זה מחושב אוטומטית.שלום,
נניח ואני רוצה לקחת הלוואה באינטראקטיב, והחלטתי שהריבית מתאימה לי.
האם אני יכול להחליט כן לשלם את הריבית? או לא? או על עיתוי התשלום?
התכוונתי, אם יש לזה תאריך פרעון? או שזה מתווסף לחוב.זה מחושב אוטומטית.
מתווסף לחובהתכוונתי, אם יש לזה תאריך פרעון? או שזה מתווסף לחוב.
תודה, ויש אפשרות להגדיר הו"ק לשם?מתווסף לחוב
בבנק הפועלים אפשר להגדיר העברה בנקאית קבועה.תודה, ויש אפשרות להגדיר הו"ק לשם?
רק תבהיר שמדובר באינטראקטיב ברוקס (ארצות הברית)בבנק הפועלים אפשר להגדיר העברה בנקאית קבועה.
בבנקים אחרים לא ניסיתי.
יש הבדל לגבי שאלתי?רק תבהיר שמדובר באינטראקטיב ברוקס (ארצות הברית)
שאלת האם יש הוראת קבע והוא ענה לך שבבנק הפועלים אפשר.יש הבדל לגבי שאלתי?
בבנק הפועלים אפשר לעשות העברה בהו"ק לכל מי שמתחשק לך.שאלת האם יש הוראת קבע והוא ענה לך שבנק הפועלים יש ואני הוספתי שמדובר על אינטראקטיב ברוקס אם זה אינטראקטיב ישראל הוא לא ענה ואגב בכל בנק אפשר לעשות הוראת קבע
בכל בנקבבנק הפועלים אפשר לעשות העברה בהו"ק לכל מי שמתחשק לך.
מתווסף לחוב פעם בחודשהתכוונתי, אם יש לזה תאריך פרעון? או שזה מתווסף לחוב.
אם החוב בדולר זה לא יעזור לך, כי תמשיך לשלם ריבית אם לא תבצע המרה.תודה, ויש אפשרות להגדיר הו"ק לשם?
אתה צודק, ולדעתי זה לא תקין.אם החוב בדולר זה לא יעזור לך, כי תמשיך לשלם ריבית אם לא תבצע המרה.
מה פירוש לא תקין? אלו העובדות. אתה יכול לתבוע את IBולדעתי זה לא תקין.
נכון אלו העובדות ולכן ציינתי שלדעתי זה לא הגיוני שאם יש לי יתרת זכות בשקלים ויתרת חובה בדולרים, אני צריך לשלם ריבית על החוב בדולרים.מה פירוש לא תקין? אלו העובדות. אתה יכול לתבוע את IB
אז יש לי המלצה בשבילך, תעזוב את מה הגיוני ומה לא כי זה לא רלוונטי בכל העולם של ההשקעות. מה שעובד זו המציאות בלבד. ההגיון יכול לשמש כתמרור אזהרה וכמכוון דרך, אך לאחר שהתבררה עובדה, אין שום טעם להגות בה במידה ואין לי דרך לשנות אותה.נכון אלו העובדות ולכן ציינתי שלדעתי זה לא הגיוני שאם יש לי יתרת זכות בשקלים ויתרת חובה בדולרים, אני צריך לשלם ריבית על החוב בדולרים.
מסכים לגמרי.אז יש לי המלצה בשבילך, תעזוב את מה הגיוני ומה לא כי זה לא רלוונטי בכל העולם של ההשקעות. מה שעובד זו המציאות בלבד. ההגיון יכול לשמש כתמרור אזהרה וכמכוון דרך, אך לאחר שהתבררה עובדה, אין שום טעם להגות בה במידה ואין לי דרך לשנות אותה.
זה כבר לא הגיוני. הם יכולים לגבות ריבית על המינוס בדולרים ובמקביל לזכות אותי על הפלוס בשקלים.(מלבד זאת, זה הגיוני, הם צריכים להעביר לך דולרים משלהם, דולרים אותם היו יכולים להניח במקום אחר, מה עוזרים להם השקלים לצורך זה?).
אני לא יודע מה השיקולים שלהם, באופן כללי הם משלמים ריבית על הרבה מטבעות (מסכום מסוים), לא יודע למה בשקל הם לא משלמים ריבית בכלל.במקביל לזכות אותי על הפלוס בשקלים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: