נכתב ע"י גלגלים;2083231:התעמלות לחיזוק רצפת אגן מטעם מעיני הישועה אחרי לידה
מישהי היתה?
מומלץ?
לפי מה ששמעתי מכאלו שהיו- מומלץ ביותר!
מישהי היתה?
מומלץ?
מישהי היתה?
מומלץ?
נכתב ע"י לבן;2083204:הפתרון המסתמן: 1. לקחת קורס לפני הלידה כיצד ללדת בצורה נכונה שתשמור על רצפת האגן (בבני ברק יש קורסים פרטיים של ר. שיינקר - לא מטעם מעייני הישועה.).
2. לקחת מלווה ללידה שתעמוד על זכויותיך החוקיות ללדת איך שאת רוצה. (גם אם את עם אפידורל!!!)
3. לפנות לפיזוטרפיסטית אורו גניקולוגית שתדריך אותך איך למנוע סיבוכים לפני הלידה ואחריה ולכל החיים!!!
.[/B]
נכתב ע"י poto12;2083326:אותי מעניין קורס כזה בירושלים
כמו"כ פרוקטולוג מומחה ומקצועי בירושלים
(אפשר לענות באישי)
נכתב ע"י רותי קפלר;2082490:נראה לי שהאשכול הזה הוא תשובה לאלו ששואלים 'למה אנשים מתייעצים ברשת בנושאים רפואיים'.
כי ידע שצבר אדם בודד שחקר ובדק את הנושא, יכול לעקוף בקלות ידע של רופאי משפחה רבים.
נכתב ע"י לבן;2082472:מישהי שלחה באישי וביקשה שאפרסם:
בתור אחת שמתעסקת בתחום האורוגניקולוגי, יצא לי לדבר עם אלפי! נשים על נושאים אלו והמסתעף, ומניסיון ארוך ומפגישות אין ספור עם רופאים, פיזיוטרפיסטיות אורוגניקולוגיות, הדבר החשוב ביותר בנוסף לתזונה הוא למידה של הרגלי התרוקנות נאותים! וההדרכה פשוטה מאד ומדהים לראות כמה זה מסייע.
זה נשמע שטויות, אך מי שמכיר את מבנה הרקטום ואת זוויות ההטיה של החולחולת, את פעולת הספינקטרים, ופעולת הסרעפת (כן! כדי ליצור לחץ תוך פנימי ולא דחיסה) מבין את התועלת האדירה והמיידית שמושגת בישיבה נכונה ובלחיצה נכונה,
זה לא רק מקל את היציאה, אלא מלמדים איך להגיע להתרוקנות בלי ללחוץ בכלל!! מה שמונע טחורים ופיסורה יותר מכל דבר אחר!
וכנ"ל לידה שמתבצעת בצורה נכונה, בתנוחה נכונה, לא סובלים אח"כ מטחורים פיסורה בצקות, קרעים וכל מיני מרעין בישין...
* אני מוסיפה לדבריה של הניקית האלמונית, שמי שמעוניינת שניתן ללמוד התרוקנות נכונה אצל פיזוטרפיסטיות אורוגניקולוגיות באופן פרטי. וכן למעיניי הישועה יש קורסים של הכנה ללידה בצורה נכונה.
נכתב ע"י nlk;2083661:חוזרת לבעית העצירות
אצלי מה שעזר (ויש לי נסיון בתחום...)
זה לעבור לקמח כוסמין
ולרדת מהקמח הלבן וכמובן שזה כולל עוגות פסטה וכו
נכתב ע"י סיגל א;2083615:ללדת עם הדרכה כזו או לא - זה ממש חיים אחרים.
מעבר למה שדובר כאן - על התרומה הגדולה לרצפת האגן וכו', לידה כזו היא מהירה יותר ועם פחות כאבים. ואחרי לידה כזו סבלתי הרבה פחות מטחורים.
נכתב ע"י סטודנטית;2083889:לבן, טחורים יכולים להעלם לבד?
לפעמים יש לי כאבים ליום יומיים שמזכירים לי לפי התאורים טחורים. אבל הם נעלמים לבד.
הגיוני?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: