עוגות/עוגיות מילוי לעוגת שמרים

פשוש

משתמש מקצוען
כל המילויים שראיתי עד כה וניסיתי היו בסגנון של סוכר, קקאו, שמן - לערבב.
(בד"כ בתוספת סוכר וניל, קפה, תמצית וניל, פודלינג וכד')
ומאד מפריע לי שהסוכר לא נמס לגמרי באפיה ואני מרגישה אותו בעוגה.
מישהי מבינה מה אני מתכוונת?
מה אפשר לעשות?
יש מילוי בסגנון אחר?
 

*טובית*

משתמש מקצוען
תעשי חיפוש על אשכול שהניקית זהבהלה פתחה. יש שם מילוי מושלם!
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
to ,gr
כל המילויים שראיתי עד כה וניסיתי היו בסגנון של סוכר, קקאו, שמן - לערבב.
(בד"כ בתוספת סוכר וניל, קפה, תמצית וניל, פודלינג וכד')
ומאד מפריע לי שהסוכר לא נמס לגמרי באפיה ואני מרגישה אותו בעוגה.
מישהי מבינה מה אני מתכוונת?
מה אפשר לעשות?
יש מילוי בסגנון אחר?
אני מערבבת את המילוי בד"כ במקסר או במגמיקס. (מאמינה שאפשר גם בבלנדר מקל) וכך הגרגירים של הסוכר לא מורגשים.
 

חיה בד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מוסיפה מים חמים ושמן וזה יוצא ממרח פצצה
 

miss s

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
כל המילויים שראיתי עד כה וניסיתי היו בסגנון של סוכר, קקאו, שמן - לערבב.
(בד"כ בתוספת סוכר וניל, קפה, תמצית וניל, פודלינג וכד')
ומאד מפריע לי שהסוכר לא נמס לגמרי באפיה ואני מרגישה אותו בעוגה.
מישהי מבינה מה אני מתכוונת?
מה אפשר לעשות?
יש מילוי בסגנון אחר?
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
כנל.
כמעט פתחתי גם אני אשכול דומה, אף פעם לא יצא לי מילוי כמו שרציתי.
עד שניסיתי את ה מילוי של @זהבהלה.
מדהים!!!
רק נראה לי שהיתה לי בעיה עם הכמויות,
לא רשום באיזו כוס בוצע, או ג"ר או מ"ל,
מה שהקשה על מילוי מלא לכל הפסים.
 

saryk

משתמש מקצוען
רק נראה לי שהיתה לי בעיה עם הכמויות,
לא רשום באיזו כוס בוצע, או ג"ר או מ"ל,
מה שהקשה על מילוי מלא לכל הפסים.
מוזר..
עשיתי בכוס ח"פ שקופה,וזה מספיק די והותר ל4 פסים.
(המתכון עם הביצה והפודינג)
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מלית
50 גרם מרגרינה
100 גרם שוקולד מריר
1 כוס סוכר
4 כפות קקאו
2 כפיות קינמון (לא חובה)
1 סוכר וניל
4-5 כפות מים
מעט ציפורן טחונה (לא חובה)

ממיסים מרגרינה בסיר, מוסיפים את שאר חומרי המלית ומבשלים על אש נמוכה, עד לקבלת ממרח שוקולד נוזלי.

לחכות שיתקרר ויתיצב לפני המריחה.
 

גראסי#@

משתמש פעיל
כל המילויים שראיתי עד כה וניסיתי היו בסגנון של סוכר, קקאו, שמן - לערבב.
(בד"כ בתוספת סוכר וניל, קפה, תמצית וניל, פודלינג וכד')
ומאד מפריע לי שהסוכר לא נמס לגמרי באפיה ואני מרגישה אותו בעוגה.
מישהי מבינה מה אני מתכוונת?
מה אפשר לעשות?
יש מילוי בסגנון אחר?
שוקולד השחר יוצא נדיר
כמה שזה נשמע פשוט ומעפן.....ממש טעים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק א

א אַשְׁרֵי הָאִישׁ אֲשֶׁר לֹא הָלַךְ בַּעֲצַת רְשָׁעִים וּבְדֶרֶךְ חַטָּאִים לֹא עָמָד וּבְמוֹשַׁב לֵצִים לֹא יָשָׁב:ב כִּי אִם בְּתוֹרַת יְהוָה חֶפְצוֹ וּבְתוֹרָתוֹ יֶהְגֶּה יוֹמָם וָלָיְלָה:ג וְהָיָה כְּעֵץ שָׁתוּל עַל פַּלְגֵי מָיִם אֲשֶׁר פִּרְיוֹ יִתֵּן בְּעִתּוֹ וְעָלֵהוּ לֹא יִבּוֹל וְכֹל אֲשֶׁר יַעֲשֶׂה יַצְלִיחַ:ד לֹא כֵן הָרְשָׁעִים כִּי אִם כַּמֹּץ אֲשֶׁר תִּדְּפֶנּוּ רוּחַ:ה עַל כֵּן לֹא יָקֻמוּ רְשָׁעִים בַּמִּשְׁפָּט וְחַטָּאִים בַּעֲדַת צַדִּיקִים:ו כִּי יוֹדֵעַ יְהוָה דֶּרֶךְ צַדִּיקִים וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים תֹּאבֵד:
נקרא  53  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה