אין לי פרימיוםדברי איתי באישי
אני בהלם מהאשכול הזהאני אשמח למכור לך. יש לי 4 קופסאות.
אגב, רוב ההורים כתבו כאן שהבעיות התחילו לפני שבועים/שלושה, ולא בחג.
זה ממש מתסכל שמפריכים ערנות של הורה, אני אמא לא צעירה, מעל עשור ב"ה עם תינוקות בידיים ואני יודעת לזהות מתי יש מצב חריג שמצריך דאגה ומעקב, ב"ה לכל התינוקות שלי היו שיניים, היו וירוסים, גם היו חגים (ללא תסמינים ) זה לא נעים שכך מזלזלים...
תנסי להחליף לה את המטרנה במשהו אחר, זה מה שעשינו אתמול.אני בהלם מהאשכול הזה
הבת שלי בת שנה כבר שבוע שהיא פשוט לא היא
מקיאה מידי פעם ומאאאאד עצבנית
באמת אוכלת מטרנה והיום חשבתי שיש איתה משהו לא בסדר ...
גם שלי לראשונה חזר היום לריצפה, הוא היה שבועיים על הידיים. מאתמול אנחנו עם סימילאק.תנסי להחליף לה את המטרנה במשהו אחר, זה מה שעשינו אתמול.
בינתיים התינוק עדיין משלשל, אבל הוא הרבה פחות עצבני. וחזר כמעט לגמרי לעצמו.
זה היה מדהים לראות איך הוא חזר להיות תינוק מתוק ושובב ומסכים סוף סוף לרדת מהידיים שלנו ולחזור לשחק!
מקווה שתוך יום יומיים הוא יפסיק גם לשלשל.
פשוט הזוי מה שקורה כאן...גם שלי לראשונה חזר היום לריצפה, הוא היה שבועיים על הידיים. מאתמול אנחנו עם סימילאק.
אצלך בטח קשור.פשוט הזוי מה שקורה כאן...
אין לי מילים!
אבל הקטע הכי מצחיק יהיה אם נגלה שזה לא קשור למטרנה ...,
גדול!!!תשמעו סיפור: מסופקני אם הוא היה אבל בכל זאת הוא יפה... אגב, הוא מסופר על הרבה רבנים....
פעם ר' אריה לוין ראה ילד קטן שנפל ברחוב וקיבל איזה מכה ביד ויצא לו קצת דם מיד... מיד ר' אריה רץ אליו הרים אותו בשתי ידיו ורץ איתו לכיון המרפאה.
אישה זקנה שישבה שחצר ביתה וראתה את כל המתרחש חסה על כבודו של ר' אריה והחלה לצעוק לעברו: "ר' אריה עזוב זה שום דבר... בסך הכול מכה קטנה לא צריך לעשות סיפור"....
אבל ר' אריה מתעלם וממשיך לרוץ....
היא צועקת ור' אריה רץץ...
והנה ר' אריה חולף על פניה - ופתאום היא מבחינה שהילד שנפל ונחבל הוא לא אחר מאשר.... אברימ'ל הנכד הקטן שלה....
ומה היא לא עושה אם לא לצעוק בקול גדול.... "ר' אריה יותר מהר נו... הילד סובל"....
גם אם הסיפור לא היה המסר שלו ברור:
כל עוד אצלנו המצב בסדר כולם הוזים ולכל האימהות יש חששות טיפשיים כמו שכתב כאן אחד ה"חכמים" קודם, אבל - חלילה שלא יקרה לאף אחד - כזה יקרה לאחד מהקרובים של אותו זועק את זעקת מטרנה - הזמירות ככול הנראה ישתנו....
ושוב שלא יקרה לאף אחד חלילה....
לא ,לכל המחליפות לסימילאק; שמתם לב שהילד אוכל פחות?
באמת מענין אם זה קשורפשוט הזוי מה שקורה כאן...
אין לי מילים!
אבל הקטע הכי מצחיק יהיה אם נגלה שזה לא קשור למטרנה ...,
תביעה ייצוגית נגד ‘מטרנה’: תופעות לוואי קשות נגרמו לתינוקות שאכלו
בבקשה לתביעה ייצוגית נגד 'מטרנה' ההורים טוענים: לאחר השימוש במוצריה הילדים סבלו משלשולים והקאות • 'מטרנה': נלמד את התביעה ונגיב בבית המשפט • בקבוצות חרדיות רבים מתלוננים על הקאות, שילשולים וכאבי בטן: "איזה מלחיץ. להפסיק לצרוך עכשיו!"ch10.co.il
+1בלת"ק חלקי,
התינוקת שלי עם סימילאק,
וכבר כמה ימים עם שלשולים מוזרים וחלק מהם גם חום גבוה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: