מנסיון שלי מים עוזר בעיקר אם שותים הרבה בבוקר על קיבה ריקה.נכון,
אני כבר תקופה ארוכה חיה על המוןןןן מים.
מנסיון שלי מים עוזר בעיקר אם שותים הרבה בבוקר על קיבה ריקה.נכון,
אני כבר תקופה ארוכה חיה על המוןןןן מים.
יש בבית שמש דר הימלרייך כירורג מומחה שמאד עזר לי בטחורים.ואם יש גם וגם?זאת אומרת טחורים קיימים שגורמים שוב ושוב לפיסורה.
הייתי אצל פרוקטולוג...ואני יכולה ללכת כל יום כמעט.
שלוםאולי תוכלו לעזור לה.
כותבת לי ניקית באישית
אני סובלת מפיסורה לאחר לידות, הטיפול שהומלץ לי ועזר ב"ה הוא משחה מיוחדת ופגלקס, אחרי כל לידה לקח לי בערך 7-10 חודשים לחזור לעצמי - מבחינת הפיסורה,
מהלידה האחרונה אני לוקחת פגלקס כל יום וכמה שהבטיחו לי שזה לא ממכר, אני פשוט כנראה התמכרתי בגדול, לצערי כבר שנה וחצי! לא מצליחה להפסיק בשום אופן! הכירוגית שאליה הלכתי אמרה לי ללכת לדיאטנית והיא כמובן אמרה לי לאכול הרבה סיבים תזונתיים וכד'
יש לך אולי פתרון בשבילי כיצד להגמל מהפגלקס?
**** אין לי תשובה לגבי זה, אולי לכם יש?*************
מה הכוונה טבעי?נראה לי שהיא הבינה אותה לא נכון.
וודאי שעדיף טבעי . רק שהיא אומרת במפורש בקורסים שלה - שבד"כ מיילדות נוטות שלא להסכים לידה טבעית בלידה ראשונה.
כנראה שזה מה שגרם לה לבלבול.
(ואני אכן הייתי צריכה מאוד להתעקש על זה, מה שבלידות חוזרות בא יותר בקלות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: