דגם PRO5איפה הכי כדאי לקנות את הבראון ואיזה דגם?
הזמנתי את זה באור לבית, שם מצאתי הכי זול.
לא פעם ראשונה שהזמנתי משם דברים והם בסדר גמור.
דגם PRO5איפה הכי כדאי לקנות את הבראון ואיזה דגם?
ל
א הייתי קונה אם לא הייתי שומעת מהם,
אבל שוב אני מוכנה לשים על זה חותמת רק אחרי שגם אני אראה תוצאות.
מה התוצאות נכון לעכשיו?אני באמצע טיפולים במכשיר וממש מרוצה ב''ה
את רואה תוצאות?דגם PRO5
הזמנתי את זה באור לבית, שם מצאתי הכי זול.
לא פעם ראשונה שהזמנתי משם דברים והם בסדר
מה התוצאות נכון לעכשיו?
אני קניתי בסוף את הבראון לפני כ5 חודשים
עושה אחת לשבוע (כמעט), בגדול כבר אחרי 4 פעמים ראו האטה של קצב גדילה.
היום המצב, יש מקומות שאני רק בטיפול של אחת לחודש או שלושה שבועות
יש מקומות שעדיין צריכה פעם בשבוע אבל בהחלט הגדילה היא לא בקצב ובכמות המקוריים...
אני ממליצה בחום על הסנסיקה יותר מכל מכשיר אחרמחפשת המלצות על מכשיר לייזר ביתי מניסיון אישי בלבד.
מעוניינת במכשיר עם אישור הFDA.
שמתאים לשימוש בכל האיזורים...
לא אכפת לי להשקיע כספית אבל שיהיה משהו טוב. מכשיר איכותי וטיפול מהיר ויעיל.
תודה מראש.
מכשיר סנסילייט פרו אש ח לעזור 0548465868אני מעונינת לשמוע,
באיזה מכשיר מדובר וכו..
איך אפשר ליצור איתך קשר?
היי איזה דגם של הסנסיקה קנית?אני לא רוצה שאף אחות כאן תקנה בגללי ותתחרט אבל בגלל שאני זוכרת את עצמי באותו מצב לא יודעת מה לקנות אני אשתף...
קניתי את הסנסיקה, ועשיתי 5 פעמים בערך כל שבוע ואני קצת מתחילה לראות תוצאות, בחלק מקומות גדל פחות, קצת מתקרח... גדל יותר לאט וכו' (אני עושה רק בגוף)
זה אינדוודואלי לכל אחת ואני לא מרגישה שזה מספיק זמן להסיק האם זה טוב אבל מי שיעזור לה בהצלחה...
יש אותו לשכנה שלי והשוינו הסנסיקה עולה עליו המכשיר הזה צריךך גם משקפיים וגם שקע ולהחליף כל אזור ראש אחר
מה ההבדל המהותי בין סנסיקה לבין הבארון
והאם בשתיהם אפשר לעשות בכל חלקי הגוף?
שימי לב שלמעלה הביאו קוד קופון שאיתו זה יוצא יותר זול CVIPL24קישור לבראון בסופר פארם בהנחה של חני וינברגר
הקופון כבר מעודכן על הקישור
למה יצא לי הפוך מה שהבאתי זול יותרשימי לב שלמעלה הביאו קוד קופון שאיתו זה יוצא יותר זול CVIPL24
גם בבראון לא צריך משקפיים,יש אותו לשכנה שלי והשוינו הסנסיקה עולה עליו המכשיר הזה צריךך גם משקפיים וגם שקע ולהחליף כל אזור ראש אחר
בסנסיקה זה 2 ראשים וזה גםאלחוטי ובטיחוטי לא רציך משקפיים אפשר בכל מקום וזה לא מגביל
בגדול כל דגמי הpro 5 דומים מבחינת ביצועים וכו', ההבדלים הם באביזרים ובדקויות (שימי לב שיש דגמים שמגיעים עם 2 או 3 ראשים).ראיתי כאן את המכשיר מה אומרים לקנות?
יש הבדל קטן זה דגםמסיר שיער בראון Braun Silk-Expert Pro 5 PL5054 IPL
מסיר שיער IPL מבית בראון | מתאים לכל חלקי הגוף | 3 מצבי שימוש להסרת שיער | כולל *ראש אחד* לשימושים שונים וסכין גילוחrefaeli.co.il
Pro 5 PL5054 IPL
ומה שהיה כתוב כאן היה
Pro 5 PL5052 IPL
אז יכול להיות שזה מכשיר מתקדם יותר?
אשמח מאוד להכוונה כי אני כבר ממש רוצה לקנות
יש עליו ביקורות שליליות למדי באמזון (יש גם ביקורות חיוביות, אבל הרבה מאוד שלילי).
ויש אותו גם בעלי אקספרס אותו דבר אחד על אחד ברבע מחיריש עליו ביקורות שליליות למדי באמזון (יש גם ביקורות חיוביות, אבל הרבה מאוד שלילי).
אני מארגנת קבוצה במחיר הזה מי שמעונינת שתפנהאני חושבת שהוא מכשיר די חדש אז לא נראה לי שיש המלצות ממשתמשים מעל שנה או אפילו שנה
זאת באמת הייתה חלק מהבעיה בהחלטה איזה מכשיר לקנות
אגב מי שקונה אותו יש קבוצות של בנות שקונות את המכשיר ב1800 שקל פלוס מתנה - פינצטה עם תאורת לד, אל תקנו אותו ביותר יקר... אם מישהי רוצה אנסה לקשר אותה לקבוצות הנ"ל
אני אישית דיברתי עם סוכן אחר (כי רק הוא היה פנוי אז ורציתי כבר להזמין) ואמרתי לו שיש לי הצעת מחיר של 1800 ואם הוא יכול לתת לי מחיר יותר טוב, אז הוא אמר שהוא יכול לתת אותו דבר
אבל אני ממליצה כן לקנות דרך הסוכן שלהם כי לי הוא "התבלבל" וגבה סכום גבוה יותר (1980 אם זה קריטי) והיה בלאגן עד שחזר הכסף...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: