לך תבדוק אם בטבריה הצליח להם יותר ..אין להם עוד עסקנים?
כל חסידות עם הבעיות שלה
אבל בכל מקרה לא זה הנושא.
לך תבדוק אם בטבריה הצליח להם יותר ..אין להם עוד עסקנים?
יקנעם זה התחנה הכי קרובה לעפולה והיא בירת ההייטק של הצפוןחשוב לעבודה בת''א, ואין כמעט הבדל בין אוטובוס לרכבת בזמן הנסיעה
בבית שמש יש רכבת ועדיין חסר תעסוקה
בבחירות האחרונות כל עפולאי שהצביע שס היה חרדי כי כל האחרים הצביעו לביבי המלךלא כל מי שמצביע ש''ס הוא חרדי
והחרדי שיושב בבית?????????מה שיקרתי זה שחילוני יושב בבית ולא הצביע זה אומר שהוא לא גר בעפולה
גם בחריש הבאתי מספר בעלי זכות הצבעה
מספיק טיפש אחדאין להם עוד עסקנים?
הדירות בחריש במכה אחזו מתוכם יש סוכות?אני יענה אחת ולתמיד על השאלה הזאת למה החסידים לא הגיעו עד היום לחריש
הם לא הגיעו לא בגלל שהעיר לא מתאימה להם אני יודע על המון נציגים מחסידויות שונות שהגיעו למקום ומאוד התלהבו ופשוט המחרים במקום גרמו להם לרתיעה ..
וזה מה שגרם להרבה חסידויות לותר וללכת רחוק יותר להר יונה וכדומה..
אבל אני ישים כאן נקודה למחשבה מה יקרה ביום שיצאו המכרזים בהר יונה וכבר היום המחירים שם בהר יונה ג על פי מדלן הם כ12.500 K שח למטר
ביום שיצאו המכרזים החדשים עקב עלית מחירי הקרקע שם פלוס עלית מחירי הבניה הם יגיעו לכמעט אותם מחירים שקימים היום בחריש ואז כל המשחק יפתח מחדש
תזכור את מה שאמרתי ואל תתפלא אם זה יקרה ..
תאורטית זה נכון שיש שם עתודות בניה אבל משום מה אנשים מעדיפים לא לדבר על שאר הנתונים מסביב
בהר יונה זה קהילה חסידית ושכונה חרדית ונבנה לפי ערכים חרדיים עם סוכותמי ישלם כזה מחיר על הר יונה???
אותם חסידויות שלטענתך ברחו מחריש בגלל המחיר?
תלוי באיזה איזורים יש שתי שכונות שלגמרי בנויות כחרדיות ובשאר השכונות תלוי בקבלנים.הדירות בחריש במכה אחזו מתוכם יש סוכות?
בצפת אין בכלל מרפסות לא סוכה ולא רגילות ובשנים האחרונות התחרד לגמרי כך שהנתון הזה כלל לא מדויקבהר יונה זה קהילה חסידית ושכונה חרדית ונבנה לפי ערכים חרדיים עם סוכות
השאלה מה קורה עם חריש?????? מי שחסיד פחות מסתדר עם חילונים בבניין למעט אם הוא חסיד גור
בדמרי פרויקט חרדי יש 6 בעלי דירות שלא היגעו ואמרו לי שמחכים שיתפתח עודבכל מקרה אחרי כל הקומבינות שהם עשו ולמרות שהם היו הראשונים (והם רצו להביא עוד קהילות ואף קהילה לא רצתה להצטרף אליהם!!!!!!!!!)
אף אחד מתולדות אהרון לא רוצה לבוא לגור שם מלבד ה23 משפחות שנפלו שם
ומי שנשאר שם זה ביקוש מאד סטרוקיאלי מהליטאים בלבד
ואין שם בכלל קהילות חסידיות!
בעפולה יש לך ביקוש מכל המגזרים הן מהליטאים והן מהחסידים
כמה אחוזים מהדירות יש להם כיום סוכות??????? בשביל לחרד חייבים סוכות.תלוי באיזה איזורים יש שתי שכונות שלגמרי בנויות כחרדיות ובשאר השכונות תלוי בקבלנים.
עדיין לא הייתי מגדיר את זה חרדים רגיליםבצפת אין בכלל מרפסות לא סוכה ולא רגילות ובשנים האחרונות התחרד לגמרי כך שהנתון הזה כלל לא מדויק
הבעיה שהמתחרדים בחריש בכל מצב יהיה לפחות 1.3 ולכן לא נותן הרבה סיכוי שזה יהפוך להיות חרדי מתי שהואביום שלחסידים יהיה שוה מבחינת המחיר לבוא לחריש תוך תקופה קצרה יהיה איזורים שכבר היום מתחרדים ברמה מאוד גבוהה למקומות חרדים לגמרי עין ערך עפולה עם ויזניץ שאתה מכיר מקרוב..
איזה חוריש באמת ביקוש לחור הזה???
למה לגור באיזה מקום די מנותק בלי כלום אם יש ערים קיימות ומוכנות עם עסקים ושירותים...
מיועד לכאלו המעוניינים לגור בשכונה 100% חרדיתיש באמת ביקוש לחור הזה???
למה לגור באיזה מקום די מנותק בלי כלום אם יש ערים קיימות ומוכנות עם עסקים ושירותים
אני גר בפרויקט חרדי לגמרי ואין מרפסת סוכה אחת נוכמה אחוזים מהדירות יש להם כיום סוכות??????? בשביל לחרד חייבים סוכות.
חסידים מגיעים רק לפרויקטים בבניה ועם סוכות וזה אחד מההבדלים בין חסידים לליטאים
אל תספר לי על החסידים כאילו אני לא חסיד.כמה אחוזים מהדירות יש להם כיום סוכות??????? בשביל לחרד חייבים סוכות.
חסידים מגיעים רק לפרויקטים בבניה ועם סוכות וזה אחד מההבדלים בין חסידים לליטאים
מי ששילם על בית שמש מליון 600 800 ועודעדיין לא הייתי מגדיר את זה חרדים רגילים
הבעיה שהמתחרדים בחריש בכל מצב יהיה לפחות 1.3 ולכן לא נותן הרבה סיכוי שזה יהפוך להיות חרדי מתי שהוא
החור שלי הרבה יותר קרוב ממה שאתה חולםאיזה חור
זה חצי שעה פחות נסיעה מהמרכז ומירושלים מאשר החור שלך
השאלה אם זה דירה שלךהחור שלי הרבה יותר קרוב ממה שאתה חולם
אבל איפה זה מופיע באתר למען ה'?השאלה אם זה דירה שלך
וגם אם כן אז בתאבון על הדירה
בתכנון המחודש לשכונה העתידית מדובר על עירוב שימושים,אבל אני ישים כאן נקודה למחשבה מה יקרה ביום שיצאו המכרזים בהר יונה וכבר היום המחירים שם בהר יונה ג על פי מדלן הם כ12.500 K שח למטר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: