מצטרפת ממש מרוצה !!! ( לא נראה לי מתאים לכל סוגי העור והשיער מה שראיתי בהוראות)אני משתמשת בו ממש ממש מומלץ קל לשימוש ותוצאות ממש ממש טובות מתאים לכל הגוף ולכל סוגי השיער זה המכונה החדישה שלהם ממש ממומלץ!!
מצטרפת ממש מרוצה !!! ( לא נראה לי מתאים לכל סוגי העור והשיער מה שראיתי בהוראות)אני משתמשת בו ממש ממש מומלץ קל לשימוש ותוצאות ממש ממש טובות מתאים לכל הגוף ולכל סוגי השיער זה המכונה החדישה שלהם ממש ממומלץ!!
את אומרת את זה מהשערה או מידיעה?אני חושבת שזה עובד רק כשזה נותן הבזקים.
כשזה "חושב" כנראה הוא מתקשה למצוא את שורש השערה, תנסי לשנות תנוחה למכשיר.
אני עשיתי במכשיר בלי מכוןןי ש מישהי שעשתה עם מכשיר לייזר ביתי ורואה תוצאות?
עדיף על מכון?
תודה.אני עשיתי במכשיר בלי מכוןן
לכל המתעניינות-אני חושבת שזה עובד רק כשזה נותן הבזקים.
כשזה "חושב" כנראה הוא מתקשה למצוא את שורש השערה, תנסי לשנות תנוחה למכשיר.
תוך כמה זמן רואים תוצאות?אני משתמשת בו ממש ממש מומלץ קל לשימוש ותוצאות ממש ממש טובות מתאים לכל הגוף ולכל סוגי השיער זה המכונה החדישה שלהם ממש ממומלץ!!
אני חושבת שזה תלוי בעובי השערה. שימי לב שאם זו שערה עדינה אז זה מהר, ואם זה עבה יותר וארוך אז זה מבזיק כמה פעמים.אלה שמשתמשות במכשיר של אפיליידי-
יש פעמים שזה עושה 3 הבזקים ואז צליל,
ויש פעמים שלוקח יותר זמן, וזה מסתובב כזה ,
מקווה שאתן מבינות על מה אני מדברת
מה אמור להיות? האם רק כשזה מסתובב זה אומר שזה עובד?
מקווה שהובנתי....
אני עניתי על כל השאלות בחלק למעלה תסתכליי...תוך כמה זמן רואים תוצאות?
מתאים לכל אזור?
והאם השימוש כואב?
תודה רבה רבה!
בעיקרון, לפי מה שהבנתי מהשרות לקוחות זה אמור להסתובב תמיד, אם לא זה סימן שהוא לא קלט את השערה.אני חושבת שזה תלוי בעובי השערה. שימי לב שאם זו שערה עדינה אז זה מהר, ואם זה עבה יותר וארוך אז זה מבזיק כמה פעמים.
עריכה: עכשיו קראתי מה ששאלת את השירות לקוחות וזה נראה לי מוזר, כי אצלי זה בדרך כלל לא מסתובב, אלא מבזיק קצר, אז זה לא
שאלה כללית -
האם המכשיר הביתי בסופו של התהליך מסיר את השיער לצמיתות כמו במכון?
אם כן - מה עושים עם המכשיר בסיום התהליך?
כמה זמן לוקח התהליך הביתי (הבנתי שבמכון זה כ-10 פעמים פעם בחודש) ?
לא עדיף כבר ללכת למכון לסדרת טיפולים מקצועית כמעט באותו מחיר, בלי התנסויות בביתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: