אני יש לח לך קישור https://shop.super-pharm.co.il/c/IPL-מכשיר-להפחתת-שיער-לצמיתות/p/624900
משהו על המכשיר הזה המכשיר ממש קשה לשימוש הוא קטן בחור של הלייזר ולוקח לו ממש המון זמן עד שהוא קולט את השערה ..אפילייזר
הם אמרו לי שתוך חצי שנה אני גומר עם זה ועבר הרבה יותר זמן ולא זז כלום
יש אחד שהמכשיר שלהם כן עזר לו ?
צפה בקובץ המצורף 1649200צפה בקובץ המצורף 1649203
למישהי יש תשובה?הבנתי שלייזר יותר כואב מ - IPL
זה נכון?
וזה מסיר יותר איכותי מהטכנולוגיה השניה? (מבחינת הניקיון, זה נשאר ללא שיער יותר זמן?)
אפשר קישור?ויש חנויות בארץ שמוכרות יותר בזול גם את הדגמים המתקדמים..
עזר או לא
לא היה בשבילי פרקטי בכלל לכן לא עשיתי בו שימוש קניתי מכשיר אחר יותר ממולץ
@איילה שרגא ולאזורים קטנים מומלץ ועוזר ?
מידיעה
תודה גדולה על הקופוןאני יש לח לך קישור https://shop.super-pharm.co.il/c/IPL-מכשיר-להפחתת-שיער-לצמיתות/p/624900
הקוד קופון הוא :CVIPL24
תראי אם הוא עובד הוא אמור לעבוד הקופון עובד רק ואך באתר !!
בהצלחה רבה ולילה טוב
אני משתמשת בו ממש ממש מומלץ קל לשימוש ותוצאות ממש ממש טובות מתאים לכל הגוף ולכל סוגי השיער זה המכונה החדישה שלהם ממש ממומלץ!!תודה גדולה על הקופון
הוא עובד
רק שאלה, זה המומלץ של בראון?
יש לך נסיון או מידע עליו?
ממש אשמח
אני כתבתימי כתבה שלסופר פארם יש אחריות על הבראון?
לא כתוב באתר כלום
ויש חנויות בארץ שמוכרות יותר בזול גם את הדגמים המתקדמים...
מצטרפת ממש מרוצה !!! ( לא נראה לי מתאים לכל סוגי העור והשיער מה שראיתי בהוראות)אני משתמשת בו ממש ממש מומלץ קל לשימוש ותוצאות ממש ממש טובות מתאים לכל הגוף ולכל סוגי השיער זה המכונה החדישה שלהם ממש ממומלץ!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: