אמנם פסח עבר, אבל מקווה שההודעה שלי תבוא לתועלת, אולי בפסח הבא...
ניסיתי לפי ההוראות, ונשאר די נוזלי, התחלתי שוב מחדש, ולא ראיתי את הישועה. ואז קיבלתי טיפ מדהים!!!
כנראה הוא טוב לכל מתכון של מיונז, אבל כאן זה היה נס!
מוסיפים חלמון ביצה מבושל (בשלב ההתחלה, או גם למיונז שלא הצליח) מקציפים שוב בבלנדר סטיק או פוד פרוססור, והנה נס! מיונז קשה קשה! במתכון שהיה מצורף לחלמון, הכל היה כמו במתכון המקורי כאן, אבל בכמות וחצי, לא היה עקרוני כי אני הוספתי ל-2 כמויות וזה הציל את הביצים היקרות שהיו בפנים (שנת הקורונה...) ואת כבודי...
ניסיתי לפי ההוראות, ונשאר די נוזלי, התחלתי שוב מחדש, ולא ראיתי את הישועה. ואז קיבלתי טיפ מדהים!!!
כנראה הוא טוב לכל מתכון של מיונז, אבל כאן זה היה נס!
מוסיפים חלמון ביצה מבושל (בשלב ההתחלה, או גם למיונז שלא הצליח) מקציפים שוב בבלנדר סטיק או פוד פרוססור, והנה נס! מיונז קשה קשה! במתכון שהיה מצורף לחלמון, הכל היה כמו במתכון המקורי כאן, אבל בכמות וחצי, לא היה עקרוני כי אני הוספתי ל-2 כמויות וזה הציל את הביצים היקרות שהיו בפנים (שנת הקורונה...) ואת כבודי...