דרוש מידע מי שלא מתגייס - יכול להוציא רישיון נהיגה?

ינקלה

משתמש רשום
זה ממש לא נכון כי בחור שכבר לא התייצב לשניים או שלושה צוים ואחר כך קיבל צו התראה לפני מעצר שזה צו עיכוב יציאה מהארץ הוא ממש בבעיה לצאת מהארץ ויש כבר בחורים שהגיעו למצב הזה
אני יודע שזה החוק אבל מניסיון של עריק שיצא ועשו לו בעיות רק בחזור, וכבר לפני כן הוא היה עריק לכל דבר (אם אתם מחליטים לקרא למשתמט עריק).

ינקלה

משתמש רשום
ני מצטרף לדברים האלו בתור מישהו שיש לי מידע מוסמך מעורך דין שמומחה ומטפל בזה
ורק אני רוצה לדייק שהעונש של חודש או שלושה חודשי מאסר זה מקסימום ולא מינימום (ורק יתכן שבחוק היבש יש אפשרות ליותר זמן אבל למעשה לא עושים את זה אף פעם)
בעברית (המקור כמובן מארמית) עריק פירושו בורח, אין אפשרות לקרא למי שלא התחיל תהליך גיוס עריק, זה לא יתכן שיהיה איזה חוק מעורך דין מוסמן כלשהו שאומר אחרת זה פשוט לא בעברית.

ינקלה

משתמש רשום
בעברית (המקור כמובן מארמית) עריק פירושו בורח, אין אפשרות לקרא למי שלא התחיל תהליך גיוס עריק, זה לא יתכן שיהיה איזה חוק מעורך דין מוסמן כלשהו שאומר אחרת זה פשוט לא בעברית.
אם כבר מי שכן התייצב כבר אפשר לקרוא לו עריק, אבל עם זה
כדאי לעשות סדר! מי שלא התייצב מעולם מוגדר עריק
אני לא מסכים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה