצְדָקָה" (ישעיהו א, כז)

לחובבי הסלוגנים, קבלו אחד קטן (מוזמנים להוסיף/לשפץ):

הכנסת קלה
בזכותכם היא תיכנס בקלות לחופה.

(@נתן גלנט - לא מוותרים על תמונה שלך עם הכובע ההפוך בקלפי. הבטחת - תקיים! ;) )

לילה-בוקר טוב, ובשורות טובות לכל עם ישראל!

.

שונמית

משתמש פעיל
לילה טוב,
האמת שאני קצת לחוצה כלכלית כרגע, קצת הרבה אפילו הייתי אומרת,
אבל,
לא יכלתי לעמוד מנגד.
ההתגייסות כאן של כולם היא יותר ממדהימה,
לא עמדתי בזה,
לא יכולה שלא להיות שותפה,
תודה שזיכיתם אותי,
מי ייתן והזכות תעמוד לרווקות בסביבתי הקרובה,
וכמובן לכל רווקי ורווקות עמי"ש שיזכו כל אחד ואחת בקרוב ממש!!
שבת שלום ומבורך
upload_2018-5-11_3-33-48.png

דיסק שרוט

משתמש מקצוען

ספרים מ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
והנה גם חלקי הקטון

לכידה.PNG

הלואי ויכלתי לתת יותר.
לכל הפחות - מבחינת "חבר אני לכל אשר יראוך", למי שנמנו חביריו לדבר מצוה...

שיהיה לזכות כלל ישראל
והמון מזל טוב

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
יש פה מישהו שיוצא לו להגיע לרבנים ו אדמו"רים צדיקים?
הייתי רוצה לרכז רשימה של שמות של התורמים, ולהכניס אותם לברכה.
מישהו מתנדב לרכז?
אם מישהו ירכז שמות לרבנים, אשמח גם. תודה.
כבר תרמתי אתמול בבוקר.

shuki53

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ובכן, כעת ההכרזה הגדולה על זהות הזוכים....

חיכיתם בסבלנות, וגם זה ראוי להערכה, אלא מה.
איך ביצעתי את ההגרלה? ובכן, כספתי מאוד לבצע את ההגרלה בדיוק כפי שחוראחאס עבדל ראמל מניגריה אומר:
"כדי לא לתת לגנבים לגנוב, אל תעשה כלום במחשב, רק עם דף ועט..."
שמענו, שמענו, מר חורחאס. לך תקרא בויקיפדיה מי המציא את העוקץ הניגרי, ואז נראה אותך ממשיך לקשקש לי בתיבת הספאם.

בכל אופן, ידידיי.
ערכתי את ההרגלה בשיטות ממוחשבות שונות ומשונות, כולל בדיקה כפולה ומשולשת של תוצאות ההגרלה.
אמרתי:
אם כבר הגרלה אחת אחרונה (את הבאה תערוך גב' שח מט, נגמר לי הכוח הנפשי לערוך הגרלות...), בוא נעשה את זה כמו שצריך.
אז עשינו אותה כמו שצריך, תאמינו לי. סיכויים שווים לכל הזכאים להשתתף, בדיקה קפדנית של התוצאות, וכולי.

הלו, ג'וג'ו, אפשר להכריז מי הזוכים?
כן כן, אני מכריז עכשיו.
תתארגן עם הפלאש, יותר מהר, נו, אנשים מחכים.

אוקיי.
אחת אחת.. שתיים שתיים..

הנה הזוכים.
נתחיל בפרס הנחשק "לוגו", מנת גב' שחמט (כן, מעבר לסיוע הטכני, היא גם תורמת לוגו...)
את הפרס קטפה הגב' @שרית ו

את פרס עיצוב עמוד פרסום - תקבל הגב' @נחמה זק (איך כותיבם את זה באנגלית?)

והנה הקטע המעניין, ברשותכם.
הגב' @הדודה מלכי תרמה סשן צילום, שניתן לגב' עדינה קלופפר שתרמה סכום שערורייתי לחלוטין.
משם לכאן, קמה מהומת אלוקים: למה לא הייתה הגרלה?

אוקיי, הזכיה בוטלה, ונחשו מה קרה?
ובכן, לא פחות.

באמת, זה מדהים.
בסשן הצילום זכתה הגב'...
@עדינה קלופפר!

ומי זכתה במנוי שנתי למגזין אמא פלוס?
@הדודה מלכי ...
משעשע, לא?

ולפרס האחרון, שאין לי מושג קלוש מהו, אבל נטען שהוא משהו משהו:
בובת ניו יורק.

את הפרס הזה יקבל הניק @תן חיוך!
תן חיוך, תן חיוך!

גב' שחמט תיצור עם הזוכים קשר, ותתוך ביניהם ובין הפרס המובטח.

ומזה הרגע אין יותר הגרלות מבחינתי, כי פיתחתי אלרגיה חריפה לקיום הגרלות, ואין לי איך להתמודד עם הטראומה החדשה.
כמובן, לא חסרים טיפולים אלטרנטיביים, וחוראחאס מציק לי במייל עם הצעות לטיפות פלא, אבל אני לא מתייחס למיילים בערבית שנוחתים אצלי בתיבת המייל וגוגל מתרגמת אותם גרוע...
גולשים יקרים, בדבר אחד אני מסכים לחלוטין עם חורחאס מניגריה:
אין כמו כסף מזומן, או בכלל - כסף.

ולכן, אנא, תמשיכו לתרום, ועד שלא טורקים לכם טלפונים בזעם - תמשיכו להטריד את כל מי שאתם מכירים, ותבקשו בתחנונים:
תתרמו...

@תן חיוך כמובן שהזכות הגדולה זה התרומה אבל אם זכיתם כנראה משמיים החליטו שגם לכם מגיע אז את/ה מוזמן/ת להיכנס לפה ולבחור אחת הדוגמאות מהבובות ניו יורק שבמלאי אחרי הבחירה נא כתבו לי באישי פרטים למשלוח שם כתובת וטלפון
ונשלח לכם בהקדם
אגב אני בטוח שכולם פה תרמו והתרימו לשם שמיים אבל אשמח לקבל תגובות האם וכמה השפיע עליכם המתנות שנתנו פה האם לא הייתם תורמים בלי זה או האם זה גרם לכם לתרום יותר אם לא נעים לכם לומר בפירוש תוכלו גם לעשות לייק
שנדע גם לדברים אחרים אולי היה עדיף לתרום כסף מזומן
ועוד משהוא קטן תודה על הזכות להשתתף
[/QUOTE]

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
לא בטוח עד כמה זה מעשי.
מה תכתבו ברשימת השמות לברכה? 'פרסומון, פרוגיוזרית'??
השם שלי לא חסוי, זה אולי לא לעניין לפרסם כאן, אבל אין לי שום בעיה להעביר לאדם אחד או שניים שירכז את השמות ויעביר.

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@תן חיוך כמובן שהזכות הגדולה זה התרומה אבל אם זכיתם כנראה משמיים החליטו שגם לכם מגיע אז את/ה מוזמן/ת להיכנס לפה ולבחור אחת הדוגמאות מהבובות ניו יורק שבמלאי אחרי הבחירה נא כתבו לי באישי פרטים למשלוח שם כתובת וטלפון
ונשלח לכם בהקדם
אגב אני בטוח שכולם פה תרמו והתרימו לשם שמיים אבל אשמח לקבל תגובות האם וכמה השפיע עליכם המתנות שנתנו פה האם לא הייתם תורמים בלי זה או האם זה גרם לכם לתרום יותר אם לא נעים לכם לומר בפירוש תוכלו גם לעשות לייק
שנדע גם לדברים אחרים אולי היה עדיף לתרום כסף מזומן
ועוד משהוא קטן תודה על הזכות להשתתף
[/QUOTE]
וואו כל הכבוד!!!
איו מילים!
איזה לב רחב!
אשריכם!!
שנזכה כולנו להיות תמיד מן הנותנים!

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
...
כמה מילים לפני שנסגור להיום...
הייתה לי הערב שיחה ארוכה עם ידידי, היהודי הנכבד שלנו.

הוא שב ואמר לי, שוב ושוב, כמה וכמה פעמים במהלך השיחה, כי הרבה מעבר לכסף - מרגשת אותו התחושה ש'אני לא לבד', שישנם יהודים רבים (אאל"ט קרוב למאה, עד כה...) שהרימו תרומתם עבור יהודי לא מוכר, ועוד הוסיפו והדגישו שהתרומה מכל הלב ולא בחמצמצות פנים.
הוא שב ודיבר על כך בסערת רגשות גדולה, על התרגשותו ממה שהולך פה, ומהאהבה שכולנו מעניקים לו כאן, מכל הלב.

הלוואי והייתי יכול למצוא דרך להעביר אליכם בצורה הכי אותנטית את הרגש בקולו ואת תודתו לכולכם, אבל תצטרכו להסתפק במכתב בכתב ידו ולא בקולו, כי זהותו יקרה ללב כולנו, ולכן נשמור עליה חסויה.

מעבר לכך, כתב לי היום ידידי ציניקן מושבע, כך:
... אני לא איש של איש את רעהו, ואת זמן הגלישה שלי אני מכלה בהשוואת מפרטים של מכונות כביסה ותנורי חימום.
ביומיים האחרונים לא עשיתי כלום מכל זה. פשוט ישבתי ורעננתי כל כמה דקות את האשכול שלכם.
התמכרתי!

אפשר להבין אותו, ללא ספק.
גם אני התמכרתי.
כל הזמן עוד ועוד תרומות, ועוד ועוד פניות באישי, ועוד ועוד צילומסך מדהימים.

הצלחתם לכבוש יעד שאף אחד - וגם לא אני, כמובן - האמין שתכבשו.
עברתם את ה 15000 בסערת מנצחים ובשעטת נצחון, תוך שאגת אימים של התרוממות הרוח.

ידידיי, גולשי אתר פרוג, והחברים שבאו מבחוץ ולא הצליחו להתאפק ותרמו גם בלי האפשרות להעלות צילומסך -
אין עליכם. כן, פשוט אין עליכם.

ועוד קצת חדשות.
בשעות האחרונות פנו יהודים טובים להנהלת האתר, ואולי נזכה לראות 'באנר' שיפנה מעמוד הבית של פרוג לאשכול הזה.
מי עיצב את הבאנר?
שאלה טובה. והתשובה עוד יותר טובה:
יהודים טובים...

כך או כך, אני חש שהמגבית הצליחה בצורה מפתיעה וכמעט היסטרית, ואני חושב וחש שכל מי שהיה שותף למיזם הענק פה יזכור עוד תקופה ארוכה את מה שעשיתם כאן, ידידיי.

לסיום, אבקש ממכם, בשבילי, טובה נוספת:
תגללו קצת למעלה, תעמדו עם העכבר על המכתב של יקירינו המשותף, ושמרו לעצמכם עותק של המכתב במחשבכם.
וזה מה שאני מבקש ממכם -
עוד תקופה כלשהי, כשפתאום תשוטטו במחשבכם הגדוש בתמונות של הנכדים, והמכתב ההוא יקפוץ לכם מול העיניים -
פשוט תטפחו לעצמכם על השכם, חזק, כי זה מגיע לכם.

תודה רבה.
לילה טוב.
בשורות טובות.
נתן גלנט.

גדול המעשה מן העושה

והמברך יתברך בכפל כפליים בכל הברכות!!!

עיצוביישן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

כוכבה מהלכת

משתמש פעיל
צילום מקצועי
המשתמש נחסם
נאלצת להודות שהייתי אמורה לאכול כמה כובעים, אבל הם נתקעו לי בגרון כשקראתי את הסכום הסופי [אופס.. לא ממש סופי,כל רגע קופצת עוד הודעה] ... בקיצור, בשלוש מילים: אין על פרוג!!!!!! ועוד משהו, איך אני יכולה לתרום? [אין לי חשבון בנק, לא אשראי ושאר עניינים, במזומן ביד ומיד]

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
נאלצת להודות שהייתי אמורה לאכול כמה כובעים, אבל הם נתקעו לי בגרון כשקראתי את הסכום הסופי [אופס.. לא ממש סופי,כל רגע קופצת עוד הודעה] ... בקיצור, בשלוש מילים: אין על פרוג!!!!!! ועוד משהו, איך אני יכולה לתרום? [אין לי חשבון בנק, לא אשראי ושאר עניינים, במזומן ביד ומיד]

תפני ל @נתן גלנט

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה