פרווה מישהי פה בענין של שייקים?

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אוהו שייקים זה הלהיט אצלינו
כל בוקר בקורונה פתחנו את הבוקר עם שייק פירות, והילדים שבעו עד הצהרים.
השייק היא פופולארי אצלינו הוא:
2 תפוחים ירוקים
2 בננות רכות
3 תמרים
חופן אגוזים / שקדים

אם את רוצה על בסיס מים, מוסיפים לזה מים
אם על בסיס יוגורט, יש לי קנקן יוגרוט של 2 ליטר שאני מוסיפה תמיד בשייק.
רץ...
 

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בדיוק הלכתי לשאול. איפה משיגים פרות קפואים בהכשר הרב לנדא/העדה החרדית?
[/QUOTE]
@zahav1
אם את מחפשת באזור המרכז-אז ב"ב יש חנות קפואים שקוראים לה :ליובאוויטש אקספרס
הם מוכרים פרות קפואים בהכשר הרב רובין ,ויש להם מבחר גדול,הם גם עושים משלוחים תוכלי לראות באתר שלהם
 

נועה מ

משתמש מקצוען
לי, בגלל שנמאס לשבור את האצבעות כל פעם שרוצים שייק בשביל כמה חתיכות פרי.
פשוט יום אחד לקחתי את החבילה. חיכיתי איזה עשר דקות. דפקתי אותה על השולחן. וכל שלוש פירות שמתי בשקית. ככה כשאני רוצה שייק אני שולפת שקיות של הפירות שאני רוצה.
זה ממש קל וחוסך זמן. במיוחד למי שרוצה לעשות שייק בבוקר.
עשיתי בינתים עם תותים ובננה. והיה מצוין. כל התהליך לוקח פחות מרבע שעה.
 

שירי12

משתמש סופר מקצוען
איך מכינים את השייק?
חוץ מנינג'ה/שייקר קטן, כמובן.

בלנדר מקל - לא נשבר עם פירות קפואים?
מעבד מזון עם המיכל הקטן - לא מסובך מדי להוציא כל פעם רק בשביל שייק?
 

zahav1

משתמש מקצוען
בדיוק הלכתי לשאול. איפה משיגים פרות קפואים בהכשר הרב לנדא/העדה החרדית?
@zahav1
אם את מחפשת באזור המרכז-אז ב"ב יש חנות קפואים שקוראים לה :ליובאוויטש אקספרס
הם מוכרים פרות קפואים בהכשר הרב רובין ,ויש להם מבחר גדול,הם גם עושים משלוחים תוכלי לראות באתר שלהם
[/QUOTE]
תודה.אבל אני מחפשת רק בהכשר הרב לנדא/ העדה החרדית.
אשמח אם משהו יודע
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
איך מכינים את השייק?
חוץ מנינג'ה/שייקר קטן, כמובן.

בלנדר מקל - לא נשבר עם פירות קפואים?
מעבד מזון עם המיכל הקטן - לא מסובך מדי להוציא כל פעם רק בשביל שייק?
לא כדאי בבלנדר מקל
שלי נהרס לחלוטין מפרי קפוא
 

chayasl

משתמש סופר מקצוען
אין כמו שייקים
בתקופת החל"ת פתחתי עם זה את היום.
עכשיו עם העבודה, לא תמיד מספיקה.

חלק מהמתכונים שלי:
(*אם הפירות לא קפואים, כדאי להוסיף קרח לקבלת מרקם יותר "שייקי")
(* בננה ותמר ממש מוסיפים מתיקות, אז להתחשב בהם...)
---
חסה
תפוח ירוק
מלפפון
מיץ מחצי לימון
כפית חמאת בוטנים (בשביל המתיקות וקצת שומן)
אפשר להוסיף תמר

יוצא טעיםם כמו לימונענע גרוס כזה
----
בננה
תותים (קניתי קופסא, השריתי וקרצפתי לפי ההוראות, חילקתי לשקיות לפי ימים)
תמר
יוגורט טבעי
---
בננה
תפוח
תמר
יוגורט טבעי
---
בננה
תפוח
תמר
כפית קקאו
יוגורט טבעי


הכל לפי מה שיש בבית...
 

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
@שירי כהן איזה כיף שיש עוד משוגעות לבריאות כמוני, את האמת ניסיתי לשים כרוב וברוקולי בשייק יצא דוחההה, אני ינסה עם חסה.
המלצות שלי - אבוקדו, מלפפון ירוק, תה נענע (מרענן!!!) קיווי.

אני באמת בקטע לנסות את זרעי הצ'יה, הבנתי שיש להם ערך תזונתי גבוה!
מה הטעם שלהם?
IMG_20200420_181244.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

שיחה נכנסת

משתמש מקצוען
אני נותנת לילדים כשהם חוזרים - פשוט.
תפוח, בננה עדיף קפואה (מקפיאה בננה טריה ויפה, קלופה וחתוכה) תמר, ושבולת שועל. ביחס של רבע כוס על תפוח ובננה אחת וכוס נוזל.
על בסיס חלב, חלב סויה, או מיץ תפוחים טבעי.
הילדים ממש שמחים וזה מזין ומשביע - כמובן שהלהיטות באה מלגמור לקטנה את הפרות.
חוץ מזה פינוקים - בעיקר לי ולבעלי הילדים פחות אוהבים - פרות חתוכים שהקפאתי מנגו או שזיף או אפרסק
תפוח דוחפת בד"כ וגם תמר.
וגם לפעמים קצת שוקולד משדרג.

השבוע היה מתכון ב"מרוה" ממש נחמד וקליל:
2 אפרסקים רכים או נקטרינות
רבע/שליש כוס חלב
200 מ"ל שמנת חמוצה
1-2 כפות סוכר
1 סוכר וניל

לאחר הריסוק להכניס למקפיא לכרבע שעה למשקה צונן ומרענן.
לא ניסיתי בקפוא אבל אולי אם אפרסק קפוא לא צריך לצנן.
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
@שירי כהן איזה כיף שיש עוד משוגעות לבריאות כמוני, את האמת ניסיתי לשים כרוב וברוקולי בשייק יצא דוחההה, אני ינסה עם חסה.
המלצות שלי - אבוקדו, מלפפון ירוק, תה נענע (מרענן!!!) קיווי.

אני באמת בקטע לנסות את זרעי הצ'יה, הבנתי שיש להם ערך תזונתי גבוה!
מה הטעם שלהם?
צפה בקובץ המצורף 665019
מה זה שם, פטל?
ברוקולי נשמע לי פספוס בשביל שייק.. :)
יותר טעים כמו שהוא (וגם יותר יפה)
לזרעי צ'יה אין טעם, יש להם מרקם של גרגרים
אבל אם את משרה אותם שתי דקות קודם במים, הם הופכים לג'לטיניים כאלו
זה לא הופך את השייק כולו לג'לטיני, זה כן קצת מסמיך אותו (בקטע כיף)
מסוג הדברים שאפשר להתנסות בהם ללא חשש
גם כי אין לזה טעם, או כמעט אין לזה, וגם כי זה מהדברים הזולים.
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ולא כ"כ בריא...
גם אני התחלתי בשייקים בזכות @ariels
בסיס של: מים קרים, עלה חסה, בננה, תפוח, כף שקדיה, תמר- השייקר שלי לא מצליח לטחון אותם טוב ולכן שמה סילאן או שמוותרת על זה לגמרי.
לפעמים אני שותה את זה כך ולפעמים מוסיפה מה שיש,
מעט סלק לצבע מדהים/ גזר/ אפרסק/ נקטרינה וכו..
@שירי כהן מה זה גרעיני ציה? למה זה טוב?
צ'יה אלו זרעים, (רבים יקראו להם 'מזון על')
והם זכו לפופולריות רבה בגלל ריכוז ויטמינים ומינרלים גבוה,
הרבה אומגה 3, ועוד שלל מעלות טובות...
חסה בשייק? אמאלה!
לא אמאלה בכלל.. ובכל מקרה שווה לנסות
הרעיון הוא להתחיל בקטנה - שימי עלה קטן של חסה בשייק ולא תרגישי אותו בכלל.
ואז את מגדילה את הכמות.
לא יותר טעים לאכול את החסה ככה? :cool:
זה לא סותר :)
שייק מבחינתי זו דרך נחמדה להתחיל יום זריז,
לפעמים אני בענין של ארוחה-ארוחה.
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
ברוקולי נשמע לי פספוס בשביל שייק.. :)
יותר טעים כמו שהוא (וגם יותר יפה)
הי, גם לך יש את הקוים האדומים שלך... :p
אני מציבה את שלי עוד קודם, בחסה. כי עד שמנקים את הדבר-הטעים-הזה מתולעים, איך אפשר לא לזלול אותו ככה?! :D
(האמת שאם הוא מיועד לטחינה, אז אולי לא חייב בדיקה מדוקדקת? לא יודעת)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה