נכתב ע"י mirier;2083808:רק לשם האיזון.
לפני כמה שנים ילדתי במעייני הישועה, המיילדת שלי הייתה מקסימה והיא זו שעודדה אותי ללדת בכריעה, מבלי שבכלל חשבתי על זה.
אלנה?
נכתב ע"י mirier;2083808:רק לשם האיזון.
לפני כמה שנים ילדתי במעייני הישועה, המיילדת שלי הייתה מקסימה והיא זו שעודדה אותי ללדת בכריעה, מבלי שבכלל חשבתי על זה.
נכתב ע"י efrat1;2083949:אלנה?
גם אני אשמח לקבל הסברנכתב ע"י dinda;2084311:אולי תכתבו כאן מזה הצורה הנכונה? יש משהו שיכולה להסביר לי בפרטי?
נכתב ע"י rosmarin;2084308:לי, במצב קשה מאוד אחרי לידה, (כן, גם בלידות שאח"כ), עזר רק תרופה הומיאופתית.
הקלה תוך יום, וללא החמרה אח"כ.
נכתב ע"י 5555;2084553:איזו תרופה ?
נכתב ע"י poto12;2082764:זה לא רק בקורסים שאין התיחסות בכלל להפעלה מינימלית נכונה של שרירים
ההמשך עם אותן מיילדות (הן המרצות)בחדר לידה
ושוב זה לא רק במעייני
אחותי עכשיו לקראת לידה הזהרתי אותה לעשות מה שהמדריכה לימדה אותה
בלי להתחכם ואז אמרו לה חברות שהיא יכולה לשכוח שירשו לה בביקור חולים או שערי צדק
נכתב ע"י תוית;2084997:כשאתן כותבות המנעות מקמח לבן,
הכוונה טוטאלית (פרורי לחם, מעט בפשטידות וכו')?
ומה עם קמח מלא?
נכתב ע"י סיגל א;2085086:נראה לי שהיא הבינה אותה לא נכון.
וודאי שעדיף טבעי . רק שהיא אומרת במפורש בקורסים שלה - שבד"כ מיילדות נוטות שלא להסכים לידה טבעית בלידה ראשונה.
כנראה שזה מה שגרם לה לבלבול.
(ואני אכן הייתי צריכה מאוד להתעקש על זה, מה שבלידות חוזרות בא יותר בקלות)
עניתי לך באישי.נכתב ע"י wald;2085128:למה את קוראת טבעי? לכריעה?
נכתב ע"י מזג אוויר;2083789:מה יעזור לקבל הדרכה לפני לידה, אם בבית החולים לא מרשים לך ללדת בתנוחה הזו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: