אני עשיתי את זה למטרת ירידה במשקל,מישהו ניסה את קלין 9 של פוראוור וירד במשקל ?
או שזה עזר לו/לה ?
חשוב לדעת שזה לא מתאים לכולם.
למרות שהמשווקת תספר לכם שזה קיבל את כל האישורים וכו... זה נכון, אבל עדין לא בטוח שזה טוב לכם.
חשוב מאד להתייעץ עם רופא או דיאטן בעיקר בנוגע לתזונה הדלה.
שמעתי מכמה רופאים שזה יכול ממש להזיק, ולגרום לגוף לא לרדת אח"כ במשקל גם בדיאטות מאוזנות יותר.
אחד הדברים שמציקים לי במיוחד הוא שצריך כמה שנים של לימודים לקבל תעודת דיאטן מוסמך, וכאן המשווקת עם הכשרה קצרה אומרת לי מה לאכול, בלי להתחשב במשקל, או בבדיקות דם. לא ייתכן שלי ולבעלי שיש הפרש משקל גדול ביננו, מעבר לעובדה שאני אישה והוא גבר ואנחנו מקבלים את אותו התפריט כמעט.
בקיצור, אם החלטתם ללכת על זה, גשו עם החוברת לרופא או לדיאטן שלכם ותוודאו שזה אכן מתאים לכם, ולמצב הבריאותי שלכם.
אני גם מכירה כאלו שהעלו אחר כך הכל -בלת"ק בכלל
שכנה שלי התחילה לעשות זאת, פגשתי אותה באמצע התהליך נראתה והרגישה נורא!
הפסיקה מיד אח"כ.. לא עמדה בזה..
שכנה אחרת גם עשתה זאת, ירדה כמה קילו(יש לה הרבה .. לא היה נראה בעיניים) ועלתה הכל+ לאחר זמן קצר..
מעניין. איך זה יכול לגרום נזק?קחו בחשבון שיש כאלו שנגרם להם מזה נזק בריאותי מתמשך.
מכירה יותר מאחת כזו!
עשית לפי הכללים? אכלת וישנת כמו שצריך?אני עשיתי את זה ואחרי שירדתי 3 קילו שזה היה מאד קשה ראיתי שחור בעיניים ולא הרגשתי טוב.
אחר שבוע עליתי את זה בחזרה.
עשיתי את זה בשביל לדעת שניסיתי את זה וזה לא עזר.
[אני יודעת מישהי שעשתה את זה והיא קיבלה [דימום]
יכול להיות שעבור התנאים שלך זה מותאם ומומלץ, ולכן כתבתי שיש להתייעץ. ההבדל בין הנשים לגברים מבחינת הקלוריות הוא קטן ואין שום התייחסות למשקל נוכחי ולתוצאות בסיסיות של בדיקת דם שהם אלף בית של כל דיאטה.מעניין, אני עשיתי לאחרונה, ושאלתי קודם רופא משפחה שהמליץ..
דווקא לא ירדתי הרבה אחרי הימים האלו - אולי קילו וחצי
אבל אני ממשיכה לשמור וממשיכה לרדת כל הזמן ב"ה
אגב, לא צריך שהמשווקת תהיה דיאטנית - יש חוברות הדרכה ברורות ומפורטות
ובמקרה הצורך אם יש שאלה, היא יכולה לברר עם אלו שמעליה שיודעות יותר טוב ומוסמכות
וזה גם לא אותו דבר לגברים ולנשים ולנשים מניקות - יש הבדל בקלוריות שרשום שם בצורה
הוא גם הצליח לשכנע ????[וגם ניסה לשכנע אותי להיות משווק]
אם הוא היה מצליח, הייתי כותב "וגם "הצליח" לשכנע אותי להיות משווק" אבל כיוון שהוא לא הצליח אז זה נשאר ב"ניסה".הוא גם הצליח לשכנע ????
מזדהה עם כל מילה, גם אצלי היה ככה. אני לקחתי את המשקה של האפרסקים שאמרו שזה ל'אנינות טעם' ולא יכולתי לשתות את זה! פרשתי ביום השני...קודם כל היה לי ליווי,
כשאני עשיתי לאחרונה אז לא היה אלוורה בטעם אפרסק כי אמרו לנו שחסר בארץ אז ניסיתי בטעם טבעי - היה דוחה!, ניסיתי בטעם חמוציות- היה דוחה עם טעם לוואי של אולי חמוציה.
את המשקה חלבון אסור לעשות איתו שייקים אלא רק לערבב עם חלב שקדים או מים- וזה ממש לא טעים (מי שאומר שכן מה אתם אוכלים ביום יום מטרנה?- כי אין הבדל בטעם)
אין קשר לגמילה מקפאין כי ממנו נגמלתי הרבה הרבה קודם.
אני כתבתי שעשיתי רק את היום הראשון ובאותו יום רעבתי ממש!! כי היה מותר לאכול אך ורק ירקות ירוקים וגם אותם לאכול ללא שמן מלח וכו'
כתבתי את מה שכתבתי מזווית המבט שלי ושמי שהולך לעשות את זה ידע לקראת מה הוא הולך וזה לא וורוד וקל כ"כ כמו שהמשווקים מציירים את זה
דבר טוב יש לאמר על פוראוור שהם לקחו ממני את הערכה הפתוחה בחזרה והחזירו לי את הכסף.
?אז זה עלול להיות מסוכן?
לאנשים ללא רקע רפואי לדעתי לאאז זה עלול להיות מסוכן?
בקבוצת כח המשווקת נותנת לך גם תפריט המשך לאחרי התהליך, תחפשי משווקת מקבוצת כח עם נסיון בליווי קלין 9השאלה שלי איך ממשיכים עם זה ?
אחרי כמה זמן נשבר לי
תודהבקבוצת כח המשווקת נותנת לך גם תפריט המשך לאחרי התהליך, תחפשי משווקת מקבוצת כח עם נסיון בליווי קלין 9
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: