מח אחד- שלשת המימדים

נפ

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י תמנתי;1279661:
מסתמא אנחנו מדברות על אותה אחת? מהר נוף?

ממש לא.. אבל בירושלים
עניתי באישי למי ששאל
אותה אחת עמוסה מאד לפי ידיעתי
והיא ממש אשה מדהימה - סתם בלי קשר לשלושת המימדים

שירה ברגר

משתמש חדש
שיטת מוח אחד וקיניזיולוגיה מסוכנת יש בה מיסטיקה ובשל כך כניסה של כוחות טומאה. אחרי הטיפולים נאלצתי לקחת כדורים פסיכיאטרים
ב"ה
רפואת מוח אחד וקיניזיולוגיה יחד עם שימוש בשיטות היפונטיות כחלק מהטיפול של מוח אחד מאוד פגעו בי ברמה נפשית. נכנסתי לחרדות. נאלצתי לקחת כדורים פסיכיאטרים כדי להיחלץ מהמצב שהטיפול הביא אותי אליו. יש בטיפול מיסטיקה אם תרצו או לא תרצו. יש התערבות עם כוחות הטומאה בעולם שבשל ההתעסקות הרוחנית נכנסים כוחות טומאה לאדם. שמעתי על אדם שנהיו לו התקפים פסיכוטים כתוצאה מטיפול מח אחד וקיניזיולוגיה.
הרב מורגנשטרן אוסר את השיטה. ונשמרתם לנפשותיכם. מהניסיון שלי שיטה מאוד מסוכנת שבזדון או בשגגה מתעסקת גם עם אנרגיות לא טובות וחושפת את האדם לכוח רע- שדמען ביהדות הינו יצר הרע. אני מאוד מזהירה מהשיטה הזאת. זאת החוויה שלי ושמעתי על עוד שני אנשים שאחרי השיטה הרגישו אנרגיה רעה שנכנסה לחייהם וחרדות ופחדים גדולים. כפי שאמרתי שלושתנו שטופלנו בשיטות האלה , מטופלים היום באמצעות כדורים פסיכיאטריפ בבריאות הנפש . אחד הפסיכיאטרים שהגעתי אליו בתקופה הקשה אמר לי ששיטת מוח אחד זה סוג של היפנוזה ועשה לי בדיקה לבדוק אם אני מהופנטת וגילה שהייתי מהופנטת כתוצאה מהטיפול. הייתי צריכה לעבור אצלו טיפול דהיפנוטיזציה= שיוציא אותה מהמצב ההיפנוטי שהכנחסו אותי בשיטה הזאת. מי שעשתה לי את הטיפול גם השתמשה במטוטלת- שמבחינה הלכתית יש דעות חלוקות האם מותר להשתמש בכלי זה.
נפגעתי מאוד מהשיטה. אני מאוד מזהירה מהשיטות האלה

שירה ברגר

משתמש חדש
שיטת מוח אחד וקיניזיולוגיה מסוכנת יש בה מיסטיקה ובשל כך כניסנשל כוחות טומאה. אחרי הטיפולים נאלצתי לקחת כדורים פסיכיאטרים
ב"ה
רפואת מוח אחד וקיניזיולוגיה יחד עם שימוש בשיטות היפונטיות כחלק מהטיפול של מוח אחד מאוד פגעו בי ברמה נפשית. נכנסתי לחרדות. נאלצתי לקחת כדורים פסיכיאטרים כדי להיחלץ מהמצב שהטיפול הביא אותי אליו. יש בטיפול מיסטיקה אם תרצו או לא תרצו. יש התערבות עם כוחות הטומאה בעולם שבשל ההתעסקות הרוחנית נכנסים כוחות טומאה לאדם. שמעתי על אדם שנהיו לו התקפים פסיכוטים כתוצאה מטיפול מח אחד וקיניזיולוגיה.
הרב מורגנשטרן אוסר את השיטה. ונשמרתם לנפשותיכם. מהניסיון שלי שיטה מאוד מסוכנת שבזדון או בשגגה מתעסקת גם עם אנרגיות לא טובות וחושפת את האדם לכוח רע- שדמען ביהדות הינו יצר הרע. אני מאוד מזהירה מהשיטה הזאת. זאת החוויה שלי ושמעתי על עוד שני אנשים שאחרי השיטה הרגישו אנרגיה רעה שנכנסה לחייהם וחרדות ופחדים גדולים. כפי שאמרתי שלושתנו שטופלנו בשיטות האלה , מטופלים היום באמצעות כדורים פסיכיאטריפ בבריאות הנפש . אחד הפסיכיאטרים שהגעתי אליו בתקופה הקשה אמר לי ששיטת מוח אחד זה סוג של היפנוזה ועשה לי בדיקה לבדוק אם אני מהופנטת וגילה שהייתי מהופנטת כתוצאה מהטיפול. הייתי צריכה לעבור אצלו טיפול דהיפנוטיזציה= שיוציא אותה מהמצב ההיפנוטי שהכנחסו אותי בשיטה הזאת. מי שעשתה לי את הטיפול גם השתמשה במטוטלת- שמבחינה הלכתית יש דעות חלוקות האם מותר להשתמש בכלי זה.
נפגעתי מאוד מהשיטה. אני מאוד מזהירה מהשיטות האלה

משה מנחם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
יצא לאור לאחרונה ספר עב-כרס "שאלת המטוטלת", שם הוא דן גם על מח אחד קינזיולוגיה וכו'.

ציפורים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
דיברתי פעם עם רופא בקשר לרפואה הטבעית.

הוא הסביר לי שלרפואה הרגילה אין שום דבר נגד הרפואה הטבעית.
חוצמזה שאין להם מחקרים ועדויות.

כל תרופה לפני שמקבל אישור ממשרד הבריאות ומאושר לשימוש.
עובר ניסוי על עשרות אנשים, והכל מתויק ומתועד.
לאחר התקופה מוציאים את כל המידע, ומסתכלים: עזר/לא עזר/מסוכן לשימוש.

ברפוא הטבעית אין שום מסמך או מעקב רשמי. בעולם לא עשו ניסוים על עשרות אנשים בצורה מחקרית ומדעית, הכל מבוסס על שיחות הספסלים בגינות הציבוריות...
ועל זה אי אפשר לסמוך.

יהושע בנמי

משתמש צעיר
דיברתי פעם עם רופא בקשר לרפואה הטבעית.

הוא הסביר לי שלרפואה הרגילה אין שום דבר נגד הרפואה הטבעית.
חוצמזה שאין להם מחקרים ועדויות.

כל תרופה לפני שמקבל אישור ממשרד הבריאות ומאושר לשימוש.
עובר ניסוי על עשרות אנשים, והכל מתויק ומתועד.
לאחר התקופה מוציאים את כל המידע, ומסתכלים: עזר/לא עזר/מסוכן לשימוש.

ברפוא הטבעית אין שום מסמך או מעקב רשמי. בעולם לא עשו ניסוים על עשרות אנשים בצורה מחקרית ומדעית, הכל מבוסס על שיחות הספסלים בגינות הציבוריות...
ועל זה אי אפשר לסמוך.
עדויות וודאי שיש, וגם מחקרים יש לחלק מהם, רק מה שלא מביא רווח לחברות התרופות תמיד יגידו ״עדיין אין מספיק מחקרים״.

אסתר כהן

משתמש מקצוען
לי יש קרובת משפחה שרב גדול וצדיק מב"ב [לא אנקוב בשמו,אולי זאת היתה הוראת יחיד]
ברר עבורה על שלושת המימדים ואישר לה ללמוד ולעסוק בזה

ברוס

משתמש פעיל
בתור מטפל ומאמן בשיטות שונות בתחום הנני יכול להעיד ששי' LNP { אן. אל. פי. } עושה ממש עבודה דומה לש' מח אחד. והכול בהשגחת רבנים בבני ברק - לפרטים בכל הענינים ניתן להשאיר לי הודעה פרטית באישי.

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
מכירה היטב 2 מטפלות ב3 הממדים. שתיהן מצויינות ומלומדות ועם תורים רחוקים.
אחת חשה אליל, בעלי קורא לה מכשפה, והיא גאוותנית ברמות על.
השניה אישה יראת שמים ומדהימה שבאמת עוזרת

ברוס

משתמש פעיל
מכירה היטב 2 מטפלות ב3 הממדים. שתיהן מצויינות ומלומדות ועם תורים רחוקים.
אחת חשה אליל, בעלי קורא לה מכשפה, והיא גאוותנית ברמות על.
השניה אישה יראת שמים ומדהימה שבאמת עוזרת
כל מטפל צריך לפני כל טיפול שהוא צריך לבקש תפילה מהשי"ת שיצליח, ויהיה לו ס"ד גדולה. ולדעת שהכל משלו ואין כאן כלל כל מקום לגאוותנות. !

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה