אני לא מתחברת לסגנון שלהםראיתי פרסום שיש מחר בירושלים מכירה של "בנים" 3 ב-120
רלוונטי?
אני מחפשת יותר בכיוון של קידי שיק- מלאנג במחירים הגיוניים
בכל אופן תודה!
אני לא מתחברת לסגנון שלהםראיתי פרסום שיש מחר בירושלים מכירה של "בנים" 3 ב-120
רלוונטי?
מעניין שאת משווה לטיפטופסגורה בצהריים?
הלכתי לשם היום במיוחד לבדוק היא פתוחה מ11-2 ומ5:30-10.
אם את קרובה שווה לך להגיע קודם אליה אבל לא להתאמץ במיוחד כי בהשוואה לטיפ טופ המחירים די זהים.
זה באמת מלפני שנתיים. לי יש מהקולקציה הזאת...לא ממש לא זה נראה קולקציה מלפני 5 שנים לפחות
תודההיום במודיעין עילית יש מכירת עודפי קיץ של קידי שיק
לא הייתי בבזאר שטראוס אבל המוכרת במאה שערים אמרה לי שהיצרן של בלו וייב לא נותן כמעט להוריד מחירים הוא רוצה מחיר אחיד אז אני מאמינה שגם בבזאר שטראוס המחירים יהיו דומים.מעניין שאת משווה לטיפטופ
כי נראה לי בזאר שטראוס גם יותר זולים קצת מטיפטופ בסחורה של בלו וייב.
לא?
יש גם אופציה של איסוף מהחנות ויש להם פריסה רחבה של חנויות כך שזה ממש מומלץוהדברים מגולף קידס מגיעים ממש מהר,
ארוזים יפה...
ויש משלוח חינם מעל 200 שח,
צירפתי כמה דברים לחורף לשנה הבאה, והגעתי לזה ממש מהר
אז אולי נתחיל מחאה קטנהלגבי גילאים קטנים זה אולי פחות בעיה אבל במידות היותר גדולות זה כבר ממש בעייתי
אפוא זה השטרודלהמייל שלהם הוא: info kidichic.net
אחרי infoאפוא זה השטרודל
שלחתיאז אולי נתחיל מחאה קטנה
מי שיכולה שתשלח מייל לקידישיק, בסגנון של:
" אני קונה נאמנה שלכם כבר שנים רבות, לאחרונה אני נתקעת בבעיות צניעות בבגדי הילדות, בפרט באורך החצאיות והשמלות והשרוולים , ופתחי הצווראון.
אנחנו רוצים להמשיך להיות קונים נאמנים לכן נשמח לראות שיפור בענין,
תודה רבה,
ולחתום שם אמיתי, אפילו להוסיף עיר
המייל שלהם הוא: info kidichic.net
אני לא מאמינה בבגדי ילדות אין בעיה עד גיל 4אז אולי נתחיל מחאה קטנה
מי שיכולה שתשלח מייל לקידישיק, בסגנון של:
" אני קונה נאמנה שלכם כבר שנים רבות, לאחרונה אני נתקעת בבעיות צניעות בבגדי הילדות, בפרט באורך החצאיות והשמלות והשרוולים , ופתחי הצווראון.
אנחנו רוצים להמשיך להיות קונים נאמנים לכן נשמח לראות שיפור בענין,
תודה רבה,
ולחתום שם אמיתי, אפילו להוסיף עיר
המייל שלהם הוא: info kidichic.net
ומעל? אני כל פעם נכנסת לבעיה. הבנות שלי גבוהות ורזות. המידה שלהן קצרה ממש, מידה מעל רחב ועומד לא טוב על הגוף. זה ממש ממש בעייתיאני לא מאמינה בבגדי ילדות אין בעיה עד גיל 4
אני לא מאמינה בבגדי ילדות אין בעיה עד גיל 4
אבל צריך לראות אולי יש מכפלת , לפעמים המפעלים משאירים מכפלת להאריךומעל? אני כל פעם נכנסת לבעיה. הבנות שלי גבוהות ורזות. המידה שלהן קצרה ממש, מידה מעל רחב ועומד לא טוב על הגוף. זה ממש ממש בעייתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: