לא סתרתי חלילה את המגמה הקדושה שהייתה כאן בימים האחרוניםמי שזה עושה לו נעים יותר - בודאי שעדיף כך מאשר לא לתרום, אבל עצם פרסום התרומה היא לעתים חובה. הרי אין ספק שכל המערכת העצומה והמרגשת שראינו כאן בשלושת הימים האחרונים לא היתה קמה מ'מתן בסתר'.
אני מבקש שמי שתורם שיעלה צילומסך עם פירוט התרומה, כך עדיף. (תנחש למה, ידידי)לא סתרתי חלילה את המגמה הקדושה שהייתה כאן בימים האחרונים
וודאי ודאי שעצם העלאת הסכומים יצרה מצב וזוזה בכיסם של חברי הפורום
אני מדבר על מבצע חדש ללא כל קשר לקודם
לקראת נעילת האשכול
כל מי שעד עכשיו לא תרם מתבקש לתרום ולהכריז שתרם ללא פירוט
כמובן ענין זה הוא ממתין להחלטת האחראים הקדושים דפה
אומר ועושהאני מבקש שמי שתורם שיעלה צילומסך עם פירוט התרומה, כך עדיף. (תנחש למה, ידידי)
מי כעמך ישראל!!!!רעייתי כבר עדכנה אותי בתחילת השבוע, אבל רק עכשיו התפניתי לבדוק את זה.
אנחנו משפצים, ואני בהחלט מרגיש ומבין את עול ההוצאות ה(בלתי) צפויות, שכמה שמתכוננים אליהם, כשזה מגיע זה אף פעם לא כפי שחשבנו...
צפה בקובץ המצורף 351080
לכן מצוין שפירסמו את סכום התרומה.מי שזה עושה לו נעים יותר - בודאי שעדיף כך מאשר לא לתרום, אבל עצם פרסום התרומה היא לעתים חובה. הרי אין ספק שכל המערכת העצומה והמרגשת שראינו כאן בשלושת הימים האחרונים לא היתה קמה מ'מתן בסתר'.
כשם שהדבר ידוע אצלנו, נבחרת מתנת חיים, שלתרום אפשר פעם אחת, אבל להתרים על ידי פרסום התרומה - אפשר וחובה לעשות כל הזמן.
חזקו ואמצו ידידים, בין אם פרסמתם את גובה התרומה, בין אם העלמתם את הסכום, ואפילו אם הסתרתם לגמרי את חלקכם.
שבת שלום.
דרמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיבלנו עכשיו הודעה מהצלמת המוכשרת Gilike
שהיא מעונינת לתרום חבילת צילומי ילדים הכוללת 6 תמונות!!!
לתורם מעל 300 ש"ח!!!!
הזכיה תוגרל בפעם הבאה בין כל התורמים!!!
רעייתי כבר עדכנה אותי בתחילת השבוע, אבל רק עכשיו התפניתי לבדוק את זה.
אנחנו משפצים, ואני בהחלט מרגיש ומבין את עול ההוצאות ה(בלתי) צפויות, שכמה שמתכוננים אליהם, כשזה מגיע זה אף פעם לא כפי שחשבנו...
אני רק מדייקת שמי שזוכה בפרס השני, והוא לא עורך ווידאו, יכול לנצל את האופציה השלישית, של הנפשת לוגו.8:00 על הבוקר.. מה שנקרא...
@נתן גלנט
8:00 על הבוקר.. מה שנקרא...
@נתן גלנט מעיר אותי בקריאה דחופה, לסגור את האשכול, לרדת לאנשים מהווריד,
אמרתי לו בקריאה נואשת לא!!!! ושוב לא!!!
אירגנת ואתה עייף??? אנחנו לא ניתן לך ליטוש כך את המערכה.
בלי קשר למתנות, אנחנו רוצים לתרום!!!! כבר כשהגענו ליעד רצית לסגור אנחנו כמעט ביעד השני שלנו!!! 25,000 תן לנו צ'אנס!!!!!
אז הוא הסכים.. (בקושי..... )
אז אחרי שגמרתי להכין את העוגה (בכל אופן יום שישי, אפילו שהעבודה שלי נעצרה על ההספקים של יום רביעי, מה לעשות יש קריאה..)
אז באמתחתי 2 מתנות יקרות ערך... (בעיני לפחות! הייתי מאד רוצה אותם... אבל המזל שלי בזכיות)
2 נשים יקרות ומדהימות תרמו לנו כאן מתנות שוות מאד!.
1. מתנת @סטודיו פלאש היקרה!
הנפשת לוגו או חתימה (היא הבטיחה לי ברמה הגבוהה ביותר)
ההגרלה תערך בין כל התורמים מעל 400 שח!!! (למי שעדין לא זכה!)
2. מתנת @בלון לגרפיקאיות ועורכות הוידאו שבינינו.... (זה הרבה אז אני יפרט, תתאזרו בסבלנות..)
10 חבילות של 10 תמונות משאטר להורדה ללא הגבלה בזמן.
ההגרלה תערך בין כל התורמים!!!!!!! 8 חבילות לתורמים מעל 150 ש"ח ו- 2 חבילות בין כל התורמים(למי שעדין לא זכה!)
המתנה הנוספת היא לעורכות הוידאו.. הורדת טמפלטים בשווי 300 שח! או שיעור פרטי כפול בתוכנות פוטושופ / פרימייר / אפטר אפקט או הנפשת לוגו.
ההגרלה תערך בין כל התורמים מעל 300 ש"ח (למי שעדין לא זכה!)
שבת שלום לכולם! נפגש בראשון.. אה ואני יספר לכם איך יצאה העוגה...
.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: