אני מכינה בדרך כלל על בסיס של תפוח מתוק ושני תמרים (אפשר גם בננה, אני לא אוהבת)
לפעמים מוסיפה קצת אבוקדו, מלון, אפרסק - מה שיש בבית
מוסיפה עלים - מה שיש בבית, בדרך כלל חסה, לפעמים פטרוזליה או בזיליקום
גרעיני דלעת לא קלויים, אגוזים מסוגים שונים וכף שקדיה
וכמובן מים
אפשר להוסיף גם קצת מלפפון או גזר.
לפעמים מוסיפה קצת אבוקדו, מלון, אפרסק - מה שיש בבית
מוסיפה עלים - מה שיש בבית, בדרך כלל חסה, לפעמים פטרוזליה או בזיליקום
גרעיני דלעת לא קלויים, אגוזים מסוגים שונים וכף שקדיה
וכמובן מים
אפשר להוסיף גם קצת מלפפון או גזר.