וזה המצב הטוב?!בסוף זה יכול להיות סתם שקית תמימה- להקאות למשל באוטובוס)
וזה המצב הטוב?!בסוף זה יכול להיות סתם שקית תמימה- להקאות למשל באוטובוס)
אני משתמשת באלו:איזה אטמים עזר לכם? ניסתי בלילה וזה לא עזר
זה לא אוטם לחלוטין!איזה אטמים עזר לכם? ניסתי בלילה וזה לא עזר
גם אני משתמשת עם הספוג,הסיליקון הכי פחות טוב באטימת רעשים. בספוג יש דרגות מה שאני הבאתי בקישור זה עם הרמה הכי גבוהה ועדיין זה רק הנמכת עוצמה... מה שכן, לקח לי זמן עד שלמדתי להכניס אותם לאוזן נכון ומהר...
הסוג "שלי" רק יותר... ויש להם סוג עוד יותר רך שמיועד לאוזניים קטנות (בצבע ורוד)
מוכרים את זה בסופרפארם.אפשר להשיג את זה בירושלים? אני פחות מתמצאת בלקנות באתרים (אולי יש פה איזה אשכול שמסביר איך עושים את זה?) ולפני שאני קונה כמות אני רוצה לנסות.
יש בבית מרקחת של הקופ"חאפשר להשיג את זה בירושלים? אני פחות מתמצאת בלקנות באתרים (אולי יש פה איזה אשכול שמסביר איך עושים את זה?) ולפני שאני קונה כמות אני רוצה לנסות.
זה קשור להפרעה נפשית?יכולה לומר שאני סובלת מזה קשותת מאז שאני זוכרת את עצמי... ברמה מאוד גבוהה..
ביום שהתפרסם המאמר הראשון על זה ונתנו לזה אפילו שם- לא היתה מרוגשת ממני.. שמסתבר שיש עוד כאלה
חקרתי על זה הרבה ואין באמת מה לעשות עם זה כל כך.. יש הממליצים על אטמים, או על יצירת רעש בו זמנים וכדו' (שיטות שכל מיסופוניסט מתחיל המציא עוד לפני המחקרים העמוקים בארה"ב...) , התייעצות עם פסיכיאטר (לשלול אפשרות שזה נובע מחרדות/הפרעות אחרות)..
בעיקרון מה שבסוף רובם מפנים זה לCBT. לא ניסיתי אז לא יכולה לחוות דעה
משתתפת בכאב הבלתי נסבל הזה רק תפילות..
זה יכול להיות קשור, אבל לא מחייב. אצלי בדקתי וזה לא הפרעה. זה פשוט מיסופוניה.זה קשור להפרעה נפשית?
ממש אשמח לשמוע אם ניסית את נוירומוטוריקההאשכול ה פשוט נותן כח! אני אוטוטו "חוגגת" עשור למיזופוניה הקשה שלי, בזבזתי בשנים האלו ים כסף על טיפולים שונים ומשונים והרבה דמעות ועצבים! והאשכול הזה הוא מנחם בבחינת "צרת רבים חצי נחמה"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: