מי הבוס? - כלי התקשורת החרדים

שלכם

משתמש פעיל
תמה אני עליך
וכי לא ידעת עד היום שכלי התקשורת והעיתונים החרדיים [מלבד הממסדדיים] זה מכבר אינם באמת חרדיים, ופועלים על פי אינטרסים זרים, מי מהם יותר ומי פחות, אך הצד השווה לכולם שאינם כפופים לדעת תורה, ובפרט אתרי האינטרנט שפרוצים במיוחד.
לגוף שאלתך תוכל להסתייע בקישור הזה כדי להשיג מידע נוסף לגבי בעלי כלי התקשורת השונים.
אוכל להשתדל לעזור במה שאני יודע.
קו עיתונות - שיך כיום לקבוצת משקיעים בראשות חיים כהן [מנאמני בית הרב אלישיב בעבר חבר עיריית ירושלים מטעם ש"ס כיום].
בקהילה - לקבוצת משקיעים בראשות חסיד גור בשם לייבי פפר, [ממסידי ובעלי ש"ס לובלין, ומכון מהרא"ל צינץ, ועוד מיזמים בתחום התורני] שאף כותב בתקופה האחרונה מדי שבוע טור בעיתון.

תותח שיווקי

משתמש פעיל
מחילה, אבל התפרסם מכתב חריף מאוד מכל גדולי ישראל שליט"א וזצוק"ל נגד השבועונים למיניהם. מה שנתן לי את ה'מכה בפטיש' היה מכתבו של אחד מצדיקי הדור הגרי"א וינטרויב זצוק"ל שכתב שמי שמכניס את העיתונים הללו לביתו 'משחק עם העולם הבא שלו'. כך שלא צריך מדי הרבה סיבות למה לא לקנות ולפרנס את כל החבר'ה האלו, שלא עתיד הדור וחינוכו חשובים להם אלא כיסם הפרטי, ומטרה נעלה זו מקדשת אצלם את כל האמצעים. ואם יבחר מישהו לפתוח פה פולמוס נרחב בענין אביא 'ים' הוכחות לדברי.

מירי ב

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מה שונה עיתון יומי מעיתון שבועי ומה הופך אותו לטהור יותר?

פרופסור

משתמש צעיר
הסביר לי פעם יהודי חשוב, מה ההבדל בין העיתונים הממסדיים, לשאינם.

אם יכתבו דבר לא טוב/זול/מגעיל וכדו', בעיתונים הממסדיים, יש מי שיתבייש בזה על כל המשתמע בכך, כולל לקיחת אחריות.
מה שאין כן בעיתונים המסחריים, שאף אחד לא עומד מאחוריו,
והא ראיה שזה כמעט דברים שבכל יום, ולדעתי זה שורש ההבדל.

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
על זה נאמר "בוקר טוב"
אין אתר 'תמים', אין פרסומת 'תמימה' ואין כתבה 'תמימה'.
לכל אתר יש אינטרסים מאחוריו, וכן כל כתבה שאתה קורא, גם אם היא כתובה בהמודיע (שהוא שמור ונקי מתוכן לא ראוי, אך לא מכתבות שכל כולם כסף וטובות הנאה, יח"צ וכדו').

תותח שיווקי

משתמש פעיל
נכתב ע"י מירי ב;n4884230:

במציאות הנוכחית היומיים מפוקחים על ידי ועדת רבנים רצינית שכולם מכירים ויש כתובת להתלונן אליה, בניגוד לכל השבועונים שמתהדרים בחותמת מסולסלת שאין לאף אחד מושג מי השם שעומד מאחוריה

תותח שיווקי

משתמש פעיל
נכתב ע"י חויד;n4884236:
על זה נאמר "בוקר טוב"
אין אתר 'תמים', אין פרסומת 'תמימה' ואין כתבה 'תמימה'.
לכל אתר יש אינטרסים מאחוריו, וכן כל כתבה שאתה קורא, גם אם היא כתובה בהמודיע (שהוא שמור ונקי מתוכן לא ראוי, אך לא מכתבות שכל כולם כסף וטובות הנאה, יח"צ וכדו').

יש הבדל גדול בין אינטרס מסחרי שברוב המקרים יתגברו במערכת העיתון על הנסיון ולו בשל תגובות סוערות של הקוראים, לבין אינטרס אידיאולוגי של אחד מבעלי העיתון.

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י תותח שיווקי;n4884245:
יש הבדל גדול בין אינטרס מסחרי שברוב המקרים יתגברו במערכת העיתון על הנסיון ולו בשל תגובות סוערות של הקוראים, לבין אינטרס אידיאולוגי של אחד מבעלי העיתון.

נכון.
זה גם וגם. נכון שבאתרים זה יותר חופשי.
בעיתונים זה יותר מוסווה.
אל תהיו כאלו תמימים...

vhsvchch

משתמש מקצוען
בתור יהודי חרדי פחות מפריע לי פרסומת סמויה של תאגיד המיחזור מי געצל, מקרירות ביראת שמיים, העיתונים הלא מפוקחים מלאים בין השורות במסרים שליליים לרוב. (אגב, שמעתי ממחנך חשוב שמסר עקיף משפיע פי אלף ממסר ישיר).

תותח שיווקי

משתמש פעיל
קשה לקרוא לי תמים כי אני חזק בתוך התחום, ועדיין העיתונים היומיים לא יחצו קוים אדומים גם בעבור שלמונים

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י מירי ב;n4884230:

עיתון יומי מסחרי חרדי לא היה מחזיק כלכלית.
שבועונים מסחריים כן מחזיקים. ולא אכפת לי לשלם עליהם. הצרה היא שבעליהם הופכים אותם בכוונה ל'מעניינים' יותר כדי להרוויח עוד רוכשים/ גולשים.

וכן, עיתון ממסדי הוא משעמם, ונקי. בהכללה.
(בבקשה אל תסיטו את הדיון לשם:)
(ויצרן התחמושת.. איש איש ישאל את רבותיו האם להכניס את העיתונים הנ"ל לביתו או לא, לא זה הדיון כאן, ברשותך....)

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
אתה שואל או אומר?
כי נשמע איזה תחמון להכניס דעות דרך שאלה.
הציבור החרדי לא הולד היום וגם לא השבועונים.
נשמע קצת טריגרי מדי, אפשר לתקן אותי אם אני טועה.

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י תותח שיווקי;n4884258:
קשה לקרוא לי תמים כי אני חזק בתוך התחום,

תמימים הכוונה כמובן לכלל הציבור...

נכתב ע"י תותח שיווקי;n4884258:
ועדיין העיתונים היומיים לא יחצו קוים אדומים גם בעבור שלמונים
עדיף שתחשוב ככה.

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י פנס בערפל;n4884262:
ובחזרה לנושא האשכול!

מישהו יודע את זהות הבעלים?????????????

כבר כתבת כמעט הכל בהודעתך הפותחת, לא?

רותי פרוטי

משתמש סופר מקצוען
ממידע מהימן שברשותי, עיתון משפחה ממומן בסתר על ידי גורמים חשאיים מהקרן החדשה. לעיתון בקהילה, לעומת זאת, יש משקיעים איראנים שזוממים בסתר להספיג את בתי ישראל הכשרים בקרינה גרעינית מודפסת. המו''ל של קו עיתונות הוא חרד''ק ידוע שמנסה מזה שנים לגייס קוראים תמימים לצבא הלאומי של שוויץ.

יש עוד שאלות?

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י רותי פרוטי;n4884688:
ממידע מהימן שברשותי, עיתון משפחה ממומן בסתר על ידי גורמים חשאיים מהקרן החדשה. לעיתון בקהילה, לעומת זאת, יש משקיעים איראנים שזוממים בסתר להספיג את בתי ישראל הכשרים בקרינה גרעינית מודפסת. המו''ל של קו עיתונות הוא חרד''ק ידוע שמנסה מזה שנים לגייס קוראים תמימים לצבא הלאומי של שוויץ.

יש עוד שאלות?

אי אפשר לתת יותר מלייק אחד ???
גדול.

אגב, אני יכול להעיד שזה כך (זה מגיע מהחלק הראשון בשם הניק שלי).
:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה