Tweenset
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
האם מישהו מבני פרוג מנהל עסק המוכן לקבל תרומה בפייפל מגב', וללתרום עבורה בלינק המיוחד שלנו?
אני. בעונג רב!
האם מישהו מבני פרוג מנהל עסק המוכן לקבל תרומה בפייפל מגב', וללתרום עבורה בלינק המיוחד שלנו?
לא עדיף כסף. כסף. כסף. נייר משובח, מט, צבעוני (עדיפות לכחול), בעל אוושה חרישית עריבה???ובקשתי שטוחה: כסף, כסף, כסף. מנצנץ, כסוף, מרעיש באלגנטיות.
זה לא אומץ, אלא פשוט הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות עם כרטיס וובי שיש בו יתרה של 8 ש"ח בלבד...@בנימין41...ועל האומץ אני חושבת שמגיעה כאן מתנה.
וכשנתן יכתוב סיכום "עד כה נאספו 62,978 ש"ח" - אני יגיד לעצמי "וואו, הסיפרה האחרונה היא שלי..."זה לא אומץ, אלא פשוט הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות עם כרטיס וובי שיש בו יתרה של 8 ש"ח בלבד...
כלי החיתוך(אולי תגלו לי איך עושים צילום מסך על שטח בחור?)
מספר אישור: 0772988
חפשי "כלי החיתוך" או snipping tool(אולי תגלו לי איך עושים צילום מסך על שטח בחור?)
הרגע זכיתי גם אני לתרום טלפונית 100 שקלים
שתהיה ברכה והצלחה גדולה לכל התורמים והעוסקים במצווה
וזו תרומתי הצנועה:
צפה בקובץ המצורף 350876
איך פספסתי את האשכול הזה?
הייתי עסוקה השבוע בפרוייקט גדול
אבל קפצתי לשניה לפרוג, והתפעמתי.
אז הנה תרומתי הצנועה גם כן:
(אולי תגלו לי איך עושים צילום מסך על שטח בחור?)
התשלום בוצע בהצלחה!
מספר כרטיס: *******1199
על סך: 202 ₪
מספר אישור: 0772988
מפעים, ממש. ממש.
מה יותר טוב מזה?צפה בקובץ המצורף 350873 תרמתי כי לא יכולתי לעמוד מנגד, למרות שזה לא העונה של הכסף אצלי..
ובמחילה, אני מנצל את ההזדמנות לצרף מחשבה קטנה שעברה בי היום.
חשבתי איך כל כך הרבה יהודים טובים מוכנים לעשות טוב בלי תמורה. איך כל כך הרבה אנשים התחברו למצוקתו של איש ללא פנים ושם. סתם יהודי. יהודי טוב ולא מזוהה.
מעבר לכמה שזה מפעים, זה מחייב.
היום בכולל אצלנו עבר יהודי נשוא פנים ואסף עבור הכנסת כלה, שהיא בתו, אל מתחת לחופתה. אלו שנתנו - נתנו שקל, שנקל. הנדיבים יותר נתנו חמש, ואולי אפילו עשר.
ואני חשבתי לי, מה הוא שונה, האומלל, שניצב גם הוא מול הררי ההוצאות ואין לו מנוס אלא להתבזות בשביל הפרוטות המצטרפות הללו.
אז עשיתי מעשה, סליחה על פרץ הגאווה היתירה, והוצאתי שטר של חמישים שקלים ונתתי לו.
אין לתאר איזה אושר זה הביא לו לעיניים. על סכום כזה הוא משלם בדרך כלל במינימום חצי שעה של ביזיונות.
אז חשבתי, למה לא לעשות את זה מידי פעם? למה לא לתת לאנשים האלו, שבאמת נואשים וחסרי רעיון מה לעשות ואיך לסדר את הררי החובות שמעיקות מן העבר, מחייבות אותו בהווה ועומדות לפניו בעתיד.
הם מסתובבים בינינו, חלקם נאלצים לנסוע לעיר מרוחקת ולהסתובב בשטיבלאך ובכויללים, ולמה לא לתת להם מדי פעם סכום שהוא מעבר לכמה שקלים מעליבים. זה מביא להם שמחה שאי אפשר בכלל להתחיל לתאר, וזה מקרין על הנותן כפליים שלמות ואושר פנימי מאיר. תנסו ותראו.
אני מקדיש את החיזוק האישי הזה לטובת כל עמך בני ישראל העומדים במצוקתם בכל מקום שהם.
וריבונו של עולם, בבקשה, משיח עכשיו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: