ב - 10 האנשים עדיין לא התעוררו מהשינה...הייתי השבוע,
הגענו ב- 10 בבוקר ונכנסנו מיד,
כשירדנו בסביבות השעה 14.00 כבר עמדו כ-1000 (אלף!) איש בתור ארוך שלא נגמר...!
אתמול נסענו עם המטרונית ועברנו בתוך המכרזית ב-9 וחצי היה כבר מפוצץ מאוד שם.ב - 10 האנשים עדיין לא התעוררו מהשינה...
לא שהבנתי מה האטרקציה, בשבילי זה עוד כלי תחבורה
מאיפה את? מאיטליה?לא שהבנתי מה האטרקציה, בשבילי זה עוד כלי תחבורה
תמונה של מה הולך שם...חסום
האטרקציה לילדים עוד ניחא, מבחינתי רק נשגב, איך אחרי כל העומס הזה, אנשים עוד הולכים ונהנים!מאיפה את? מאיטליה?
לא כל מה שלא נוח לי, גם לא נוח לשני.האטרקציה לילדים עוד ניחא, מבחינתי רק נשגב, איך אחרי כל העומס הזה, אנשים עוד הולכים ונהנים!
מלעמוד ככה בצפיפות שעות, וחם ודביק, ורעד ובלאגן
ובסוף היה כיף? כאילו אוואוו לא יודעת איך המשוואה הזאת עובדת לפעמים ואנשים חוזרים מרוצים.
אני חיפאית וותיקהמאיפה את? מאיטליה?
נכון גם לי.לא כל מה שלא נוח לי, גם לא נוח לשני.
לי קשה להבין איך אנשים שנוסעים לנופש בתחבורה ציבורית מצליחים ליהנות, מסתבר שאנשים עושים את זה ונהנים מאד.
גמאני חיפאית ושמעו זה לא נורמלי מה שהולך שמהאני חיפאית וותיקה
איך אפשר לשחרר מאטרקציה שעולה על כל ילד 3 שקל הלוך וחזור..... (ביחד ארבעים דקות!)גמאני חיפאית ושמעו זה לא נורמלי מה שהולך שמה
יש עוד אטרקציות בחיפה שחררו מהרכבל...
2.75 ליתר דיוק.איך אפשר לשחרר מאטרקציה שעולה על כל ילד 3 שקל הלוך וחזור..... (ביחד ארבעים דקות!)
בכל זאת בני אברייכים.
בעונה של הטיולים השנתיים בבתי ספר כל הסמינרים של בני ברק היו כאן...... ולא רק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: