ממש תודה!!שמואל ברנדויין
הרב ש"ך 15
ממש תודה!!שמואל ברנדויין
הרב ש"ך 15
נראה לי שאני יודעת, אנסה לאמת את זה עם כותבת ההודעה ונראה אם מדובר באותו אחד.
אם כן ממליצה ג"כ מאוד מאוד!!
ממליצה ג"כ מאוד!נתן מושקוביץ
אבחון מדויק לפרטי פרטים
את צריכה לשאול את עצמך אם זה מביא אותך לאנשהו ומה את הולכת לעשות עם המידע שהוא יתן לך....
מה הפרטים?נתן מושקוביץ
אבחון מדויק לפרטי פרטים
את צריכה לשאול את עצמך אם זה מביא אותך לאנשהו ומה את הולכת לעשות עם המידע שהוא יתן לך....
אין לימה הפרטים?
הייתי אצלו, לא הייתי מרוצה...יש את הללי / אללי- חילוני
גרפולוג די מבוגר כבר אבל אלוףףף המדינה.
מאיזו בחינה?הייתי אצלו, לא הייתי מרוצה...
ואני דווקא שמעתי באופן אישי מכאלה שהיו מרוצים מאד מהדיוק והעומקק.לא הרגשתי שהוא הצליח לדייק במספר נקודות...
ושמעתי מעוד כמה שלא היו מרוצים.
גם אנחנו הלכנו והיינו יותר ממרוצים, היא גם מכירה מגוון גדול של מטפלים בכל התחומים ומומחית להתאים מטפל ספציפי...יש את שרה פלדמן מבני ברק ,גם כן משלנו ואלופה ממש -מדייקת ולא מפחדת לגעת באמת... לוקחת 500 ש"ח והיינו ממש מרוצים (הלכנו לצורך שידוך)
הלוואי שנדע את הכל על עצמנו..!!אם גרפולוג טוב נמדד באחוזי הדיוק שחונן אותו המתגרפלג, אז המתגרפלג כבר יודע הכל על עצמו, למה הוא צריך להתגרפלד?
ואיך הלקוח יודע אם זה נכון או לא - כדי לתת ציון על אחוזי הדיוק?הלוואי שנדע את הכל על עצמנו..!!
לפעמים עולות נקודות שלא חשבנו עליהם..
אם גרפולוג טוב נמדד באחוזי הדיוק שחונן אותו המתגרפלג, אז המתגרפלג כבר יודע הכל על עצמו, למה הוא צריך להתגרפלד?
ואיך הלקוח יודע אם זה נכון או לא - כדי לתת ציון על אחוזי הדיוק?
קוראים לו מושקוביץ או שם דומה ?יש גרפולוג אלוף באלעד.
לא יודעת איך קוראים לו- אם אקטואלי בשבילך- אברר.
הוא סוג של "נביא", שמעתי שהוא רואה ה-כ-ל בכתב היד, אנשים ויוצאים ממנו בהלם!
אני גם מכירה אותו,הרב יאיר נחום
פשוט קולע!
מדויק בצורה נדירה ומפתיעה!
שווה לנסות 0522222477
בהצלחה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: