מחייב את כל מי שקורא ואומר "טוב, מה לעשות, לצערי אין לי אפשרות עכשיו לתרום, ועוד כל אחד פה מפציץ סכום אחר...איפה..."פרוטה לפרוטה מצטרפתצפה בקובץ המצורף 350976
כל שקל חשוב!! כל. שקל.
רוצו.
מחייב את כל מי שקורא ואומר "טוב, מה לעשות, לצערי אין לי אפשרות עכשיו לתרום, ועוד כל אחד פה מפציץ סכום אחר...איפה..."פרוטה לפרוטה מצטרפתצפה בקובץ המצורף 350976
מוכנה לרכז.יש פה מישהו שיוצא לו להגיע לרבנים ו אדמו"רים צדיקים?
הייתי רוצה לרכז רשימה של שמות של התורמים, ולהכניס אותם לברכה.
מישהו מתנדב לרכז?
זה לא אומר להפסיק לתרום!!!משהו קטן, כי נגמרו לי המילים.!
צפה בקובץ המצורף 350978
באמת שמגיע לה!!באמת, זה מדהים.
בסשן הצילום זכתה הגב'...
@עדינה קלופפר!
ומי זכתה במנוי שנתי למגזין אמא פלוס?
@הדודה מלכי ...
משעשע, לא?
כן, סופסוף התפניתי גם אני לתרום.
מודה, אני עוקבת אחרי הפוסט הזה, כל כמה זמן מציצה, ואני לא מעכלת את דבר המרגש הזה, ומחכה שאני אוכל ג"כ לתרום.
ומה אני אגיד לכם, עם דברים כאלו, מי צריך לפחד מהזירה בצפון/מזרח או כל מקום בארץ.
זה לא נורמלי מה שקורה פה, ואני באמת מקווה שלאלו שם יש תבלינים לכובעים שלהם!!!!
תחשבו איזה שמחה יש לקב"ה, מדף האתר הזה, כולל כל תורמי הכסף, תורמי המתנות, מתרימים ומתרימות, האלו שקוראים ונותנים תודה, כל אחד שמקדיש מזמנו למען מישהו שהוא לא מכיר, אבל פשוט רוצה לעזור לו, ולשמח אותו.
נראה לי צריך לחבר תפילה בעת קריאת ההודעות, שבזכות הדבר העצום והמרגש הזה, ד' ישלח לכל עם ישראל רק טוב, וגאולה שלמה במהרה.
שכל אחד יגיד אמן, תחשבו על שלושים אלף אמנים...
הנה:
צפה בקובץ המצורף 350959
לזכות חברה יקרה. זיווג הגון בקרוב. מפאת כבודה לא אזכיר את שמה, אבל כמו שאמר @גוד די תגידו אמן בפה, כפול 30,000ויותר...
פרוטה לפרוטה מצטרפתצפה בקובץ המצורף 350976
שיהיה לזכות
...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: