בעמירון שזה דירות קטנות. בברסלב שזה גם עמירון יש גם 72 מ'.74 מטר זה הסטנדרט ל3 חדרים?
יש פרויקט מעבר לרח׳ מעלה יצחקשמעתי שהולכים לשווק בתקופה הקרובה פרוייקט צמוד לנתיב...
למישהו יש מושג במה מדובר?. לא אפי קפיטל משהו אחר...
רק בנין B וC קיבלו בינתייםבעלזא שקיבלו אתמול טופס 4
למה בנין A לא קיבל עדיין אישור?רק בנין B וC קיבלו בינתיים
בניין A מחכה לאישור
בעוד חודש חודשיים שיווק של בנינים 4 ו5הבניה בפרויקט של ערלוי
בנין 1 קומה שלישית
צפה בקובץ המצורף 1426749
בנין 2 קומה שניה
צפה בקובץ המצורף 1426751בנין 6 יסודותצפה בקובץ המצורף 1426753
ט''ו באב מתחילים בנין 3
גם אני שמעתי כךבעד זמן קרוב הרבה אנשים מקהל חסידי ירושלים הולכים לקבל מפתחות לדירה
באיזה פרוייקט?בעד זמן קרוב הרבה אנשים מקהל חסידי ירושלים הולכים לקבל מפתחות לדירה
חחח
אינני יודע להגיד בדיוק אבל אני כתבתי ממוצע מכל הכיתות, יתכן שבנמוכות יש 10 בכיתה אבל כמדומני שלא הרבה יותר, אבל אולי יש מישהו כאן שיודע מספרים מדוייקים.היינו לפני שנתיים בסיור בת"ת של הרב ליפשיץ ובכיתות הנמוכות- מכינה וא' היו כ20 ילדים.
האם המידע שנתת כאן לגבי הת"ת של הרב ליפשיץ הוא עדכני?
אפשר לשאול איפה אתם יושבים?חחח
זה הניק שלי מלפני 6 שנים, אז זה היה המצב, היום יש קהילה פורחת היטיב.
מצחיק שעד עכשיו אף אחד לא העיר את זה.
מדובר על ביה"ז כמובן.אפשר לשאול איפה אתם יושבים?
איזו קהילה?
וכן- האם יש סיכוי להחליף אם מישהו שם דירה לכמה ימים עם דירה יפה וחדשה במרכז ב"ב?
בנתיב, קהילת הרב פישר, אינני יודע אם יש מי שירצו להחליף דירה, אבדוק בל"נ מי יודע את הדברים האלו.אפשר לשאול איפה אתם יושבים?
איזו קהילה?
וכן- האם יש סיכוי להחליף אם מישהו שם דירה לכמה ימים עם דירה יפה וחדשה במרכז ב"ב?
13 זה עדין לא הרבהבעד זמן קרוב הרבה אנשים מקהל חסידי ירושלים הולכים לקבל מפתחות לדירה
מי אמר לך שזה 1313 זה עדין לא הרבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: