כןובכלל בכביסה זה מתקצר מאד
אני שמעתי שמייבש מקצר בגדים יכול להיות?
יש בדים שמתכווצים במייבש וללא תקנה.
ג'רסי למשל.
כןובכלל בכביסה זה מתקצר מאד
אני שמעתי שמייבש מקצר בגדים יכול להיות?
אכן בכמה וכמה חנויות נתקלתי העונה באפס מכפלת. חוסכים גם בזה...אצל קידישיק הרבה פעמים אין מכפלת, יש להם בגדים שמסתיימים בדוגמא ולא ניתן להאריך אותם. יש חנויות באמת הגעתי למצב שקונה לשתיהן אותה מידה, לאחת מקצרת ולאחת פותחת מכפלת
מסכימהמעבר לזה שנראה לי לא הגיוני לשלם על כל בגד פעמיים, יש להם בגדים שאי אפשר להאריך גם אם מאוד רוצים. כגון דוגמת תחרה בסיומת הבגד. זה משהו שקרה להם בשנים האחרונות שהבגדים שם הולכים ומתקצרים
מעבר לבעיית המכפלת יש להם (ולאחרים) גזרות מסויימות שלא תמיד יש פרופורציה בין הרוחב לאורךמסכימה
מצטרפת להנ"ל... אני לא חסידה גדולה של לידר, אבל נראה שהביצועים הולכים ומשתפרים בעונה הזו.טוב. אחרי יום של שיטוטים בגאולה, חייבת להגיד שהופעתי ממש מלידר. לא נכנסת לשם בד"כ. נכנסתי בעקבות מה שכתבו פה באשכול ו- וואו.... לא להאמין... גם המחירים גם הסחורה ממש יפים!
הייתי גם אתמול בלידר והופתעי ממש לטובהמצטרפת להנ"ל... אני לא חסידה גדולה של לידר, אבל נראה שהביצועים הולכים ומשתפרים בעונה הזו.
בלידר יש חולצה עם שרוולים נפוחים?הייתי גם אתמול בלידר והופתעי ממש לטובה
והכל בחצי מחיר מקידישיק
לא חושבת שצריך לשלם על קידישיק ככה הרבה כסף זה לא שווה את המחיר אפילו במחיר להשאיר כמה שנים את הבגד
לדוג' חולצת ריב טאי דאי לבנים בלידר עלתה לי 35 ובקידישיק רשום 80
חולצה לבנה עם שרוליי תחרה נפוחים ב35
כן. תלכי לשם תראי עוד הרבה דברים שלא האמנת שיהיו בלידר אי פעם....בלידר יש חולצה עם שרוולים נפוחים?
ראיתי בקידישיק/ מלאנז' ב 65 שח והיה נראה לי מוגזם...
חבל שאין להם אתר...כן. תלכי לשם תראי עוד הרבה דברים שלא האמנת שיהיו בלידר אי פעם....
יש שם מכנסיים עם שלייקס בסגנון סרוג מתוקים לתינוקות ב45 ש"ח. חולצות יפות ב25 ש"ח. כדאי לבדוק
קיבלתי עכשיו למייל קטלוג של פומלו (קיבלתי מציפי רוט)
עושים מכירות בערב פסח בכמה מקומות בארץ
מחירים ממש מוזלים
מי שרוצה שאני אשלח לה שתכתוב מייל
אשמח sfathayam1 בגימיילקיבלתי עכשיו למייל קטלוג של פומלו (קיבלתי מציפי רוט)
מחירים ממש מוזלים
אני רואה שזה רק במידות קטנותקיבלתי עכשיו למייל קטלוג של פומלו (קיבלתי מציפי רוט)
מחירים ממש מוזלים
לאיזה מייל?אשמח!
שלחתיאשמח sfathayam1 בגימייל
לאיזה מייל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: