@RRRRR אתם שוב פעם ממש לא מדייקים.
מישהו אמר לכם שאם לא תשקיעי בזה שום זמן תצליחו למכור משהו?
אם לא אז מה הטענה?
אמרו שאפשר מהצד למרות שאני עובדת במשרה מלאה
אחכ התברר שממש לא
"רק"???
תוך שנה זה זמן ארוך במיוחד כדי לבדוק אם אתם מצליחים למכור את המוצרים, או שלא בא לכם להשקיע טיפת זמן, ולהחזיר את המוצרים.
לא מבין את הטענה הזאת.
- יכולתם לבחור איזה מוצרים שאתם רוצים, [אולי זאת שצירפה אתכם לא סיפרה לכם על האופציה הזאת]-יכול להיות אני ניסיתי לשאול אם אפשר להחליף ואמרו לי שלא
- המוצרים שיש בערכה הראשונה, זה המוצרים שהכי נמכרים בחברה. -אולי אז למה לא לתת לי להזמין מה שאני רוצה או להחזיר מה שאני לא מצליחה למכור
- אף אחד לא מנסה לדפוק את המשווקים החדשים, ולגרום להם שלא ימכרו ויעזבו את החברה.
- השמפו ממש לא קטנטן והוא גם מרוכז מאד, כך שהוא וודאי לא פחות משמפו רגיל.-296 מל זה ממש כמו שמפו רגיל אפילו לא חצי
- הוא לא עולה כפי שציינת. -מבדיקה הרגע באתר הוא עולה 100 שח (אני רואה שכתבתי 80 או 200 התכוונתי לכתוב 80-100
- הוא גם לא נמצא בערכה הראשונה.-דווקא כן נמצא !
- כנראה שאתם גם לא יודעים על התועלות שלו, ולמה הוא בהחלט שווה את מחירו.-אולי בכל אופן אני רוצה למכור מוצרים שאני מאמינה בהם ולא רוצה שיכניסו לי דברים שאני לא יכולה לשכנע אנשים לקנות
גם זה לא נכון.
אין שם סבון ידיים ב100 ש"ח.
-הסבון עולה 77 שח מבדיקה
ושוב, כנראה שאתם גם לא יודעים על התועלות שלו, ולמה הוא בהחלט שווה את מחירו.
זה אחד המוצרים שהכי נמכרים!!
זה סבון נוזלי מעולה להרבה דברים, ובמיוחד לבעלי עור רגיש.
-יכול להיות אני משתמשת בו כי בטעות נפתח לי הפקק כשהסתכלתי עליו
לא רואה בו שום דבר מיוחד
אולי באמת עוזר למי שיש לו עור רגיש
אבל אם אין בסביבתי מספיק אנשים כאלו למה תקעו אותי עם 3 בקבוקי סבון שעולים 77 שח
מעניין דווקא על הספריי הזה אפשר לשמוע מכל כך הרבה אנשים סיפורי ישועות.
תראו לי מיילדת או דולה שלא ממליצה על הספריי הזה ליולדת.
זה אחד המוצרים הכי מדהימים שלהם, והכי מפורסמים שלהם.
יכול להיות אני גם שמעתי לכן דבר ראשון ניסיתי אותו ולא ראיתי אף ישועה
חשבתי שאני לא יודעת להשתמש
ל
פני חודש ראיתי שלאחותי גם יש אותו שאלתי אותה אם היא מרוצה והיא אמרה שהבטיחו לה עליו מופתים תכלס לא ראתה כלום יושב ללא שימוש
אם יש פה צרכנים ולא משווקים שראו ישועות אני אשמח מאוד לשמוע
מצטער אבל זה נראה שפשוט אין לכם ממש מושג על המוצרים, חוץ אולי מזה שאתם יודעים איך הם נראים.