דווקא לא מידי הרבה זמן ובאמת רואים שהוא מוציא שיניים יצאו לו כבר כמה והוא עכשיו באמצע להוציא עוד אחת.כמה ימים את חושבת מוציאים שיניים?
יש לי אחות שכבר חצי שנה אומרת לי כל בכי 'שיניים'
עוד לא יצאה שן אחת
זוכרת את שוקולד עלית והסלמנולה?הילד שלי גם ישן לילה שלם ויורד מהידיים והוא גם קצת בוכה ולא רגוע אבל זה בסדר הוא מוציא שיניים.........
הוא משחק יפה ואין לו שילשולים והוא אוכל מטרנה.
כמוני כמוך,הילד שלי גם ישן לילה שלם ויורד מהידיים והוא גם קצת בוכה ולא רגוע אבל זה בסדר הוא מוציא שיניים.........
הוא משחק יפה ואין לו שילשולים והוא אוכל מטרנה.
מה שבאתי לאמר שלכאורה מסתובב וירוס גם, בלי קשר לפרשייה הנ"ל+1
פעם ראשונה בחייה שקיבלה סימילאק (צמחי) ומאז שלשולים נוראיים
בדיוקקשה לי להאמין שזה מקרי... 3 שבועות של שלשולים זה די מטורף..
מה הדילמה?אני די בדילמה. הבן שלי עם שלשולים כבר שבוע ובימים האחרונים העלה חום. בחודשים האחרונים הוא מוציא שיניים והיו שילשולים .
חום לא היה לו אף פעם- הוא בן שנה וארבעה.
מה לעשות להפסיק עם המטרנה- הוא גם פחות להוט עליה כמו תמיד...?
הוא לא אוהב.מה הדילמה?
ברור להחליף לסימילאק
ולחכות לתוצאות טובות בעה
הוא לא אוהב.
זה או מטרנה או בלי.
לא.האם רשתות המזון מקבלות חזרה קופסאות מטרנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: