נכתב ע"י סגול חציל;n4890666:אהבתי....
איך מצטטים משתי הודעות?
נכתב ע"י סגול חציל;n4890666:אהבתי....
לא מסכים, תודה ששאלת.נכתב ע"י גילת ורנן;n4890150:אני כותבת עכשיו משהו אולי תסכימו איתי ואולי לא: אני בטוחה שאם היו לי בבית ילדים גדולים והכוונה לבחורים או נערים
לא הייתי מעזה להכניס את השבועונים הללו [הנקראים חרדיים] רק בגלל הפרסומות שיש שם..[ילדות מצולמות בפוזה, בגדים ותמרוקי נשים וכו]
פחות מפריע לי אישית נושאי הכתבות, יותר מפריע לי הפרסומות.
נכתב ע"י קליגרף B;n4890773:איך מצטטים משתי הודעות?
נכתב ע"י עוד אחד;n4890185:באופן אישי מאז ה'סקר' של במשפחה באחד החגים האחרונים על המגזר החרדי לא נוגע יותר בעיתון הזה, הגיליון ההוא נטף שנאה ושמחה לאיד, ממש ניסיון לחרחר ולזרוע מחלוקות.
נכתב ע"י יוסי בן לול;n4890607:עיתון המודיע בכלל מלא באינטרסים פולטים מגעילים ולכן חצי מהחצורות החסידיות לא מפורסמים שם
נכתב ע"י avi11;n4890053:מה הפירוש? משפחה מחמיר גדול מאד גם כשהוא שם תמונות של ילדות בנות 5 הוא כותב שהם בנות 3.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: