מה אומרות?לא ענין של תורשה, אלא של חינוך...
מה אומרות?לא ענין של תורשה, אלא של חינוך...
אח שלי ,פעם (לא יודעת אם היום)מה עם אטמי אוזניים?
לא יודעת. צריך לנסות ללגל. אני שמעתי את זה ממי שאבחנה לי את זהבלת"ק
איפה אפשר לקרוא על זה שהרגישות גדלה ליד אנשים קרובים?
יש מצב...הי,יכול להיות שבגלל זה קשה לי לטפל בתינוקות?
בגדול- נראה שלמיזופונים אכן יש שמיעה מוזיקלית. מסתבר שאיכשהו המונח הזה נכנס גם לאולפנים...אני מעלה השערה,
אולי לאנשי המיזופוניה יש שמיעה מוזיקלית?
יש מצב ז"א?יש מצב...
ז''א שיכול מאוד להיות שזה קשור.יש מצב ז"א?
כן/לא?
כנ"ל תפוח..., קרוטונים...ההורים שלי סובלים מזה מאוד וגם האחים/יות, אז כל פעם שאכלנו בסלי או משהו קרנצ'י
היינו צריכים לצאת החוצה למרפסת לאכול את זה.
פיתרון נחמד? לא?
מלמד להתחשבות בסביבה
הלוואי... אצלי במשפחה יש את זה לכמה ואני תמיד חושב לעצמי לפחות היה לי את זה בשביל לזהות תדרים זה נראה לי משו כיפי לשמוע יותר טוב מכולםבגדול- נראה שלמיזופונים אכן יש שמיעה מוזיקלית. מסתבר שאיכשהו המונח הזה נכנס גם לאולפנים...
ובנות בסמינר ובחברה גם רואות הרבה סוגי אנשיםלפי איך שזה נראה כאן מי שסובל מזה זה בעיקר נשים
לדעתי גברים יותר לומדים לזרום בגלל החיים בפנימייה בישיבה שרואים שם את כל סוגי האנשים
וואו מבינה אותךאשמח לדעת אם אכן פתחו קבוצת תמיכה
אני מרגישה על סף התמוטטות עצבים
יש הבדל עצום בין חיים בחברה לחיים בפנימייה וזה יוצר את ההבדלובנות בסמינר ובחברה גם רואות הרבה סוגי אנשים
פשוט נשים רגישות יותר באופן כללי
(אגב מכירה גם גברים כאלו אולי הם פשוט לא בפרוג)
הייתי בקמפ במשך חודשיים וזה רק החמיר את הענייןיש הבדל עצום בין חיים בחברה לחיים בפנימייה וזה יוצר את ההבדל
מה זה קשור?לדעתי גברים יותר לומדים לזרום בגלל החיים בפנימייה בישיבה שרואים שם את כל סוגי האנשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: