קראתי כבר את כל האשכולות על זה ולא זכור לי שהיה על זה משהו אשמח אם תכווני אותי.ראיתי כאן איפשהו התכתבות על זה...
תעשי חיפוש באשכול הזה
קראתי כבר את כל האשכולות על זה ולא זכור לי שהיה על זה משהו אשמח אם תכווני אותי.ראיתי כאן איפשהו התכתבות על זה...
תעשי חיפוש באשכול הזה
רצינו לקנות בסניף המוכר עשה לנו הנחה כמעט למחיר עם קופון העיקר שנקנה.קיבלתי הודעה מסופר פארם שהמוצר חזר למלאי.
למה לא מביאים את הבראון החדיש יותר עם 5 ראשים? מעניין אם יש סיבה לכך.
אשמח לדעת האם יש קופונים גם בסופר פארם או שמחיר 2400 ש"ח הוא סופי?
אין לי מושג,יודעת מה העדיפות ואם עדיף על הבראון?
מתחיל בערך מכאן:קראתי כבר את כל האשכולות על זה ולא זכור לי שהיה על זה משהו אשמח אם תכווני אותי.
את מדברת על בראון?אין לי מושג,
על זה שמעתי המלצות פנים מול פנים וראיתי בעיניים,
האמת , כבר שמעתי המצלה על זה לפני קרוב ל10 שנים! (על החברה , הדגמים שונו קצת)
רק שאז זה היה נורא יקר , עכשיו זה היה מחיר בדיחה ושאלתי את אותם ממליצות שוב אם הם ממליצות כששתיים עשו לפני כמה שנים ואחת התחילה לאחרונה ושלושתם ענו בחיוב,
לא,את מדברת על בראון?
אני קניתי נורה של 600 אלף ,@SARAM618
כמה זה עולה בארץ? (לא דיוטי פרי)
ולכמה שימושים הוא מוגבל?
(הבנתי שבמכשירים הביתיים יש מספר מסויים של שימושים)
מחפשת גם מידע על המכשירמשהי שמעה על מכשיר אפיליידי?? שעובד על טכנולוגית לייזר לא IPL??
אשמח מאוד לשמוע...
Epilaser
SAG 77 היחיד בעולם עם טכנולוגיית לייזר אמיתי ולא IPL היחיד שמתאים לכל גווני העור מכשיר חכם היחיד שיורה נקודתית על זקיק השיערה בלבד היחיד ללא תופעות לוואי היחיד שניתן להיחשף לשמש מיד לאחר הטיפול שימוש במערכת מצלמה מובנית חדשנית ותוכנת עיבוד תמונה.AutomaticTM הוא הדור הבא של פתרונות להסרת שיער...epilady.co.il
קניתי. עדיין לא רואה תוצאות. הם אומרים שלוקח 12 טיפולים שזה חודש וחצי כדי להתחיל לראות. עשיתי כמעט חודש ועכשיו הייתה הפסקה של פסח. אעדכן בעזרת ד’ ברגע שיהיה משהו.
תודה ממש עזרת לי!קניתי אותו קצת לפני פסח בדיוטי בפרי,
עלי לי 700 ש"ח.
אחרי פעם אחת נראה שהגידול איטי יותר ובגלל פסח לא יצא לי לעשות שוב ככה שאני יעדכן הלאה.
קניתי אחרי 3 חברות שהליצו הם קנו מכשיר אחד ושלוש ראשים ככה שיצא להם ממש זול.
(אני רציתי מכשיר לעצמי שיהיה לי בבית).
אחת מהם (הראשונה שקנתה)כבר עברה כמה וכמה לידות אחרי הלייזר וכמובן הרבה מאוד שנים ואין לה כלום,
היא כן אומרת שיכול להיות פעם ב.. שפתאום היא רואה קצת צמיחה ממש ממש דלילה ואז היא חוזרת למכשיר וזהו,
לגבי כאב,
אין,
פשוט כלום,
ממש חשבתי שזה לא עשה כלום מרוב שלא הרגשתי כלום אבל אני כן רואה תוצאות,
לגבי הוראות יש חוברת בעברית באינטרנט שבה רשום בפורש את ההוראות - לא מסובן,
אם תרצי אני ימשיך לעדכן.
א הייתי קונה אם לא הייתי שומעת מהם,תודה ממש עזרת לי!
על שאר הבנות זה גם עבד?
תעדכניל
א הייתי קונה אם לא הייתי שומעת מהם,
אבל שוב אני מוכנה לשים על זה חותמת רק אחרי שגם אני אראה תוצאות.
שאלת השאלות...מה המכשיר לייזר הכי מומלץ?
זה תלוי באיזה מכשיר(הבנתי שבמכשירים הביתיים יש מספר מסויים של שימושים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: