כןאת עם בראון?
כןאת עם בראון?
איזה דגם יש לך?כ-8 חודשים.
בחודשיים הראשונים הקפדתי פעם-פעמיים בשבוע
אח"כ בקושי פעם בחודש.
את באה לומר שבמצח זה לא עוזר ?מנסיון שלי, מכשיר בראון. במצח - יצאו לי פצעונים כמו למתבגרת. בין העיניים - דווקא עזר.
לא מעזה יותר לגעת בפנים.
בשאר הגוף - מקומות פחות שעירים ושפחות גלחתי קודם. עזר מאוד. מקומות יותר שעירים - עדיין לא עזר. צריך עקביות (ואני לא עקבית מספיק)
אני הבנתי שמותר להשתמש מעצמות הלחיים ומטה. בחלק העליון של הפנים זה מסוכן לעיניים.את באה לומר שבמצח זה לא עוזר ?
בפנים? במצח?
בהוראות של בראון כשהם כותבים על טיפול בפנים
הם מציינים שהם מתכוונים ללחיים, סנטר ומעל השפה
וכתוב לא להשתמש באזור העיניים וליד הגבות
אך כן אפשר בלחיים העליונות,
והרי הן יותר קרובות לעיניים מאשר המצח.
לא ראיתי שכתוב מעצמות הלחיים ומטה.
מאיפה את יודעת שאסור במצח?
תודה!
ראי מה כתבתי בתגובה למעלה...אני הבנתי שמותר להשתמש מעצמות הלחיים ומטה. בחלק העליון של הפנים זה מסוכן לעיניים.
הגעת אולי למסקנה מה עדיף סנסיקה או בראון ?איזה דגם יש לך?
ומה בכללי הכי מומלץ?
באתר של סופר פראם אני רואה שתי חברות: סנסיקה ובראון, מה עדיף מהם?
אני בדרך לקנות את הסנסיקה. משום מה יותר נראה לי מבראון.הגעת אולי למסקנה מה עדיף סנסיקה או בראון ?
תודה על החוות דעת,אני לא רוצה שאף אחות כאן תקנה בגללי ותתחרט אבל בגלל שאני זוכרת את עצמי באותו מצב לא יודעת מה לקנות אני אשתף...
קניתי את הסנסיקה, ועשיתי 5 פעמים בערך כל שבוע ואני קצת מתחילה לראות תוצאות, בחלק מקומות גדל פחות, קצת מתקרח... גדל יותר לאט וכו' (אני עושה רק בגוף)
זה אינדוודואלי לכל אחת ואני לא מרגישה שזה מספיק זמן להסיק האם זה טוב אבל מי שיעזור לה בהצלחה...
לפי האשכול הזה בסופר פארם כי הוא היבואן הרשמי.איפה הכי כדאי לקנות את הבראון ואיזה דגם?
אני חושבת שהוא מכשיר די חדש אז לא נראה לי שיש המלצות ממשתמשים מעל שנה או אפילו שנהתודה על החוות דעת,
מעניין אותי אם שמעת המלצות על הסנסיקה ממשתמשים יותר ותיקים שמשתמשים בו מעל שנה
אגב בדיוק עכשיו (אחרי מלא זמן ואינספור שיחות חוזרות ונשנות לטיפול) התברר לי שהטעות קרתה כי המספר טלפון שלי היה מעודכן אצלם והתכתבתי איתם בווצאפ ממספר אחר, אז הסוכן לא קישר וגבה מחיר רגיל (יש הנחה של שירות לקוחות או משהו כזה שזה עולה 1980) ואז כשפניתי אליהם שוב בווצאפ הם ניסו לחזור שוב ושוב לאותו מספר במקום למספר שלי ולא הצליחו להגיע אלי.... בקיצור תקלת תקשורתאני חושבת שהוא מכשיר די חדש אז לא נראה לי שיש המלצות ממשתמשים מעל שנה או אפילו שנה
זאת באמת הייתה חלק מהבעיה בהחלטה איזה מכשיר לקנות
אגב מי שקונה אותו יש קבוצות של בנות שקונות את המכשיר ב1800 שקל פלוס מתנה - פינצטה עם תאורת לד, אל תקנו אותו ביותר יקר... אם מישהי רוצה אנסה לקשר אותה לקבוצות הנ"ל
אני אישית דיברתי עם סוכן אחר (כי רק הוא היה פנוי אז ורציתי כבר להזמין) ואמרתי לו שיש לי הצעת מחיר של 1800 ואם הוא יכול לתת לי מחיר יותר טוב, אז הוא אמר שהוא יכול לתת אותו דבר
אבל אני ממליצה כן לקנות דרך הסוכן שלהם כי לי הוא "התבלבל" וגבה סכום גבוה יותר (1980 אם זה קריטי) והיה בלאגן עד שחזר הכסף...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: