מי הבוס? - כלי התקשורת החרדים

יוסף שטיין

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
נכתב ע"י רותי פרוטי;n4884688:
ממידע מהימן שברשותי, עיתון משפחה ממומן בסתר על ידי גורמים חשאיים מהקרן החדשה. לעיתון בקהילה, לעומת זאת, יש משקיעים איראנים שזוממים בסתר להספיג את בתי ישראל הכשרים בקרינה גרעינית מודפסת. המו''ל של קו עיתונות הוא חרד''ק ידוע שמנסה מזה שנים לגייס קוראים תמימים לצבא הלאומי של שוויץ.

יש עוד שאלות?

נ.ב. יש קשר בין התיאור למציאות.

חפציבה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בחדרי חרדים - שייך למאיר גל
כיכר השבת - מרדכי לביא
חרדים 10 - דוד רוטנברג (לשעבר מנהל בחדרי חרדים)

מלי

משתמש מקצוען
נכתב ע"י פנס בערפל;n4884262:
ובחזרה לנושא האשכול!

מישהו יודע את זהות הבעלים?????????????

האתר JDN שייך לאחראי של קו מידע לכל ברנשטיין מאשדוד חסיד סטריקוב, ולאברך שהוא נכדו של האדמו''ר משומרי אמונים.

BRAVERMAN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
נכתב ע"י מלי;n4884908:
האתר JDN שייך לאחראי של קו מידע לכל ברנשטיין מאשדוד חסיד סטריקוב, ולאברך שהוא נכדו של האדמו''ר משומרי אמונים.

נכון ללפני תקופה,
האתר הזה שייך לבן של האדמו"ר מטשארנוביל אשדוד,
אבל יתכן שיש שם עוד שותפים

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י שח מט;n4884914:
נכון ללפני תקופה,
האתר הזה שייך לבן של האדמו"ר מטשארנוביל אשדוד,
אבל יתכן שיש שם עוד שותפים

היה פעם, בן האדמו"ר כבר לא מתעסק בזה, יש לו חברה מצליחה מאד של שידורים חיים, בשם שיא לייב.

מלי

משתמש מקצוען
נכתב ע"י למען דעת;n4884930:
היה פעם, בן האדמו"ר כבר לא מתעסק בזה, יש לו חברה מצליחה מאד של שידורים חיים, בשם שיא לייב.

לפי ידיעה שלי היום מנהל את זה דודי ברנשטיין שמנהל גם את קו מידע לכל

שמחו

משתמש מקצוען
והנה אינטרסים.
כמה שילמו לאדם לכתוב בפרוג שברנשטיין חסיד סטריקוב, כדי שנדע שסטריקוב זה סטריקוב ההוא ולא מי שאנחנו חושבים שזה סטריקוב...

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י מלי;n4884939:
לפי ידיעה שלי היום מנהל את זה דודי ברנשטיין שמנהל גם את קו מידע לכל

נכתב ע"י שלכם;n4884169:
תמה אני עליך
וכי לא ידעת עד היום שכלי התקשורת והעיתונים החרדיים [מלבד הממסדדיים] זה מכבר אינם באמת חרדיים, ופועלים על פי אינטרסים זרים, מי מהם יותר ומי פחות, אך הצד השווה לכולם שאינם כפופים לדעת תורה, ובפרט אתרי האינטרנט שפרוצים במיוחד.
לגוף שאלתך תוכל להסתייע בקישור הזה כדי להשיג מידע נוסף לגבי בעלי כלי התקשורת השונים.
אוכל להשתדל לעזור במה שאני יודע.
קו עיתונות - שיך כיום לקבוצת משקיעים בראשות חיים כהן [מנאמני בית הרב אלישיב בעבר חבר עיריית ירושלים מטעם ש"ס כיום].
בקהילה - לקבוצת משקיעים בראשות חסיד גור בשם לייבי פפר, [ממסידי ובעלי ש"ס לובלין, ומכון מהרא"ל צינץ, ועוד מיזמים בתחום התורני] שאף כותב בתקופה האחרונה מדי שבוע טור בעיתון.

נכתב ע"י חפציבה;n4884885:
בחדרי חרדים - שייך למאיר גל
כיכר השבת - מרדכי לביא
חרדים 10 - דוד רוטנברג (לשעבר מנהל בחדרי חרדים)

תודה רבה!!!!!!!

לפעמים זה ממש משעשע לקרוא טור השקפה נמרץ או משהו בסגנון, ואז לשמוע מכלי שלישי את זהות הכותב..
או את זהות בעלי אמצעי התקשורת.
אגב לביא. אצל מוטי לביא זה ממש משעשע. הוא היה מראיין מישהו בקול ברמה, ורבע שעה אח"כ הייתה כותרת ענקית על כך בכיכר, ואז למחרת הוא היה מראיין את כתב האתר על התגובות לכתבה אתמול...

(לכל בעלי ובעלות המוסר לעיל^ תודה על המוסר והביקורת הלא מוזמנת, חן חן לכם ואשתדל להשיב בעין יפה באשכולות שאתם תפתחו.... )

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כולם יודעים שכיכר השבת של ווינט. האתר נקנה על ידי קבוצת ידיעות אחרונות לפני כמה שנים- ואף על פי שמצבו היה בכי רע אף קודם, משלב הקניה הוא הדרדר למחוזות קיצוניים. פעמים רבות הם מעתיקים כתבות מווינט בשלמותן. האתר הזה שם לעצמו מטרה לחלן וזה מתבטא בהחדרת מסרים, רעיונות, אופנות, סרטונים ׳ויראליים׳ (מוודאים שהחרדים יראו את הסרטונים שרצים במגזר החילוני), המון אקדמיה והמון צבא. ומי שמכיר את התגובות שלי כאן יודע שאני לא מאלו שנוטים לאמירות קיצוניות כאלו.

לגבי קבוצה חילונית מאחורי עיתון משפחה- אף על פי שאינני מסכימה עם הדרך שלהם, הייתי אומרת שזו אמירה קיצונית. יותר מזה, דווקא האופן שבו הם מנסים להכניס מסרים, וסוג המסרים אותם הם מנסים להעביר- מורים על המקור החרדי. מדובר בדברים דקים שאנשים מסויימים מרגישים ׳מתקדמים׳ בעבורם.

מאחורי jdn עומד מישהו שהדבר היחיד שיש לו בראש זה חסידות. רב ליטאי עצום נפטר? נכתבת ידיעה על האדמו״ר שנכח בלוויה. תקרית שולית בטיש קטן? כותרת ראשית.

ולגבי מה שנכתב כאן, שלשבועונים אין ועדת פיקוח חיה וקיימת- במקרה אני יודעת לפחות לגבי שבועון אחד, שיש מישהו שיושב מאחוריו ברצינות. לא הבנתי מאיפה הכותב שואב את המידע ומה ההגיון באמירתו (היינו- למה שיהיה חילוק בין וועדות של יומונים לוועדות של שבועונים?!)

vhsvchch

משתמש מקצוען
נכתב ע"י מלי;n4884908:

ממש ממשיכי דרכו של הבעל שם טוב....

שלכם

משתמש פעיל
נכתב ע"י מלי;n4884908:

אפשר אולי לדעת מה שמו של אותו נכד של האדמו"ר משומרי אמונים המדובר

שלכם

משתמש פעיל
נכתב ע"י פנס בערפל;n4885253:
(לכל בעלי ובעלות המוסר לעיל^ תודה על המוסר והביקורת הלא מוזמנת, חן חן לכם ואשתדל להשיב בעין יפה באשכולות שאתם תפתחו.... )
מה אתה מתלונן פתחת נושא רגיש
אתה די ותיק כאן
אני לא חושב שהייתה לך מחשבה לרגע שהנושא הזה לא יגרור תגובות
ובסך הכל נכתבו כאן תגובות עניינית ולא מתלהמות
לדעתי צריך היה לכתוב חריף הרבה יותר
למי שעדיין חושב ומאמין שיש בין אתרי האינטרנט/קווי הניעעס/תחנות הרדיו/השבעונים למינהם
משהו כתוב שלא באינטרסים זרים שונים ומשונים, חלקם מטעמי אידואלגיה זרה ומנוכרת של הכתבים 'החרדים' כביכול.
וחלק גם מטעמים כספיים.

איש מצליח

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י רותי פרוטי;n4884688:
ממידע מהימן שברשותי, עיתון משפחה ממומן בסתר על ידי גורמים חשאיים מהקרן החדשה. לעיתון בקהילה, לעומת זאת, יש משקיעים איראנים שזוממים בסתר להספיג את בתי ישראל הכשרים בקרינה גרעינית מודפסת. המו''ל של קו עיתונות הוא חרד''ק ידוע שמנסה מזה שנים לגייס קוראים תמימים לצבא הלאומי של שוויץ.

יש עוד שאלות?

חזק ביותר, אהבתי

ישראל העם

משתמש פעיל
נכתב ע"י userit;n4885324:
.

מאחורי jdn עומד מישהו שהדבר היחיד שיש לו בראש זה חסידות. רב ליטאי עצום נפטר? נכתבת ידיעה על האדמו״ר שנכח בלוויה. תקרית שולית בטיש קטן? כותרת

​​​​​​הקצנת מדאי הרבה.
יש הרבה כתבות על ליטאים, וברור שהחסידים יהיו יותר מאשר הליטאים כפי שבהמודיע זה כך וכן להיפך ביתד.

ולגבי האתרים בחדרי וככר השבת. אני לא יודע מי הבעלים של האתרים האלו אבל דבר אחד ברור הצבא שופכים להם המון המון כסף... וזה בולט בכל כתבה שניה שמנסים להבליט כל דבר שקשור בקשר רחוק מאד בין צבא לחרדים לטובה בעיקר. ואכמובן להשמיץ את כל מי שקצת מדבר נגד הצבא.

אחת הדוגמאות הבולטות שהפריע לי מאד מאד זה היה כאשר במבצע האחרון נדמה לי בצוק איתן או חומת מגן שנהרגו שלושה חיילים. ובאותו יום היה איזה אירוע שנכח בו מרן הגר''ח קנייבסקי שליט''א כאשר בנוכחותו נאם ר' אליהו מן ובאמצע דבריו הוא הזכיר את כך שנהרגו שלושה חיילים הי''ד ורבי חיים ברחמיו הרבים ובליבו הגדול התחיל לבכות ולהוריד דמעות על הידיעה הזאת והיה מי שפירסם והעלה לאתרים כאשר שם הכותרת היתה בענק רבי חיים בוכה על החיילים כאשר ברור לכל בר דעת מה בכוונתם להציג בכך שהסיטו את סיבת בכיותיו משלושה יהודים שנהרגו לחיילים שנהרגו.... ודי למבין
​​​

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י שלכם;n4885423:
מה אתה מתלונן פתחת נושא רגיש
אתה די ותיק כאן
אני לא חושב שהייתה לך מחשבה לרגע שהנושא הזה לא יגרור תגובות
ובסך הכל נכתבו כאן תגובות עניינית ולא מתלהמות
לדעתי צריך היה לכתוב חריף הרבה יותר
למי שעדיין חושב ומאמין שיש בין אתרי האינטרנט/קווי הניעעס/תחנות הרדיו/השבעונים למינהם
משהו כתוב שלא באינטרסים זרים שונים ומשונים, חלקם מטעמי אידואלגיה זרה ומנוכרת של הכתבים 'החרדים' כביכול.
וחלק גם מטעמים כספיים.

וזאת הדוגמא לתגובה עניינית?
:):):)
אבל כל מילה שכתבת- נכון מאוד.

נכתב ע"י ישראל העם;n4885488:
אחת הדוגמאות הבולטות שהפריע לי מאד מאד זה היה כאשר במבצע האחרון נדמה לי בצוק איתן או חומת מגן שנהרגו שלושה חיילים. ובאותו יום היה איזה אירוע שנכח בו מרן הגר''ח קנייבסקי שליט''א כאשר בנוכחותו נאם ר' אליהו מן ובאמצע דבריו הוא הזכיר את כך שנהרגו שלושה חיילים הי''ד ורבי חיים ברחמיו הרבים ובליבו הגדול התחיל לבכות ולהוריד דמעות על הידיעה הזאת והיה מי שפירסם והעלה לאתרים כאשר שם הכותרת היתה בענק רבי חיים בוכה על החיילים כאשר ברור לכל בר דעת מה בכוונתם להציג בכך שהסיטו את סיבת בכיותיו משלושה יהודים שנהרגו לחיילים שנהרגו.... ודי למבין
​​​

איך אומרים החכי"ם?
דבריו יצאו מהקשרם...

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י קקטוס;n4887398:
קיבלתי במייל:

נטען שיתד נלחמו במשפחה משיקולים כלכליים, ונטען שמשפחה לא מכיל לשוה"ר, מוזר.
קצת מסובך לעקוב.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
נכתב ע"י פנס בערפל;n4887418:
נטען שיתד נלחמו במשפחה משיקולים כלכליים, ונטען שמשפחה לא מכיל לשוה"ר, מוזר.
קצת מסובך לעקוב.

למה מוזר?
זה סיפור ידוע עוד מזמן "יתד" הישן.

רותי פרוטי

משתמש סופר מקצוען
לטובת הציבור, נעמיד דברים על דיוקם:

א. יש וועדה רוחנית רשמית, בה חברים הגאונים רבי מנחם כהן ראש ישיבת תורת חיים בירושלים ולשעבר ראש ישיבת חדרה ממקימי הפעילים ויו''ר ועד הרבנים של לב לאחים במשך שנים רבות - יו"ר הוועדה; רבי נפתלי נוסבוים שמונה ע"י כ"ק מרן האדמו"ר מגור, רבי מיכל שטרן רב שכונת עזרת תורה ורבי אריה דביר, דיין בבית דינו של הגר"ן קרליץ.

ב. יש מכתב שעליו חתומים גדולי המו"צים והדיינים שבו נאמר שהמלחמה של יתד נגד משפחה אינו קשור לנושא של איסור השבועונים.

ג. ישנם כמה מכתבים בהם כתוב בפירוש שמשפחה אינו נכלל באיסור השבועונים, מכיוון שיש לו וועדה רוחנית של ת"ח הבודקים כל דבר. יש מכתב של ר' ניסים קרליץ (עם אשרור מחדש לאחר כמה שנים), של ר' משה שאול קליין בשם הרב וואזנר, של ר' משה שמואל שפירא ושל... ר' שמואל אוירבך.

ד. כל זה מגובה במכתבים וחתימות אותנטיים, שהעתקים שלהם העלה קקטוס בהודעתו הקודמת.

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י רותי פרוטי;n4887550:
נעמיד דברים על דיוקם:

א. יש וועדה רוחנית רשמית, בה חברים הגאונים רבי מנחם כהן ראש ישיבת תורת חיים בירושלים ולשעבר ראש ישיבת חדרה ממקימי הפעילים ויו''ר ועד הרבנים של לב לאחים במשך שנים רבות - יו"ר הוועדה; רבי נפתלי נוסבוים שמונה ע"י כ"ק מרן האדמו"ר מגור, רבי מיכל שטרן רב שכונת עזרת תורה ורבי אריה דביר, דיין בבית דינו של הגר"ן קרליץ.

ב. יש מכתב שעליו חתומים גדולי המו"צים והדיינים שבו נאמר שהמלחמה של יתד נגד משפחה אינו קשור לנושא של איסור השבועונים.

ג. ישנם כמה מכתבים בהם כתוב בפירוש שמשפחה אינו נכלל באיסור השבועונים, מכיוון שיש לו וועדה רוחנית של ת"ח הבודקים כל דבר. יש מכתב של ר' ניסים קרליץ (עם אשרור מחדש לאחר כמה שנים), של ר' משה שאול קליין בשם הרב וואזנר, של ר' משה שמואל שפירא ושל... ר' שמואל אוירבך.

ד. כל זה מגובה במכתבים וחתימות אותנטיים, שהעתקים שלהם העלה קקטוס בהודעתו הקודמת.
קודם כל תודה על המידע.

1- הוועדה עם שיניים?
2- במה משפחה מחמיר וראוי יותר מבקהילה למשל?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה