עכשיו שאני חושבת על זה,ההקלה הזאת שיש עוד כמוני...
כל השבת הייתי מאושרת שיש שם לבעיה,
ויש לי מיזופוניה
כל המשפחה שלי רגישים לרעש...
ואנחנו הרבה ילדים.
איך זה יכול להיות משפחה שלמה?
עכשיו שאני חושבת על זה,ההקלה הזאת שיש עוד כמוני...
כל השבת הייתי מאושרת שיש שם לבעיה,
ויש לי מיזופוניה
איך יודעים אם זה קשב וריכוז או מיזופוניה?זה לא ששומעים יותר חזק,זה שרעשים מסוימים(לכל אחד הם אחרים)
מתגברים מאוד ומפריעים להתרכז.
אני חושבת שזה סביבתי.עכשיו שאני חושבת על זה,
כל המשפחה שלי רגישים לרעש...
ואנחנו הרבה ילדים.
איך זה יכול להיות משפחה שלמה?
אם מישהו בסדר גמור והוא משתגע רק כשמישהו שותה בקול או מתפלל בלחש,איך יודעים אם זה קשב וריכוז או מיזופוניה?
משתגע רק כשמישהו שותה בקול או מתפלל בלחש,
מה זה נקרא בסדר גמור?אם מישהו בסדר גמור
אני גם לא חושבת שיש קשר כלשהוא לקשב וריכוז...אני לא חושבת שזה קשב וריכוז, יותר מסתדר לי שזה מיזופוניה.
כאילו זה הכי טבעי שיכול להיות...
כמה שאני מזדהה עם הדברים!אני בעד להרגיל כבר מקטנות לאכול נורמלי... זה הכל!
נורמלית לגמרי!ברז מטפטף, דלת שנטרקת שוב ושוב אבל לא נסגרת, שעון שמתקתק, נחירות.
מקווה שאני נורמלית...
עדכנו אותי גם...אשמח מאוד לשמוע על עוד אנשים שניסו דברים אני יעשה הכל כדי לא להמשיך לסבול יום יום!!
תודה
איפה אפשר לקרוא על זה שהרגישות גדלה ליד אנשים קרובים?רגישות לרעשים מסוימים שממש גורמים לבנ"א ובמקרה זה גם לי לצאת מהכלים ולפעמים אפילו ברמת תוקפנות מילולית או פיזית. מדובר בעיקר בקולות שבאים מהפה כמו לעיסה, נחירות, נשימות, בכיות וכו' המעניין הוא שהקולות מפריעים בעיקר כשזה אנשים קרובים אל האדם ויש לזה הסבר ארוך...
קיצר, נושא מורכב...
ניורופידבק יכול להועיל למספר בעיות אבל לא לאורך זמן (זה כמו כושר- לא מספיק שתעשי ריצה פעם אחת בחיים ואז עד 120 תהיי בכושר) אחרי זמן מה כל ההשפעות חולפות... (לפעמים חודש לפעמים שנה אבל לא הרבה מעבר). לא מדברת מנסיון אישי אלא מנסיון של כמה אחרים והתייעצות עם מומחיםלפני כשנה הלכתי להר חוצבים למכון אלפא ברין סנטר
ועשיתי הבחון
וכן יש דרך לטפל
הטיפול בשטת נירו פידבק
אך הוא עולה ממש יקר!! וגם אני לא בטוחה שהוא עוזר ב100 אחוז
אז מה עושים סובלים לנצח?ניורופידבק יכול להועיל למספר בעיות אבל לא לאורך זמן (זה כמו כושר- לא מספיק שתעשי ריצה פעם אחת בחיים ואז עד 120 תהיי בכושר) אחרי זמן מה כל ההשפעות חולפות... (לפעמים חודש לפעמים שנה אבל לא הרבה מעבר). לא מדברת מנסיון אישי אלא מנסיון של כמה אחרים והתייעצות עם מומחים
הי,יכול להיות שבגלל זה קשה לי לטפל בתינוקות?בכיות וכו'
אני מעלה השערה,דווקא שמעתי שבאולפנים משתמשים מלא במונח הזה, מעניין לדעת למה...
אצלי אותו הדברזה גם קשור למיזופרניה או לא?
ההורים שלי סובלים מזה מאוד וגם האחים/יות, אז כל פעם שאכלנו בסלי או משהו קרנצ'יאך כשזה בסלי זה קשה יותר אז הקולות בהתאם... ולכן לאוזניים חיצוניות זה נשמע כמו מסוק שנוחת לידך...
כנ"ל אצלי.ואצלי זה באמת ככה...
בקיצור,אם אני לא טועה
אמרו לי פעם שזה גם חלק מהתופעות של רגישות יתר - תחושתיות
אני לא מסוגלת מפאת ה"נימוס"..לא מאד עוזר... אנשים לא מבינים שזה סבל יומיומי כל שניה!!! וגם אם הם מבינים קשה להם להחזיק את זה בראש כל הזמן, כך שלהזכיר כל פעם מחדש-לא ממש מתחשק לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: