וואלה, כל כך הבדל כל כך משמעותי שאולי אני אשקול ללכת לשם שוב בפעם החמישית2.75 ליתר דיוק.
וואלה, כל כך הבדל כל כך משמעותי שאולי אני אשקול ללכת לשם שוב בפעם החמישית2.75 ליתר דיוק.
מה זה המטרונית ?אתמול ושילשום עברנו דרך המרכזית עם המטרונית וכמות האנשים היתה שם בהחלט גדולה מאוד. ועוד לפני העלייה במדרגות.. הרבה לפני מפוצץ.
וואו... אני צריכה לפתוח אנציקלופדיה חיפאית???מה זה המטרונית ?
הייתי בחיפה ולא הבנתי מה זה
יש רכבלית ,מטרונית
אולי גם כרמלית
מה זה כל הדברים האלו ?
(רכבלית אני יודעת הייתי שם )
וואלה, זה חדש לילידע כללי, חיפה היא העיר עם הכי הרבה כלי תחבורה בארץ...
צריך לפתוח פה אשכול אנציקלופדיה חיפאית.............................................מטרונית- בין אוטובוס לרכבת הקלה (יש לה מסלול משלה ונראית כמו אוטובוס אקורדיון)
כרמלית- סוג של רכבת תת קרקעית שנוסעת הלוך חזור כל רבע שעה.
אשמח שתסבירו ברצינות מה זה כל מושג ,ולא לצחוק עליוואו... אני צריכה לפתוח אנציקלופדיה חיפאית???
נשמע מכם שחיפה זה ניו יורק...
כרמלית זו רכבת שנוסעת מתחת לאדמה מרגלי ההר עד למעלה.......
ומטרונית זה לא קשור לאטרקציות בכלל
מצחיקקקקקקקקקקק אותי להסביר את זה
אכןנסעתי באוטובוס קו 1 ,זה המטרונית ?
באמת נוסעים כל יום לטכניון או לאוניברסיטה מהמרכזית? יפה!ב - 10 האנשים עדיין לא התעוררו מהשינה...
לא שהבנתי מה האטרקציה, בשבילי זה עוד כלי תחבורה
בחיפה האוטובוס אקורדיון שכולם מכירים מכל ירושלים ובית שמש קוראים לו מטרונית. ויש לו מסלול יעודי ברוב המקומות זאת אומרת שגם אוטובוסים לא נוסעים במסלול שלו. (חלק מהמקומות כמו בהדר זה נפגש עם הנת"צ הרגיל, או עם כביש רגיל כמו בחלוצי התעשיה) וזה קוים 1, 2, 3, 4 יש גם קוי אוטובוסים רגילים במספרים 3, 4,אשמח שתסבירו ברצינות מה זה כל מושג ,ולא לצחוק עלי
נסעתי באוטובוס קו 1 ,זה המטרונית ?
כל שבוע, ליתר דיוקבאמת נוסעים כל יום לטכניון או לאוניברסיטה מהמרכזית? יפה!
בחפץ חיים למגלשה מחכים שעתים...היינו בשעות אחה"צ,
30-40 דקות המתנה.
רכבלית-אין צורך להסביר, נכון?לידע כללי, חיפה היא העיר עם הכי הרבה כלי תחבורה בארץ...תתחילו לספור...
מטרונית- בין אוטובוס לרכבת הקלה (יש לה מסלול משלה ונראית כמו אוטובוס אקורדיון)
כרמלית- סוג של רכבת תת קרקעית שנוסעת הלוך חזור כל רבע שעה.
יש גם שדה תעופה- מטוסים.רכבלית-אין צורך להסביר, נכון?
רכבת ישראל-נסיעה פנימית ברכבת
אנייה-שייט לעכו
(והילדים הקסניקי"ם שלי הוסיפו-מדרגות נעות...)
מה פתאום?מטרונית, זה המוח היהודי שהוסיף קצת מלח ופלפל ל'אוטובוס קורדיון' הבנברקי....
סורי, בבני ברק אין אוטבוסים אקורדיון בכלל ...מטרונית, זה המוח היהודי שהוסיף קצת מלח ופלפל ל'אוטובוס קורדיון' הבנברקי....
בטוח?בבני ברק אין אוטבוסים אקורדיון בכלל ...
רק בז'בוטינסקיבטוח?
למה זכור לי שיש?
יש ויש.סורי, בבני ברק אין אוטבוסים אקורדיון בכלל ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: