נכתב ע"י גרף הול;887122:גמני לקוח של שניהם.
והכל נכון רק 'לשנה פלוס' האחרונים...
אני לקוח יותר מעשר שנים....
נכתב ע"י גרף הול;887122:גמני לקוח של שניהם.
והכל נכון רק 'לשנה פלוס' האחרונים...
נכתב ע"י ראש בריא;887133:את יכולה להפוך את זה...
תלחצי view אח"כ Rotate view אח"כ Clokwise
ועוד משו...
תפסיקו לדמיין שפונטייפ מפחדים מר' אליהו! נכון שהפונטים שלו יפים, אבל עדיין לא כמו...
נכתב ע"י אוהב0ישראל;887135:אני לקוח יותר מעשר שנים....
נכתב ע"י blueberry;887139:אם נוכל להוציא מהקטלוג ולו אות טקסט אחת שתוכל להחליף את אחד הפונטים הממוצים, דיינו.
נכתב ע"י גרף הול;887141:לפני 3 שנים היה את המושג הזה קובץ קריניג במחיר של משקל בודד?
נכתב ע"י גרף הול;887141:יפה, אז נשמע תשובות אחד לאחד
לפני 3 שנים את המושג הזה "אופנטייפ" חינם?
לפני 3 שנים היה את המושג הזה קובץ קריניג במחיר של משקל בודד?
לפני 3 שנים היה את המושג הזה בחירה מקטלוג של שנה הבאה?
לפני 3 שנים היה את המושג הזה פריסת תשלומים של 12 תשלומים לקבילה של 100 משקלים?
התשובות ידברו...
נכתב ע"י esw;887144:מה זה?
נכתב ע"י אוהב0ישראל;887145:והערת אגב שאולי לא כל כך אגב, אין צורך להגדיל את חברנו ר' אליהו פריד,
(שתמיד אני מצוי בעיסקה כלשהי מולו, ואין ערוך לפונטים שלו ולשירות שלו באף חברה אחרת) - על חשבון קטילת האחר, בפרט שהאחר תמיד היה הוגן והגון.
נכתב ע"י אוהב0ישראל;887156:ונתנו - ביטאת את הבעיה שחשתי באופן הברור ביותר. מגוון מועט אולי מקצועי טכנית יותר, אבל ללא בשורה של ממש בתחום העיצובי.
נכתב ע"י eliezer;887176:לא הבנתי כלל,
מה יותר מקצועי בפונטים החדשים?
נכתב ע"י פרופיליזם;887180:ב. את הפונט גפן ראינו לראשונה בקטלוג 2011 ואף בקטלוג 2012, אף פעם לא הוצג גופן שיצא לאור שנתיים לפני כפונט חדש. ואף אם נגיד שהסיבה היא שהוא ליטש את הפונט, הרי לא חסר פונטים שחודשו במהלך השנים ולא נכנסו לקטלוג כפונט חדש של שנה זו.
נראה לי באיזה שהוא מקום שנדב מתחיל למצות את עצמו
נכתב ע"י ונתנו10;887181:עוד כמה שנים תתביישו שדיברתם ככה על פונט גפן ועל נדב עזרא...
נכתב ע"י eliezer;887176:לא הבנתי כלל,
מה יותר מקצועי בפונטים החדשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: