לברוח כמו מאש!!!חייבת לומר שהייתי בדרך להשקיע.
הייתי כבר בפגישת יעוץ וחשבתי שלא יהיה בעיה לגייס 200 א' ולהשקיע...
אבל חזרתי הביתה ואמרתי שלא אשקיע במה שלא מכירה. נכנסתי לפורום וראיתי את התגובות וברור שקיבלתי רגליים קרות.
אז מעניין אם משהו השקיע וכבר עבר לו 3 שנים ויש לו מה לומר...
מנסיון?לברוח כמו מאש!!!
לשמחתי לאמנסיון?
כל ילד בן שלוש מבין את זהלכל המתעניינים בעסקאות 20/80, פריסייל וכו
חשוב לי לשתף אותכם בשיחה שקיימתי היום עם אחד המשווקים הגדולים ביותר בציבור החרדי
הוא אמר לי בכל תוקף שכל מי שבונה על מכירת הדירה לפני השלמת העיסקה (הסבת ערבות) הולך ליפול בענק
ואפרט את הסיבות המרכזיות:
1. הבנקים/היזם לא נותנים בשום אופן לאפשר את המכירה, ורק לקוחות מקושרים מאוד יכולים איכשהו להסתדר עם זה,
וגם הם הבנק לא יסכים לתת ערבות בנקאית על המחיר החדש, (כלומר ראובן קנה דירה ב - 2M ומכר לשמעון ב- 3M הבנק יסכים לתת ערבות רק על המחיר שראובן שילם וכל המיליון הנותרים יהיו ללא ערבות)
2. ברוב החוזים מוכנס סעיף קטן ולא מורגש שהסבת הערבות תתאפשר רק אם 90% מדירות הקבלן ימכרו, ויש היום מלא יזמים שמוכרים לאחר טופס 4
3. שימו לב שאם עדיין יש שיווק פעיל אף לקוח לא ישלם לכם את מחיר הקבלן מכיון שפסיכולוגית יש הרגשה הרבה יותר טובה לקנות ישירות מהחברה, אתם תצטרכו להוריד לפחות 100K ש"ח כדי שהלקוחות יסתכלו עליכם
4. תקחו בחשבון שבכל הפרוייקטים היום יש לפחות עוד 100 כמוכם (ואני עדין) וכשיוצא לשוק 100 דירות ביחד ממשקיעים שחייבים למכור כי אין להם אפשרות להשלים את העסקה המחיר לא יורד אלא צונח
כלל ברזל: אל תיכנסו בחיים לעיסקה שאין לכם אפשרות להשלים אותה
מקווה שעזרתי, בהצלחה
(כלומר ראובן קנה דירה ב - 2M ומכר לשמעון ב- 3M הבנק יסכים לתת ערבות רק על המחיר שראובן שילם וכל המיליון הנותרים יהיו ללא ערבות)
את זה לא בדקתי, אני מדבר גם אם באמת יש הזדמנות מבחינת המחירכל ילד בן שלוש מבין את זה
מה שהכי הופך את המודל של הבדיה הזאת להזוי שהקבלנים הנוכלים
"יודע צדיק נפש בהמתו" ולא בלבד שהם מפתים חסרי כל לקנות דירות מעבר ליכולת שלהם בפנטזיה שהם ימכרו לפני אלא שאת הדירות האלו הם "מתאימים לקהל יעד" התמים והמטופש ומוכרים בכמה מאות אלפי שקלים יותר מהשווי של הדירה
במקרה הנ"ל שמעון יצטרך להניח הון עצמי של 1.100.000 ש"חאיפה בדיוק הבעיה?
אם הדירה ממש בסיום הבניה, כמה דחוף לקונה שיהיה ערבות על 3M? הרי כבר הדירה קיימת.
או שאולי הבעיה בקונה שלוקח משכנתא, שהבנק לא יתן מימון בלי ערבות?
לשמחתי לא
מידע מוצק ביותר מכלי ראשון
אשמח אם תוכל לפרט יותרלשמחתי לא
מידע מוצק ביותר מכלי ראשון
אני לא מכיר אישית חברה כזו או אחרת, רק חשוב שתשאל כל משווק שמתחייב לך הסבת ערבות אם הוא מוכן להתחייב לך בחוזה שאם בסוף לא תצליח למכור הוא יחזיר לך את עמלת השיווק........אשמח אם תוכל לפרט יותר
אני גם מתעניין ובנתיים רק שמעתי אזהרות כלליות מאנשים שלא סגרו דרכם (נראה בינתיים רק חששות אם ומה יהיה אילו)
תודה
זו הבעיה האמיתית והגדולה ביותר!לכל המתעניינים בעסקאות 20/80, פריסייל וכו
חשוב לי לשתף אותכם בשיחה שקיימתי היום עם אחד המשווקים הגדולים ביותר בציבור החרדי
הוא אמר לי בכל תוקף שכל מי שבונה על מכירת הדירה לפני השלמת העיסקה (הסבת ערבות) הולך ליפול בענק
ואפרט את הסיבות המרכזיות:
1. הבנקים/היזם לא נותנים בשום אופן לאפשר את המכירה, ורק לקוחות מקושרים מאוד יכולים איכשהו להסתדר עם זה,
זה עדיין לא אנשים שסגרו איתם.שני אנשים שדיברתי איתם והיו שם כדי לבדוק את טיבם
תפסו אותם בהמון שקרים ועיגולי פינות ואפילו מעבר אם היו לי הקלטות שיחה שיגבו אותי משפטית הייתי מפרט
כל המשקיעים....זו הבעיה האמיתית והגדולה ביותר!
כל המשקיעים הללו, אין להם בכלל את הכסף כולו להשלמת העיסקה, והם "בונים" על זה שהם יעשו גשר ישיר מהם אל הקונה, ועל הדרך יגזרו קופון. זו הזיה. הולך להיות כאן כזה מפץ, שאנשים ימצאו את עצמם תקועים עם נכסים שאין להם מאיפה לשלם אותם...
סתם שתדע שכמעט בכל הפרוייקטים המשווקים ב- 20/80כל המשקיעים....
מנין לך?
אני מכיר כאלה שהשקיעו ויש להם להשלים,
לא מבין את ההכללות והקביעות החד משמעיות,
כל בנא צריך לבדוק לגופו של אדם, ולגופה של העסקה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: