ברור. זאת הבעיה העיקרית!!!האם הטיפול עוזר גם במקרים בהם הרגישות היא רק לאנשים מסוימים?
אם הוא לא מתלונן אז לכאורה עבר לולא הספקתי לקרא הכל
אבל הבן שלי סובל מזה
בעיקר רעשי לעיסה בשולחן שבת.
הוא היה צועק על אחיו כל הסעודה וזה היה בלתי נסבל
לקחתי אותו לטיפול רגשי בשיטת שלושת המימדים
והנושא ירד מהפרק.. (אחרי תקופה קצרה)
לא שומעים אותו מתלונן בכלל
אולי הרגישות ירדה לו?
דוקא אצלו זה היה 2 טיפולים בלבד (של שלושת המימדים)יש עוד נשים שעשו את הטיפול?
אשמח להמלצות כי זה הרבה השקעה של זמן וכסף...
ועוד שאלה, כתוב שם שמיזופוניה זה לאנשים ששומעים טוב מידי אבל מה שמוזר אצלי שהשמיעה הכללית שלי ירודה, בעקבות שעווה, אבל עדיין אני מאבחנת את עצמי כמיזופונית.
הגיוני?
לגמריאם כבר הקפיצו...
הגיוני שבגלל שגיליתי את האשכול הזה הרגישות התגברה? או שזו סתם תקופה שזה נהיה נוראי!!
אז אולי עדיף שינעלו את הנושא מאז שגיליתי את האשכול הזה אני שומעת ומתעצבנת מרעשים יותר ויותרלגמרי
רק שזה לא ממש התגברה, זו רגישות קייימת שמדחיקים ביומיום בשביל לשרוד את כל הרעשים שהיומיום מזמן
ולהעלות אותה למודעות (כמו לקרוא על הנושא)משמע להציף את התחושות שסביב זה, קשהה
זה מצביע על הבעיה שגם כך קיימת, זה עלול לצוץ בכל מיני הזדמנויות (אחרי לידה וכו ולא דווקא) וגם להתעצם עם הזמןאז אולי עדיף שינעלו את הנושא מאז שגיליתי את האשכול הזה אני שומעת ומתעצבנת מרעשים יותר ויותר
תמיד זה היה אבל עכשיו...
יכול ליהות שאת מנסה להסתיר את זה תמיד ועכשיו קיבלת לגיטימציה לסבל והמודעות התגברה ולא הרגישותאם כבר הקפיצו...
הגיוני שבגלל שגיליתי את האשכול הזה הרגישות התגברה? או שזו סתם תקופה שזה נהיה נוראי!!
לא נראה ליונפתחה בסוף קבוצת תמיכה???
תפני את בעלך לאשכול הזה אולי הוא יתחיל להבין....בעלי (נשואים כשנה...) ממש נפגע מזה שהרעש שהוא אוכל וכו' מפריע לי.
ולפעמים הוא משתדל להתחשב, וזה מדהים, אבל על כל פעם שהוא אוכל בשקט יש 20 פעמים שלא!!!!
ולכי תתפוצצי על מישהו שלמרות שהוא נפגע הוא ממש משתדל...
יש לי גם קצת רגישות תחושתית, פחות מה שתיארו, אבל רגישות נוראה למרקמים של אוכל, ואני גם מרגישה כל קצה ציפורן שנוגעת בכסא או במיטה שלי... ולא פגשתי מישהו שמבין מה נדפק איתי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: