מדובר סה"כ על שעה וחצי שינה בערך, לא להיסחף.חוץ מזה שכלל לא בטיחותי לישון בעגלה אני רוצה לראות איז מבוגר מסכים לישון בעגלה איא פשר לזוז בעגלה וגם מזיעים בה
אז אל תלך להוריםלא חושב כך!!
יאו אני בהלםםם...בא נגיד שאין להם מקום הם מבחינתם ש2 התינוקות ישנו איתנו ביחד במיטות. פשוט הזוי! ויותר נכון עצוב
סתם אני מתערבת, אבל מענין אותי אם יש למטפלת 5 ילדים שרוצים לישון +- באותה שעה היא צריכה לפתוח 5 עריסות?גם אם מרדימים את התינוק בעגלה אחרי כמה דקות מעבירים אותו לחול לעריסה לא כמה שעות טובות אלא כמה דקות
המטפלת שי גם שנה שעברה וגם השנה (שתיים שונות) יש להן חדר עם לולים (7 ילדים)סתם אני מתערבת, אבל מענין אותי אם יש למטפלת 5 ילדים שרוצים לישון +- באותה שעה היא צריכה לפתוח 5 עריסות?
וואי וואי איזה מחיריםוהמטפלת שלי לקחה 1,930 מ8-4 לא כולל יום שישי, חופשות בי"ע, ולא כולל הזנה
ויש גם מטפלות בירושלים שלוקחות 2,600 ש"ח (כן כולל ארוחת בוקר)
מקובל מאד שאת תדאגי ללול, אפילו מגמ"ח. שתסדר איפה לאחסן את זה, זה חלק מהמכלול של להיות מטפלת בבית...גם כשאני חיפשתי מטפלת לאחד מילדי וקבלתי כמה המלצות, מתוכן דווקא ההמטפלות המומלצות ביותר ציינו בפני שאם אני מעוניינת בלול עלי לדאוג לספק להן אחד כזה (מתקפל).
אולי תציעי למטפלת לרכוש ספונת מתקפלת בתור מקום הלנה לתינוקת? היא יותר קומפקטית ממזרן. מציינת שההצעה מתאימצה לילדים שלא 'מטיילים' תוך כדי תנומה ויכולים לגלוש מהספונת.
בדיוק.מה שחשוב בעיני זה לא מה היא נותנת או לא נותנת
אלא-
שהילד שבע, מרוצה, פעיל, ישן טוב (גם אם זה בעגלה, ותכלס ישן שעתיים ברצף- סימן שנח לו)
אם נראה שלא פשוט לא לחכות ולהוציא
מבחינתי גם לא הייתי מדברת קודם, מטפלת שבאה בראש שלא נורא שהילד בוכה היא פשוט לא המקום של הבן שלי.
אוקי אני לא מכירה כאלו, (מכירה כן אבל מי שיש לה משפחתון) אבל היא לא חייבת.המטפלת שי גם שנה שעברה וגם השנה (שתיים שונות) יש להן חדר עם לולים (7 ילדים)
ומה הבעיה בזה ? מישהו חייב אותה אחרת ?זה מה שקורה ששמים אצל מטפלת פרטית היא עושה נה שהיא רוצה אין עליה פיקוח!
כן. המעסיקים שלה- ההורים!האם יש מישהו שיכול לחייב אותה אחרת ?
הקציפה קצפת.אבל קחי בחשבון שבהחלט יתכן שהיתה עד עכשיו רגועה על הריצפה והמטפלת רצתה לטפל בעוד ילדה אז הניחה אותה בעגלה בקצה לקצת זמן והבת שלך בכתה בדיוק שהגעת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: