למסירה מכתב. (כן, בלי חוכמות או שטיקים, פשוט מכתב) + עדכונים ודרמות היסטריות...

מצב
הנושא נעול.

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
טוב
אז אני לא נגישה כל הזמן לאתר, והערב אני פותחת לתומי את המחשב, מדפדפת בהתראות החדשות,
פוסט של @נתן גלנט מיד מושך אותי לקרוא.
שעה. שעה ארוכה ואמיתית (מ22:00) אני יושבת וקוראת את כל האשכול הזה. הודעה אחרי הודעה, בלי לפספס.
איפשהו באמצע כבר לא יכולתי ככ לראות מה כתוב בגלל הדמעות...(אבל התאמצתי. הייתי חייבת. לכן נגמרו לי הטישואים...) לתרום כבר רציתי מיד רק הייתי חייבת לקרוא הכל קודם...

אתם מדהימים. אין לי מילה אחרת. נשמע קיט'שי אבל באמת חנוק לי הגרון...
ו@נתן גלנט, עוד לא פנו אליך מקופת העיר??
התרומה שלי תעלה מיד, הייתי חייבת להגיב קודם.
אין לי צורך במתנות (אם עוד יהיו פה...) בעצם כן, טור של @נתן גלנט כל שבוע. ארוך ארוך ארוך. ישירות למייל כדי לא לפספס...

ועוד דבר, יש גם כח גדול למיילים. מנסיון...
הרב הכותב, שמא תנסח מחדש את הסיפור בצורה שתתאים שכל אחד פה יוכל להעתיק ולשלוח לכל אנשי הקשר שלו במייל, עם לינק לתשלום ופרטי חשבון להעברה? נראה לי יוסיף עוד הרבה כובעים לסעודה...

וזהו, רצה לתרום...

עדינה אקרמן (קלופפר)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ובכן, כעת ההכרזה הגדולה על זהות הזוכים....

חיכיתם בסבלנות, וגם זה ראוי להערכה, אלא מה.
איך ביצעתי את ההגרלה? ובכן, כספתי מאוד לבצע את ההגרלה בדיוק כפי שחוראחאס עבדל ראמל מניגריה אומר:
"כדי לא לתת לגנבים לגנוב, אל תעשה כלום במחשב, רק עם דף ועט..."
שמענו, שמענו, מר חורחאס. לך תקרא בויקיפדיה מי המציא את העוקץ הניגרי, ואז נראה אותך ממשיך לקשקש לי בתיבת הספאם.

בכל אופן, ידידיי.
ערכתי את ההרגלה בשיטות ממוחשבות שונות ומשונות, כולל בדיקה כפולה ומשולשת של תוצאות ההגרלה.
אמרתי:
אם כבר הגרלה אחת אחרונה (את הבאה תערוך גב' שח מט, נגמר לי הכוח הנפשי לערוך הגרלות...), בוא נעשה את זה כמו שצריך.
אז עשינו אותה כמו שצריך, תאמינו לי. סיכויים שווים לכל הזכאים להשתתף, בדיקה קפדנית של התוצאות, וכולי.

הלו, ג'וג'ו, אפשר להכריז מי הזוכים?
כן כן, אני מכריז עכשיו.
תתארגן עם הפלאש, יותר מהר, נו, אנשים מחכים.

אוקיי.
אחת אחת.. שתיים שתיים..

הנה הזוכים.
נתחיל בפרס הנחשק "לוגו", מנת גב' שחמט (כן, מעבר לסיוע הטכני, היא גם תורמת לוגו...)
את הפרס קטפה הגב' @שרית ו

את פרס עיצוב עמוד פרסום - תקבל הגב' @נחמה זק (איך כותיבם את זה באנגלית?)

והנה הקטע המעניין, ברשותכם.
הגב' @הדודה מלכי תרמה סשן צילום, שניתן לגב' עדינה.
משם לכאן, קמה מהומת אלוקים: למה לא הייתה הגרלה?

אוקיי, הזכיה בוטלה, ונחשו מה קרה?
ובכן, לא פחות.

באמת, זה מדהים.
בסשן הצילום זכתה הגב'...
@עדינה קלופפר!

ומי זכתה במנוי שנתי למגזין אמא פלוס?
@הדודה מלכי ...
משעשע, לא?

ולפרס האחרון, שאין לי מושג קלוש מהו, אבל נטען שהוא משהו משהו:
בובת ניו יורק.

את הפרס הזה יקבל הניק @תן חיוך!
תן חיוך, תן חיוך!

גב' שחמט תיצור עם הזוכים קשר, ותתוך ביניהם ובין הפרס המובטח.

ומזה הרגע אין יותר הגרלות מבחינתי, כי פיתחתי אלרגיה חריפה לקיום הגרלות, ואין לי איך להתמודד עם הטראומה החדשה.
כמובן, לא חסרים טיפולים אלטרנטיביים, וחוראחאס מציק לי במייל עם הצעות לטיפות פלא, אבל אני לא מתייחס למיילים בערבית שנוחתים אצלי בתיבת המייל וגוגל מתרגמת אותם גרוע...
גולשים יקרים, בדבר אחד אני מסכים לחלוטין עם חורחאס מניגריה:
אין כמו כסף מזומן, או בכלל - כסף.

ולכן, אנא, תמשיכו לתרום, ועד שלא טורקים לכם טלפונים בזעם - תמשיכו להטריד את כל מי שאתם מכירים, ותבקשו בתחנונים:
תתרמו...

כבר כתבת יש אלוקים:rolleyes:
@הדודה מלכי -תודה:)
תודה על המאמץ של כל הניקים פה-פשוט מרגש!!

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
טוב
אז אני לא נגישה כל הזמן לאתר, והערב אני פותחת לתומי את המחשב, מדפדפת בהתראות החדשות,
שעה. שעה ארוכה ואמיתית (מ22:00) אני יושבת וקוראת את כל האשכול הזה. הודעה אחרי הודעה, בלי לפספס.
איפשהו באמצע כבר לא יכולתי ככ לראות מה כתוב בגלל הדמעות...(אבל התאמצתי. הייתי חייבת. לכן נגמרו לי הטישואים...) לתרום כבר רציתי מיד רק הייתי חייבת לקרוא הכל קודם...

אין לי צורך במתנות (אם עוד יהיו פה...) בעצם כן, טור של @נתן גלנט כל שבוע. ארוך ארוך ארוך. ישירות למייל כדי לא לפספס...

הרב הכותב, שמא תנסח מחדש את הסיפור בצורה שתתאים שכל אחד פה יוכל להעתיק ולשלוח לכל אנשי הקשר שלו במייל, עם לינק לתשלום ופרטי חשבון להעברה? נראה לי יוסיף עוד הרבה כובעים לסעודה...

וזהו, רצה לתרום...
בדיוק אני יושבת וחושבת
איך אני יפיץ במייל?
האם התייחסו???

אבל אני רוצה!!!!!!!
בעצם חייבת!!!! כולנו חייבים!!!!! ורוצים!!!!!!
אז תנסחו משו שנוכל להפיץ להפציץ..............!!!!!!!!!!!!

שורי פלד

משתמש מקצוען
טוב

וזהו, רצה לתרום...
אלף לייקים

NaamaM

משתמש פעיל
כן, סופסוף התפניתי גם אני לתרום.
מודה, אני עוקבת אחרי הפוסט הזה, כל כמה זמן מציצה, ואני לא מעכלת את דבר המרגש הזה, ומחכה שאני אוכל ג"כ לתרום.
ומה אני אגיד לכם, עם דברים כאלו, מי צריך לפחד מהזירה בצפון/מזרח או כל מקום בארץ.
זה לא נורמלי מה שקורה פה, ואני באמת מקווה שלאלו שם יש תבלינים לכובעים שלהם!!!!
תחשבו איזה שמחה יש לקב"ה, מדף האתר הזה, כולל כל תורמי הכסף, תורמי המתנות, מתרימים ומתרימות, האלו שקוראים ונותנים תודה, כל אחד שמקדיש מזמנו למען מישהו שהוא לא מכיר, אבל פשוט רוצה לעזור לו, ולשמח אותו.
נראה לי צריך לחבר תפילה בעת קריאת ההודעות, שבזכות הדבר העצום והמרגש הזה, ד' ישלח לכל עם ישראל רק טוב, וגאולה שלמה במהרה.
שכל אחד יגיד אמן, תחשבו על שלושים אלף אמנים...

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
הנה:
20180510_231817.jpg

לזכות חברה יקרה. זיווג הגון בקרוב. מפאת כבודה לא אזכיר את שמה, אבל כמו שאמר @גוד די תגידו אמן בפה, כפול 30,000ויותר...

שורי פלד

משתמש מקצוען
בקשה קטנה
לכל חברי פרוג בכלל ולתורמים הנכבדים בפרט

אבל קודם סיפור קטן מחז"ל

לרבי עקיבא הייתה בת, שהחוזים בכוכבים אמרו עליה שביום חתונתה היא תינשך על ידי נחש למוות… רבי עקיבא היה מודאג מאוד מהתחזית הקודרת. עברה תקופה ובתו של רבי עקיבא מצאה שידוך. הגיע יום החופה, לקחה הכלה תכשיט עשוי זהב אשר לראשו מחט דוקרנית. היא תחבה את התכשיט מהצד של המחט בקיר הסמוך. תוך כדי שהיא תוחבת, הזדמן הנחש לאותו מקום ונדקר בעיניו מהמחט עד שמת…

למחרת בבוקר היא לקחה בחזרה את התכשיט שלה שנשאר תחוב בכותל, והנחש המוות נגרר יחד עם המחט. ראה אותה רבי עקיבא אביה ושאל: "איזה מעשה טוב עשית שבזכותו ניצלת ממוות?". וזו השיבה לו: "אמש, בסעודת החתונה שלי, כשכולם ישבו סביב השולחנות והתרכזו באוכל ובשמחה, בא עני אחד לחתונה וחיפש משהו לאכול. מרוב הרעש וההמולה אף אחד לא שם לב אליו. החלטתי לקום בעצמי ונתתי לו את המנה שהייתה אמורה להיות שלי…".

שמע רבי עקיבא את המעשה המתאר את רגישותה הגבוהה של בתו, והתרגש מאוד לשמע הדברים "מצוות צדקה עשית!", אמר לה. יצא רבי עקיבא ודרש ברבים – "וּצְדָקָה תַּצִּיל מִמָּוֶת": הצדקה מצילה את האדם לא רק ממיתה משונה אלא גם ממיתה שהייתה אמורה להיות לפי המזל של האדם, כמו זו של בתו (ע"פ מה שאמרו לה חכמי המזלות), ומועילה לשנות את המזל לטובה.

ועכשיו לבקשתי

אין ספק שמה שקורה כאן באשכול עושה רעש גדול בשמים וגורם זכיות רבות לכל בית ישראל

אז אנא מכם תורמים נכבדים

בעת התרומה תזכירו את שם האשה הצעירה שהתגלה אצלה המחלה הנוראה,

ברכה עלקא בת מחלה לרפואה שלימה

ולמצוה גדולה יחשב

הנ"ל נכתב ברשות היוזם הגדול הרב גלנט שליט"א שקטונתי מלהביע רגשותי על המעשה הגדול שעשה עם האשכול, מן השמים יבורך

https://www.prog.co.il/threads/ברכה-עלקא-בת-מחלה-לרפו-ש.359719/

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
ללא מילים, פשוט תקראו.
קראתי לא מעט פעמים, וגם לכם מגיע הכייף והסיפוק הזה.
20180510_130209.jpg

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש פה מישהו שיוצא לו להגיע לרבנים ו אדמו"רים צדיקים?
הייתי רוצה לרכז רשימה של שמות של התורמים, ולהכניס אותם לברכה.
מישהו מתנדב לרכז?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה