למסירה מכתב. (כן, בלי חוכמות או שטיקים, פשוט מכתב) + עדכונים ודרמות היסטריות...

מצב
הנושא נעול.

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
הצטברו לי, אתם שומעים? לא פחות מ149 התראות על הודעות בפרוג.
149! מאה, ארבעים, ותשע!!!
וברור לי שחלק עצום מהם אלו תודות שניקים, חלקם אלמוניים לדידי, עצרו, קראו ושלחו.

תודותי נתונות להם.

ובקשתי שטוחה: כסף, כסף, כסף. מנצנץ, כסוף, מרעיש באלגנטיות. צריכים את זה.

בנימין41

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
upload_2018-5-10_21-36-10.png

בנימין41

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים

משויטט

משתמש מקצוען
1.jpg
תרמתי כי לא יכולתי לעמוד מנגד, למרות שזה לא העונה של הכסף אצלי..

ובמחילה, אני מנצל את ההזדמנות לצרף מחשבה קטנה שעברה בי היום.
חשבתי איך כל כך הרבה יהודים טובים מוכנים לעשות טוב בלי תמורה. איך כל כך הרבה אנשים התחברו למצוקתו של איש ללא פנים ושם. סתם יהודי. יהודי טוב ולא מזוהה.
מעבר לכמה שזה מפעים, זה מחייב.
היום בכולל אצלנו עבר יהודי נשוא פנים ואסף עבור הכנסת כלה, שהיא בתו, אל מתחת לחופתה. אלו שנתנו - נתנו שקל, שנקל. הנדיבים יותר נתנו חמש, ואולי אפילו עשר.
ואני חשבתי לי, מה הוא שונה, האומלל, שניצב גם הוא מול הררי ההוצאות ואין לו מנוס אלא להתבזות בשביל הפרוטות המצטרפות הללו.
אז עשיתי מעשה, סליחה על פרץ הגאווה היתירה, והוצאתי שטר של חמישים שקלים ונתתי לו.
אין לתאר איזה אושר זה הביא לו לעיניים. על סכום כזה הוא משלם בדרך כלל במינימום חצי שעה של ביזיונות.
אז חשבתי, למה לא לעשות את זה מידי פעם? למה לא לתת לאנשים האלו, שבאמת נואשים וחסרי רעיון מה לעשות ואיך לסדר את הררי החובות שמעיקות מן העבר, מחייבות אותו בהווה ועומדות לפניו בעתיד.
הם מסתובבים בינינו, חלקם נאלצים לנסוע לעיר מרוחקת ולהסתובב בשטיבלאך ובכויללים, ולמה לא לתת להם מדי פעם סכום שהוא מעבר לכמה שקלים מעליבים. זה מביא להם שמחה שאי אפשר בכלל להתחיל לתאר, וזה מקרין על הנותן כפליים שלמות ואושר פנימי מאיר. תנסו ותראו.

אני מקדיש את החיזוק האישי הזה לטובת כל עמך בני ישראל העומדים במצוקתם בכל מקום שהם.
וריבונו של עולם, בבקשה, משיח עכשיו.

בנימין41

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
זה לא אומץ, אלא פשוט הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות עם כרטיס וובי שיש בו יתרה של 8 ש"ח בלבד...
וכשנתן יכתוב סיכום "עד כה נאספו 62,978 ש"ח" - אני יגיד לעצמי "וואו, הסיפרה האחרונה היא שלי..."
והאמת שהרבה יותר מהסיפרה האחרונה, כי עד עכשיו כמעט כל אלו שרצו לתרום סכום של שתי ספרות התביישו...

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
איך פספסתי את האשכול הזה?
הייתי עסוקה השבוע בפרוייקט גדול
אבל קפצתי לשניה לפרוג, והתפעמתי.

אז הנה תרומתי הצנועה גם כן:
(אולי תגלו לי איך עושים צילום מסך על שטח בחור?)

התשלום בוצע בהצלחה!
מספר כרטיס: *******1199
על סך: 202 ₪

מספר אישור: 0772988

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
חפשי "כלי החיתוך" או snipping tool
יפתח לך חלון קטנטן, בחרי עם העכבר את השטח שברצונך להעתיק
ובחלון הבא ישנה אפשרות להעתיק, או לשמור וכו'.
שחקי עם זה...

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
הרגע זכיתי גם אני לתרום טלפונית 100 שקלים

שתהיה ברכה והצלחה גדולה לכל התורמים והעוסקים במצווה
איך פספסתי את האשכול הזה?
הייתי עסוקה השבוע בפרוייקט גדול
אבל קפצתי לשניה לפרוג, והתפעמתי.

אז הנה תרומתי הצנועה גם כן:

התשלום בוצע בהצלחה!
מספר כרטיס: *******1199
על סך: 202 ₪

מספר אישור: 0772988
מפעים, ממש. ממש.
כבר קראתם שהיעד נכבש (מה זה נכבש, נרמס!), ועדיין כולחכם עם הרגל על דווש הגז, דוחפים קדימה.
אעלה בדקות הקרובות את מכתבו של היהודי שלנו, כל מילה שם מיועדת אליכם אישית.
שה' ימלא כל משאלות לבכם לטובה, ולברכה, אמן.

צפה בקובץ המצורף 350873 תרמתי כי לא יכולתי לעמוד מנגד, למרות שזה לא העונה של הכסף אצלי..

ובמחילה, אני מנצל את ההזדמנות לצרף מחשבה קטנה שעברה בי היום.
חשבתי איך כל כך הרבה יהודים טובים מוכנים לעשות טוב בלי תמורה. איך כל כך הרבה אנשים התחברו למצוקתו של איש ללא פנים ושם. סתם יהודי. יהודי טוב ולא מזוהה.
מעבר לכמה שזה מפעים, זה מחייב.
היום בכולל אצלנו עבר יהודי נשוא פנים ואסף עבור הכנסת כלה, שהיא בתו, אל מתחת לחופתה. אלו שנתנו - נתנו שקל, שנקל. הנדיבים יותר נתנו חמש, ואולי אפילו עשר.
ואני חשבתי לי, מה הוא שונה, האומלל, שניצב גם הוא מול הררי ההוצאות ואין לו מנוס אלא להתבזות בשביל הפרוטות המצטרפות הללו.
אז עשיתי מעשה, סליחה על פרץ הגאווה היתירה, והוצאתי שטר של חמישים שקלים ונתתי לו.
אין לתאר איזה אושר זה הביא לו לעיניים. על סכום כזה הוא משלם בדרך כלל במינימום חצי שעה של ביזיונות.
אז חשבתי, למה לא לעשות את זה מידי פעם? למה לא לתת לאנשים האלו, שבאמת נואשים וחסרי רעיון מה לעשות ואיך לסדר את הררי החובות שמעיקות מן העבר, מחייבות אותו בהווה ועומדות לפניו בעתיד.
הם מסתובבים בינינו, חלקם נאלצים לנסוע לעיר מרוחקת ולהסתובב בשטיבלאך ובכויללים, ולמה לא לתת להם מדי פעם סכום שהוא מעבר לכמה שקלים מעליבים. זה מביא להם שמחה שאי אפשר בכלל להתחיל לתאר, וזה מקרין על הנותן כפליים שלמות ואושר פנימי מאיר. תנסו ותראו.

אני מקדיש את החיזוק האישי הזה לטובת כל עמך בני ישראל העומדים במצוקתם בכל מקום שהם.
וריבונו של עולם, בבקשה, משיח עכשיו.
מה יותר טוב מזה?
גם תרומה, גם טור.
אין, אין הרבה דברים יותר טובים מזה, ידידי.
יישר כוח מיוחד.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
ובכן, כעת ההכרזה הגדולה על זהות הזוכים....

חיכיתם בסבלנות, וגם זה ראוי להערכה, אלא מה.
איך ביצעתי את ההגרלה? ובכן, כספתי מאוד לבצע את ההגרלה בדיוק כפי שחוראחאס עבדל ראמל מניגריה אומר:
"כדי לא לתת לגנבים לגנוב, אל תעשה כלום במחשב, רק עם דף ועט..."
שמענו, שמענו, מר חורחאס. לך תקרא בויקיפדיה מי המציא את העוקץ הניגרי, ואז נראה אותך ממשיך לקשקש לי בתיבת הספאם.

בכל אופן, ידידיי.
ערכתי את ההרגלה בשיטות ממוחשבות שונות ומשונות, כולל בדיקה כפולה ומשולשת של תוצאות ההגרלה.
אמרתי:
אם כבר הגרלה אחת אחרונה (את הבאה תערוך גב' שח מט, נגמר לי הכוח הנפשי לערוך הגרלות...), בוא נעשה את זה כמו שצריך.
אז עשינו אותה כמו שצריך, תאמינו לי. סיכויים שווים לכל הזכאים להשתתף, בדיקה קפדנית של התוצאות, וכולי.

הלו, ג'וג'ו, אפשר להכריז מי הזוכים?
כן כן, אני מכריז עכשיו.
תתארגן עם הפלאש, יותר מהר, נו, אנשים מחכים.

אוקיי.
אחת אחת.. שתיים שתיים..

הנה הזוכים.
נתחיל בפרס הנחשק "לוגו", מנת גב' שחמט (כן, מעבר לסיוע הטכני, היא גם תורמת לוגו...)
את הפרס קטפה הגב' @שרית ו

את פרס עיצוב עמוד פרסום - תקבל הגב' @נחמה זק (איך כותיבם את זה באנגלית?)

והנה הקטע המעניין, ברשותכם.
הגב' @הדודה מלכי תרמה סשן צילום, שניתן לגב' עדינה קלופפר שתרמה סכום שערורייתי לחלוטין.
משם לכאן, קמה מהומת אלוקים: למה לא הייתה הגרלה?

אוקיי, הזכיה בוטלה, ונחשו מה קרה?
ובכן, לא פחות.

באמת, זה מדהים.
בסשן הצילום זכתה הגב'...
@עדינה קלופפר!

ומי זכתה במנוי שנתי למגזין אמא פלוס?
@הדודה מלכי ...
משעשע, לא?

ולפרס האחרון, שאין לי מושג קלוש מהו, אבל נטען שהוא משהו משהו:
בובת ניו יורק.

את הפרס הזה יקבל הניק @תן חיוך!
תן חיוך, תן חיוך!

גב' שחמט תיצור עם הזוכים קשר, ותתוך ביניהם ובין הפרס המובטח.

ומזה הרגע אין יותר הגרלות מבחינתי, כי פיתחתי אלרגיה חריפה לקיום הגרלות, ואין לי איך להתמודד עם הטראומה החדשה.
כמובן, לא חסרים טיפולים אלטרנטיביים, וחוראחאס מציק לי במייל עם הצעות לטיפות פלא, אבל אני לא מתייחס למיילים בערבית שנוחתים אצלי בתיבת המייל וגוגל מתרגמת אותם גרוע...
גולשים יקרים, בדבר אחד אני מסכים לחלוטין עם חורחאס מניגריה:
אין כמו כסף מזומן, או בכלל - כסף.

ולכן, אנא, תמשיכו לתרום, ועד שלא טורקים לכם טלפונים בזעם - תמשיכו להטריד את כל מי שאתם מכירים, ותבקשו בתחנונים:
תתרמו...

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה